billyst Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Γειά σας παίδες δουλεύω σε μια εταιρεία 850 καθαρά μισθος. Αλλά έχω υπερωρίες φουλ χωρίς να πληρώνονται. Είμαι πενθήμερο δουλεύω ένα Σάββατο τ μήνα 3ωρο. Υποτιθεται είμαι 8ωρος. Αλλά οι υπερωρίες βγαίνουν γύρω στις 45 ώρες τ μήνα παραπάνω. Δεν ξέρω τι ν κάνω
Baator Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 45 ώρες απλήρωτες υπερωρίες κάθε μήνα είναι πάρα πολλές. Να καθόσουν καμιά φορά κανά 2ωρο παραπάνω επειδή έχεις πολλή δουλειά, να πω οκ, αλλά εσένα το 8ωρο έχει γίνει 10ωρο ανεπίσημα. Σαν τι να κάνεις, τους πιάνεις και τους μιλάς. Θα πρέπει κάπως να πληρωθούν αυτές οι ώρες, γενικά αρχίζεις και γκρινιάζεις για το πόσο αργά φεύγεις και δεν το δέχεσαι αδιαμαρτύρητα και σαν κάτι αυτονόητο. Ή θα πρέπει να στις πληρώσουν ή να καταλάβουν ότι οκ, δεν έχεις θέμα που και που να κάτσεις καμιά ώρα παραπάνω, αλλά να είσαι 8ωρος και να έχεις μετατραπεί σε 10ωρο πάει πολύ.
christakos07 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Να τα ζητήσεις ή να φεύγεις στο 8ωρο. Το έχεις σκεφτεί;
antbyron Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Να τους μιλήσεις και να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν και δικαιούσαι. Αν σε εκβιάσουν τότε το ξαναμελετάς. Όντως, τόσες ώρες υπερωρία είναι πολλές.
Curtis76 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 και γω σε νεα δουλεια τα ιδια τραβαω, 6 μερες. Δηλωμενος 7 ωρο δευτερα ως παρασκευη 8 με 3. Και το σαββατο 8-1. Στη πραξη ζηταει να φευγουμε 3:45 και 1:45 γιατι λεει βαζει και τα διαλειματα μεσα. Αλλα επειδη εχει δουλεια μας κραταει τουλαχιστον 1 ωρα μεσο ορο ακομα και πληρωνει μερικες απο τις ωρες με κουπονια σουπερ μαρκετ. Ουγκαντα.
vagos789 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Υπαρχουν πολλοι τροποι αντιδρασης,αλλα οι περισσοτεροι προϋποθετουν να εισαι διατεθειμενος να χασεις τη δουλεια σου Αν δεν εργαζεσαι απο χομπυ και χρειαζεσαι αυτα τα λεφτα για να ζησεις και οχι για να παρεις iphone 9, σκεψου προσεκτικα τις κινησεις σου και τον αντικτυπο σου 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα