Super Moderators Snoob Δημοσ. Τετάρτη στις 07:16 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 07:16 μμ 52 λεπτά πριν, Tobajara είπε Λάθος. Δεν έχεις. Έχεις θέμα όταν οι καλύτεροι επιθετικοί σου στις 30 μέρες είναι οι companions και χάσεις τον καλό frontliner σε τριάρα μάχη με νομάδες, όπου έφαγε δυο γερές από χαντζάρα στον ίδιο γύρο και μια τρίτη από mace στον επόμενο, και πήγε στα θυμαράκια. O επόμενος νεοσύλλεκτος ήταν απόκληρος ευγενής και...βγήκε τοξότης. 63 melee, 46 ranged με 2 αστέρια, 3 ranged def με δυο αστέρια και δύο αστέρια στο resolve για το σουρεαλισμό. Θα με φάει η μαρμάγκα. Με τι αφετηρία το resolve; Γιατί μπορεί να γίνει και bannerman έτσι όπως τον περιγράφεις (αλλά δεν θυμάμαι καθόλου τι range έχουν στο resolve οι συγκεκριμένοι). Εντωμεταξύ, έχω βάλει μπροστά να ξεπαστρέψω 4 λημέρια απέθαντων για να βγει το σχετικό ambition με το ωραίο αντικείμενο (πριν το nerf ήταν επικό, εξακολουθεί να είναι πολύ χρήσιμο), ένα από αυτά είναι που έχω την πληροφορία για το named όπλο, αλλά έχω μείνει τραγικά πίσω στις πανοπλίες/κράνη (210 και 115 οι δύο καλύτερες πανοπλίες μου, 140 και 130 τα κράνη). Έχω φάει τον τόπο να ψάχνω bandits, τίποτε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. Πέμπτη στις 10:59 πμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 10:59 πμ Η αποστολή να ξεπατώσω 4 λημέρια απέθαντων συνεχίζεται. Είχα από τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού μια πληροφορία για κάποιο όπλο σε λημέρι νεκρών, δυτικά ενός οικισμού, και μάλλον το είχα εντοπίσει, αφού σε κάποιο κυνηγητό με ληστές ξεφύτρωσε ένα τέτοιο λημέρι σε ένα δάσος. Προφανώς τις πρώτες μέρες δεν θα πλησίαζα καν, με τις χάρτινες πανοπλίες και τα ξύλινα όπλα, όμως στο μεταξύ οι δικοί μου καρδάμωσαν, έχω ένα γερό bannerman (με άθλια επίθεση, αλλά τι να κάνουμε) και μια συμπαθητική frontline, βελτιώνονται και οι backliners, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Και η μάχη είναι αυτή: Spoiler Σκανδαλώδης εύνοια της τύχης, αφού με εξαίρεση το Fallen Hero με το δίχερο τσεκούρι, οι άλλοι 11 δεν λένε τίποτε. Οι τοξότες μου δεν έχουν ανεβεί ακόμη τόσο ώστε να επιχειρήσω sniping του νεκρομάντη, ούτε και είναι τόσοι πολλοί οι αντίπαλοι. Η μάχη ανοίγει καλά, με κάμποσους αποκεφαλισμούς που χαλάνε την ψυχολογία του νεκρομάντη (η ΑΙ διάβασε ότι δεν έχω τόξα και δεν άφησε meat shield πίσω, στα υπόψη για πιο ζόρικες μάχες αυτό) και ο κίνδυνος είναι το possession που θα πάρει σίγουρα ο FH μόλις πλησιάσει αρκετά (καθυστερεί λόγω δάσους). Πράγματι, μετά από μια αστοχία που σκότωσε μάλιστα δικό του, κατάφερε να ρίξει μια ξεγυρισμένη στον ένα companion μου: Spoiler 109 αντοχή κράνους και τα 2/3 των hp μου χάθηκαν με ένα χτύπημα. Ευτυχώς τα pikes έκαναν δουλειά και, παρότι ο νεκρομάντης πρόλαβε να τον αναστήσει 2-3 φορές μέχρι να τον μαρκάρω, δεν του έδωσε άλλο possession, οπότε δεν κινδύνεψα σοβαρά. Κι εδώ, λίγο πριν το τέλος: Spoiler Loot screen, χωρίς άλλα σχόλια: Spoiler Διπλή δόση: Επιβελβημένη πλέον η πρόσληψη σιδερά στο retinue. Τρία λημέρια έφυγαν από τη μέση, έχω σταμπάρει ένα καλύβι με ζόμπι βορειότερα, μακριούτσικα μεν, αλλά θα πέσει φαρμάρισμα γιατί οι bandit leaders εξακολουθούν να αγνοούνται και μένω πίσω σε πανοπλίες/κράνη. Υ.Γ. Πρέπει να έχω δοκιμάσει να στρατολογήσω καμιά 20αριά άτομα την τελευταία εβδομάδα, τζίφος. 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. Παρασκευή στις 11:45 πμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 11:45 πμ Tέλος με την αποστολή των απέθαντων, έκλεισε με ένα καλύβι (όχι εκείνο που είχα σταμπαρισμένο, βρέθηκε τυχαία άλλο) που απέφερε μια 115αρα πανοπλία. Κανονικά, δεν είναι να το συζητάς καν, κοντά στις 50 μέρες, ότι βρήκες δεύτερη 115αρα, αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα... Λίγο μετά, βρήκα αποστολή να διαλύσω το λημέρι κάτι ληστών. 2αρα, 900 νομίσματα, δέχομαι, μπας και... Πλησιάζοντας, βλέπω καμιά 12αριά νοματαίους, ανάμεσά τους και λίγους τοξότες. Γενικά, οι τοξότες θέλουν προσοχή, γιατί οι βαλίστρες μπορούν να σου κάνουν χοντρή ζημιά. Με δυο χαρακτήρες κοντά στο 80 επίθεση και στο 40+ άμυνα, προτίμησα να πάρω kite shields για καλύτερη ranged άμυνα. Ξεκινάω για μια εντελώς διαδικαστική μάχη, και μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Spoiler Λήσταρχος από το πουθενά! Ευκαιρία χρυσή για φαρμάρισμα, αρκεί να με ευνοήσει η σύνθεση που θα βγει. Επειδή, όμως, έχω σταθεί αρκετά τυχερός ως τώρα, το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό: Spoiler Ένα δίχερο τσεκούρι, κι ένα 130αρι κράνος. Εντελώς αδιάφορα πράγματα (ειδικά σε συνάρητηση ρίσκου/ανταμοιβής), αλλά η ΑΙ πάλι έλουσε την επίθεσή της, επιδιδόμενη σε μια ανούσια μονομαχία τοξοτών, όπου υπερτερούσε αριθμητικά αλλά υστερούσε ποιοτικά. Και παρότι οι τοξότες ήταν που κατάφεραν τα μόνα δύο σοβαρά χτυπήματα που δέχτηκα (το ένα αγκαζέ με τραυματισμό στο μάτι), δεν απειλήθηκα καθόλου. Ο λήσταρχος αφού χασομέρησε κάμποσο εκεί πίσω, επιτέθηκε από το νότο, όπου εξοντώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, προλαβαίνοντας να ρίξει μόνο μια άστοχη τσεκουριά-ζεϊμπεκιά (προσπαθεί να χτυπήσει τους πάντες τριγύρω με malus στην πιθανότητα να ευστοχήσει), και πάμε στο loot: Spoiler Άριστο αποτέλεσμα, τηρουμένων των αναλογιών, όλα τα καλά κομμάτια έπεσαν στο τέλος, αλλά με 110αρια στις πανοπλίες και 130αρια στα κράνη δεν πάμε πουθενά. Το θετικό ήταν πως δεν εμφανίστηκαν οι κεφαλοκυνηγοί που σκάνε μύτη συχνά όταν σου εμφανίσει λήσταρχο guest star, οπότε τσίμπησα 1800 νομίσματα για μια πολύ απλή μάχη: Spoiler H συνέχεια έχει φαρμάρισμα των ζόμπι σε εκείνη την καλύβα που θα πήγαινα ούτως ή άλλως, και μετά επιστροφή στο νότο να ψάξω καλύτερα μια πληροφορία για ένα ονομαστό όπλο. 2
Tobajara Δημοσ. Παρασκευή στις 01:55 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:55 μμ Σύντομη αφήγηση των πεπραγμένων μου, που στις 50παρά μέρες δεν απέχουν πολύ από τα δικά σου. Έχω καλύτερα κράνη (140/150), τις ίδιες πανοπλίες (μόλις αγόρασα μια 180ρα γιατί ναι, είναι τόσο χάλια τα πράματα) και το recruitment είναι για κλάματα. Η ομάδα απλά δε στέκεται και δεν έχει προοπτικές, η μόνη πιθανότητα να ξεπεραστεί η κρίση είναι να κρυφτώ σε καμιά σπηλιά και να ελπίσω να μη με βρουν. Έχοντας αποτύχει 3-4 φορές για να βρω ΕΝΑ άτομο, κατάφερα μόνο να βρω bannerman μοναχό με 55 base resolve με δυο αστέρια, 46 melee attack και...huge, έτσι, για να είναι σίγουρο ότι θα τον βρίσκουν τα βέλη. Αρκεί να πω ότι απέλυσα χαρακτήρα 5 level που δεν έκανε για τίποτα, τζάμπα τα μιστά του. Εκεί που κλαίω τη μοίρα μου, λέω "ας ασχοληθώ με το ambition και τα λημέρια των απέθαντων". Είχα βρει ένα κοντά στην κύρια πόλη μου όπου έχωσα τη μύτη μου, είδα νεκρομάντη, δύο gheists και 11 wiedergangers (τα 2/3 ξεβράκωτα αλλά και πάλι) και έφυγα τρέχοντας. Ξαναπερνάω επίσκεψη, εξοπλίζω τους πάντες για melee και... 4 Nachzehrers, 16 Wiedergangers και 1 Fallen Hero με ασπίδα και mace. Χμ. Θα μπορούσε να είναι χειρότερα αλλά δεν είναι και ιδανικά. Προσέχω ερείπια και υψωματάκια κάτω και αριστερά στην οθόνη και αποφασίζω να βελτιώσω τη θέση μου. Όταν φτάνω καταλαβαίνω πως είναι ένα πλατύ ύψωμα που χωράει 12 άτομα και τα ερείπια αναγκάζουν τα ζόμπι να κάνουν κύκλο για να φτάσουν στην πάνω πλευρά. Ψειρίζω την τοποθέτηση όσο δεν πάει, προσεύχομαι στον Τουτατή και περιμένω... ...και βγαίνει χωρίς ιδιαίτερο κίνδυνο . Πέρα από συντήρηση του fatigue και υπομονή δε χρειάστηκε να κάνω πολλά. Ήμουν τυχερός γιατί ο hero αποφάσισε να πάει στο μόνο δικό μου με flail, όπου απέναντι σε 3 άτομα με υψομετρική διαφορά δε μπορούσε να κάνει και πολλά. Τώρα μπορώ να κλάψω αλλού, τόσο σαπάκι ομάδα στις 50 μέρες δεν ξαναθυμάμαι, θέλουν όλοι αλλαγή. 2
Tobajara Δημοσ. Κυριακή στις 11:48 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 11:48 πμ Γκρίνια για κάτι που γενικά με εκνευρίζει σε αυτό το παιχνίδι. Πιάνω κουβέντα με ένα ντόπιο στην ταβέρνα του Σάλτσμπουργκ και μου λεει για ένα στοιχειωμένο ερείπιο στους λόφους νοτιοδυτικά, όπου μπορεί να βρίσκεται μια αρχαία πανοπλία. Ορίστε η περιοχή. Spoiler Περιττό να πω πως έχω φάει όλους τους λόφους που υπάρχουν και δεν έχω βρει τίποτα. Το ερείπιο πάνω από το Greenmere αντιστοιχεί σε διαφορετική πληροφορία. Κοντεύω στο δίμηνο και πρώτη κρίση μυρίζει Ορκ. Θα με κάνουν του αλατιού, το party είναι για κλάματα. Θα ακολουθήσει βίντεο. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. Κυριακή στις 12:40 μμ Super Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 12:40 μμ Τι έλεγε η περιγραφή; Ορκ σημαίνει polehammer και indomitable. Δεν είναι κακό η πρώτη κρίση να είναι ορκ (αν και προτιμώ undead). edit, ώρες αργότερα: το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να περάσεις μέρα κατά προτίμηση μέσα από τα δάση, τόσο το μικρό που είναι πιο καθαρά στα νοτιοδυτικά, όσο και το μεγαλύτερο και πυκνότερο που είναι περισσότερο δυτικά. Μου έχει τύχει σούρουπο και βράδυ να είμαι σχεδόν δίπλα από το στόχο μέσα σε δάσος και να μη το εμφανίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα