Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Ξεκίνησα νέα περιπέτεια, επίτηδες όχι αμέσως από το νότο για να έχω τη χαρά της ανακάλυψης. Με hidden map αλλάζει πάρα πολύ το early game. Πολύ ενδιαφέρον το DLC, έχουν ιδιαίτερα όπλα στο Νότο, λιγότερο ανθεκτικές αλλά ελαφρύτερες πανοπλίες. Τα τέρατα έχουν επίσης ενδιαφέρον, οι ύαινες θέλουν οπωσδήποτε επιδέσμους πριν πας να αναμετρηθείς μαζί τους: έχασα από αιμορραγία έναν πολύ καλό χαρακτήρα που τον ετοίμαζα για 2-handed, αλλά ευτυχώς οι ακόλουθοι βοηθάνε πολύ στο να αντιμετωπιστούν οι απώλειες. Γενικά, ναι, αλμυρή τιμή, αλλά είναι με διαφορά το πιο πλούσιο σε περιεχόμενο DLC. Πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στα ifrits. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Το πρώτο glitch που παρατήρησα (υπήρχαν κι άλλα, έχουν κυκλοφορήσει ορισμένα μικρά patches για το DLC) είναι πως το ambition για το κυνήγι τεράτων δεν κάνει trigger άμεσα, όπως όλα τα προηγούμενα, αλλά το σέρνω "ολοκληρωμένο" (5/5) εδώ και μία εβδομάδα. Κατά τα άλλα, κάποια στιγμή έπεσε ένα nerf το αγαπημένο μου trinket, το περιδέραιο που παίρνεις καταστρέφοντας 5 βάσεις undead, που σου χάριζε immunity στο mind control και πλέον "απλά" διπλασιάζει το resolve. Που, και πάλι, όταν έχεις ένα χαλαρό 100+ καλά είναι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Το έχω ξαναγράψει, η ικανότητα αυτού του παιχνιδιού να δημιουργεί ιστορίες από το τίποτα είναι εντυπωσιακή. Γυροφερνα στο Νότο με μια ομάδα με την οποία πειραματίζομαι με light builds, και με στέλνει ένας βεζίρης να κυνηγήσω κάτι τέρατα που του τρώνε τους δούλους και του χαλάνε τη μπίζνα. Μία νεκροκεφαλή, λέω εδώ είμαστε... Τα τέρατα είναι τρία φίδια, πάω χαλαρά (λάθος μέγα, πάντα στο ΒΒ), κουμπωνω ασπίδες, φέρνω τα pikes από πίσω για τον επόμενο γύρο, περιμένω να δω τι θα κάνουν, και τα σιχαματα βουτάνε τον ένα pikeman από πίσω, τον φέρνουν ανάμεσά τους, του κόβουν ένα γερό δάγκωμα, μέχρι να αντιδράσουν οι mêlée τον έφαγαν και κόντεψα να χάσω κι έναν καλό αμυντικό στην απέλπιδα προσπάθεια να σώσω τον άλλο (που τον είχα έτσι κι αλλιώς για απόλυση, ο ορισμός της μετριότητας...) Μία απώλεια αχρειαστη αλλά ανώδυνη, κόντεψε να μου στοιχίσει αμυντικό με τρία αστέρια στην άμυνα... Τους (με) κατσαδιασα καλά για τις διαδοχικές ανοησίες 😃 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Καιρό είχα να απορήσω με το βαθμό δυσκολίας μιας αποστολής... Θέλω να κατηφορίσω στο Νότο (μπέρδεψα τα ambitions και αντί για έτοιμο επέλεξα να δώσω μάχες στην αρένα -αχρείαστο μπλέξιμο, στο σκάρτο μήνα) και αναλαμβάνω μια δυάρα αποστολή για σκάρτα 400 νομίσματα προς τον προορισμό μου, απλά να καλύψω τα έξοδα, κατεβαίνω που κατεβαίνω: μεταφορά ενός δέματος. Λίγο έξω από την πόλη, με σταματάνε κάτι καλόπαιδα και μου ζητάνε να τους δώσω το πακέτο: allied η πόλη που μου το παρέδωσε, στον προορισμό με περιμένει ένας βεζίρης (και η αρένα όπου πρέπει να δώσω πέντε μάχες...) οπότε δεν με παίρνει να κάνω την πάπια. Οπότε, λέω στα καλόπαιδα να πάνε μέχρι την έρημο παρακάτω να δουν αν έρχομαι, μου λένε κι αυτά κάτι για το σόι μου και πιανόμαστε στα χέρια. Θυμίζω, δυάρα η δυσκολία, στο σκάρτο μήνα (28 μέρες). Και τι μου σκάει: ένας merc archer, 4 mercenaries (οι δύο με πάνω από 300 hp σε πανοπλίες, όταν η καλύτερή μου ήταν μια 110αρα κι ένα αντίστοιχο κράνος), ασπίδες, όπλα τρίτου επιπέδου και κερασάκι στην τούρτα ένας hedge knight με μια σπάθα από εδώ ίσα με απέναντι. Μην τα πολυλογώ, έχασα δύο νιούφηδες (αλλά με προοπτικές, όχι σαν το χάπατο χτες που το φάγανε τα φίδια) μέχρι να τους ρίξω κάτω τους μάγκες. Κέρδος μια 140αρα πανοπλία, 2 καλά κράνη, 2 καλές ασπίδες, ένα hunting spear, η σπάθα του ιππότη (που δεν έχω ακόμη να τη δώσω κάπου, θέλουν δουλειά ακόμη οι δικοί μου μέχρι να αρχίσουν τις μαγκιές με 2-handed). Να δεχτώ πως τα φίδια τα πήρα αψήφιστα και μου φάγανε τον κιοφτέ (και σκασίλα μου). Αλλά, αυτά τα γομάρια, με 1-2 επίπεδα όπλα πάνω, κλάσεις ανώτερες πανοπλίες/κράνη και γερά στατιστικά, δυσκολία 2; Ποτς γκένεν ατό, όπως διερωτήθηκε κάποτε και ο μέγας μύστης Πατρίκιος Ογουνστότος;
Tobajara Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Εγώ πάλι, καθώς δεν είχα ασχοληθεί πλήρως με το περιεχόμενο του προηγούμενου DLC και έχω κενά, θα παίξω ένα φλούφλικο μη Ironman campaign για να θυμηθώ κάποια πράγματα. Δεν ήμουν ποτέ πολύ καλός και αν μπω στις ιδιοτροπίες του καινούριου υλικού θα αγανακτήσω. Αυτό που περιγράφεις, αν κρίνω από το μέγεθος της ομάδας σου, ήταν περίπτωση ποιότητας εναντίον ποσότητας, όπως αυτή την αποφάσισε το παιχνίδι. Ομολογώ πως κι εγώ δε θυμάμαι κάτι παρόμοιο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Κλασικά iron εγώ, τάσεις μαζοχισμού ονομάζεται αυτό, αλλά δεν μπορώ αλλιώς. Μέσα στην ημέρα θα έχω και εντυπώσεις από την αρένα. Έχω δει και τα τρία νέα τέρατα, συν κάμποσους εχθρούς από τη νέα φυλή, οπότε αν θέλεις κάποια συμβουλή (με αυτή τη λιγοστή εμπειρία) ή διευκρίνιση, μου λες. Υ.Γ. Βρήκα προς στατρολόγηση έναν μονομάχο, φυσικά στο μήνα δεν είχα γκαφρά να τον προσλάβω, αλλά πρέπει να είναι κατηγορία hedge knight.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Λοιπόν, η αρένα μου στοίχισε ένα ακόμη run... Οι χαρές του να βλέπεις νέα features σε ironman Έχω βγάλει δύο μάχες (με ύαινες), μου λέει σε περιμένουν τρία nachs. Προφανώς δεν περιμένω τα μικρά, αλλά σίγουρα δεν περίμενα τρία θηρία, από αυτά που καταπίνουν άνθρωπο ολόκληρο και τρέχεις να τον απελευθερώσεις... Μην τα πολυλογώ, μέσα σε δύο γύρους μου είχαν καταπιεί τους τρεις καλύτερούς μου. Μακριά κι αγαπημένοι με την αρένα, στο νέο run, μέχρι νεοτέρας. Κατά τα λοιπά, χάνω κόσμο από απίθανους συνδυασμούς χτυπημάτων των αντιπάλων και δικών μου αστοχιών. Βάζω ενδεικτικά μερικά screenshots από την τελευταία μου μάχη, όπου δέχομαι στην πρώτη επίθεση των αντιπάλων 4 χτυπήματα με 5% πιθανότητα μέσα σε ένα γύρο (τα τρία headshots...) https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2206978108 Εδώ, 2/3 χτυπήματα με 5%, και τα δύο headshots https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2206980844 Αφού δεν έχασα κανέναν, πάλι καλά. Άρα, καθώς ο πρώτος μήνας οδεύει προς το τέλος, χρειάζομαι: 1. Έναν άριστο τοξότη (έχω δύο μεχ και τον αρχικό) 2. Δύο καλούς επιθετικούς, κατά προτίμηση 2-handers 3. Έναν βαρβάτο pikeman 4. Έναν (ιδανικά δύο) για άμυνα. 5. Έναν bannerman Κοινώς, ο δεύτερος μήνας προμηνύεται αγγούρι. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Παλαβό run, από διάφορες απόψεις. Πρώτα, τα ambitions: ξεκίνησα δυναμικά, μέσα σε 20 ημέρες είχα συμπληρώσει 6 (νομίζω η καλύτερή μου επίδοση) και κάπου εκεί στράβωσε το πράγμα: από τις 4 επιλογές που μου έδωσε για τη συνέχεια, ήταν εμπόριο, αρένα (ούτε για πλάκα, βλ. παραπάνω), επίσκεψη σε όλους τους οικισμούς (με ανεξερεύνητο χάρτη επέλεξα να το αποφύγω) και επιθέσεις σε 4 λημέρια undead. Με δεδομένο ότι είχα βρει ήδη δύο (χωρίς gheists, πράγμα βασικό, καθώς ακόμη δεν είχα rally the troops) επέλεξα τους undead. 32 ημέρες μετά, είμαι στα 3/4 λημέρια... Αδύνατο να βρω το τέταρτο, τι σε ερείπια έχω πάει (τυφλά, με το ανάλογο ρίσκο), τι σε ταβέρνες έχω κεράσει όλες τις κρασοκανάτες μπας και μου πουν για κανέναν νεκρομάντη... Τζίφος. 32 ημέρες, 0 ambitions. Κατά τα άλλα, στην ομάδα των μετρίων έχουν σκοτωθεί και οι δύο αξιοπρεπείς επιθετικοί μου, πορεύομαι με κάτι 70 και 69 (...), πίσω ο καλός μου pikeman δεν άντεξε τους θανάτους τόσων συντρόφων και έγινε μπεκρής, έχω έναν συμπαθητικό dual weapon (polemace/whip) που κάνει δουλίτσα αλλά θα τερματίσει στα mid-80s, 1 καλό τοξότη και 2 συμπαθητικούς, 1 υποφερτό bannerman (αδύνατο να βρω έναν με resolve ψηλό και έστω 2 αστέρια, έναν πέτυχα και ξεκινούσε από low 30s, δώρο-άδωρο) και από επιθετικούς... Έχω έναν τώρα που αν ζήσει, θα πάει στα mid 80s κι αυτό ήταν. Στο μεταξύ, οι αντίπαλοι συνεχίζουν να ρίχνουν τα 5% με καταιγιστικούς ρυθμούς. Έβγαλα μια καλή 3αρα με bandit leader (12 vs. 19) σχετικά άνετα και κόντεψα να χάσω τον δεύτερο καλύτερο (λαίμαι τώρα...) επιθετικό μου σε μονή νεκροκεφαλή απέναντι σε 8 bandits γιατί έφαγα 3 5% διαδοχικά στην κράνα... Δεν υπάρχει άμυνα σε αυτό το πράγμα, είναι μην σου κάτσει. Στα θετικά, άρχισαν να κυκλοφορούν bandit leaders (τσίμπησα δυο καλούτσικες πανοπλίες και ένα βαρβάτο κράνος, συν ένα θαυμάσιο military cleaver) και τουλάχιστον, μετά από χιλιάρικα κερασμένα στους μπεκρήδες στο κυνήγι μιας πληροφορίας για νεκρομάντη, έχω tip για "famed armor" κάπου στα ανατολικά. Στοκάρω τρόφιμα και ελπίδες και ξεκινάω. Ποιος ξέρει, ίσως βρω και τίποτε undead στο δρόμο...
Tobajara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Εγώ πάλι ξεκίνησα ένα μη Ironman campaign με το κλασσικό σενάριο για αρχή για να εξασκηθώ λίγο. Έχω ξεχάσει αρκετά το παιχνίδι και τις στρατηγικές του οπότε μου κάνει καλό. Από companions μόλις μου έβγαλε έναν bannerman αλλά οι υπόλοιποι από μετρίως ως συμπαθητικώς μέτριοι, με εξαίρεση ένα αρκετά καλό tank. Σκέφτομαι να ξαναρχίσω γιατί δε θα πάει πολύ μακριά, όσος χάρτης έχω δει δεν είναι βολικός και δεν έχω κίνητρο, αλλά έχοντας το υλικό ενάμισι DLC να καλύψω δε θέλω να σπαταλήσω πολύ χρόνο. Όντως, το feature του κρυμμένου χάρτη είναι πολύ ενδιαφέρον και αυξάνει κατακόρυφα το ρίσκο του να μπλέξεις σε περιπέτειες με λεφτά/ προμήθειες. Μάλλον θα το καθιερώσω. Προς το παρόν βολοδέρνω στο κέντρο και προσπαθώ να θυμηθώ πώς να παίξω σαν άνθρωπος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Το παλαβό run συνεχίζεται, αλλά τώρα από την ανάποδη. Είμαι έτοιμος να τραβήξω στις ερημιές, προς αναζήτηση εκείνου του famed item και -με μια δόση τύχης- τίποτε undead μπας και τελειώσω το ρημάδι το ambition 40 ημέρες μετά, όταν μου προκύπτει συμπαθητική αποστολή περιπολίας στη γειτονιά: κοντινές πόλεις, bandit alley η περιοχή άρα γκαραντί θα συμπληρώσω αριθμό ληστών/orc/whatever, οπότε κάτι τα λάφυρα, κάτι η αμοιβή, μιλάμε για ένα καθαρό τριχίλιαρο και βάλε, μέσα σε 3-4 μέρες. Οπότε, την αναλαμβάνω και η πανοπλία μετά, δεν χάθηκε ο κόσμος (άσε που άμα η πληροφορία για λημέρι ληστών βγει φόλα -που δεν θα είναι η πρώτη φορά- και πέσω σε τίποτε σιχαμένους necrosavants, θα αφήσω το έπαθλο εκεί που κάθεται, δεν μπλέκω με αυτά τα τέρατα σε φάση αναδιοργάνωσης). Πρώτη στάση, ένα χωριό στα βόρεια της πόλης από όπου πήρα την αποστολή. Πλησιάζω, τσεκ, πατάω pause. Να ανηφορίσω για να μπω στο χωριό, μπας και πάρω τίποτε ξύλα για πούλημα, για εξτρά κέρδος, ή αναστροφή επιτόπου, να κερδίσω έστω και αυτή την ώρα; Το σκέφτομαι λίγο, κι αποφασίζω να πάω. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Και στο χωριό, βρίσκω έναν beast slayer, level 3. Τσεκάρω perks, + 5 επίθεση. Κοντά στα δύο χιλιάρικα για να τον προσλάβω. Και το αποτέλεσμα (screenshot ένα level μετά, δεν ξέρω τι απέγινε η αρχική...): Nα σας συστήσω το Χάινριχ, αν και τα παιδιά για κάποιο λόγο τον φωνάζουν Καρβέλα, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί... Ο Χάινριχ πιθανότατα πάει για 2 handed γομαράκι, αφού από resolve είναι εντάξει (θα πάρει και κανένα χαϊμαλί), hit points θέλει λίγη δουλειά αλλά είναι σε καλό επίπεδο, θα τερματίσει (χωρίς gifted) πάνω από 90 σε επίθεση, τουλάχιστον 26 (λίγο παραπάνω, ελπίζω) άμυνα και κάμποση αντοχή για να φοράει καλή πανοπλία. Πανευτυχής με τον Καρβέλα Χάινριχ, επιστρέφω στην πόλη από όπου πήρα την αποστολή, για να συνεχίσω από εκεί νότια. Και βρίσκω αυτόν: Κοντά στα 4 χιλιάρικα για να τον προσλάβω (και θα μου πρήξει τον έρωτα με το πόσο ευγενής είναι κτλ.) αλλά κι αυτός θα τερματίσει πάνω από τα 90 σε επίθεση, 25+ άμυνα, έχει καλό resolve και hp. Σκεφτόμουν duelist, λόγω σχετικά χαμηλής αντοχής (και για λίγο role playing, ο γαλαζοαίματος με το σπαθί κτλ.). Και επειδή, όπως λένε και στο νησί της ομίχλης, when it rains, it pours, φτάνοντας και στο επόμενο χωριό (απομένει να επιστρέψω για να εισπράξω), συναντάω αυτόν: 82+ επίθεση, 30+ άμυνα και από αντοχή, δεν το συζητάμε. Θέλει ελάχιστη δουλειά στα hp και το resolve, αλλά μιλάμε για εξαιρετική περίπτωση. Με μόλις 150 νομίσματα, μιλάμε για καταπληκτική προσθήκη στην ομάδα. Όλα αυτά, σε δύο ημέρες. Πώς αλλάζουν τα πράγματα... Τώρα, το ζήτημα είναι να τους κρατήσω ζωντανούς αρκετά ώστε να ανεβούν επίπεδα για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν.
Tobajara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Εγώ πάλι μετά από 13 μέρες έχω τους παρακάτω. Μια γνώμη για το αν σώζεται ή αν ξεκινήσω από την αρχή.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Για να το φιλοσοφήσουμε λίγο, όλα σώζονται και όλα χάνονται σε αυτό το παιχνίδι Εν τάχει, με τη σειρά που τους βλέπω στο βίντεο: Hadebrand: ok για αρχή, αλλά χωρίς καμία προοπτική για αργότερα. Τον κρατάς απλά για να υπάρχει ένας ακόμη στη σειρά. 22 defense για lvl. 2 δεν είναι κακό, αλλά χωρίς αστέρι... Grimald: Αξιοπρεπέστατο τανκ. 34-37 άμυνα κατ' ελάχιστο χωρίς ασπίδα και καλό stamina. Τον έπαιρνα άνετα στην ομάδα μου. Με μια λόγχη, κάνει και καλή δουλειά στην επίθεση (τώρα στην αρχή) ή (με spec) και στην άμυνα αργότερα. Bruno: για αρχή του παιχνιδιού, μπορεί να γίνει (με ένα spear 2-range, spetum ας πούμε) ένας αξιοπρεπής pikeman. Για αργότερα, μέτριος. Elmer: θα σου έλεγα να τον κρατήσεις, αλλά είναι superstitious, που σημαίνει τεράστιο liability αργότερα απέναντι σε gheists, μάγισσες, alps. Για αρχή, οκ. Πάει κι αυτός για αντικατάσταση, όμως. Arnulf: (μα τι μάπες companions...) Μέτριος (ο "shieldwall" companion είναι ο μετριότερος των τριών γενικότερα, αλλά ο συγκεκριμένος είναι και λιχούδης, που σημαίνει αύριο-μεθαύριο σου γίνεται fat...). Για αντικατάσταση. Tornelm: Για early game crossbow είναι μια χαρά. Θα χρειαστείς καλύτερους, αλλά σε αυτή τη φάση τον κρατάς. Engelbert: Ίδια κατηγορία με τον αποπάνω. Crossbow (θα τερματίσει στα 81-85 -με gifted, που θα του το δώσεις) άρα τον κρατάς. Βέβαια, έχεις να "νταντεύεις" δυο τοξότες που θα αρχίσουν να δείχνουν πράγματα σε 2 level). Πάντως, αυτός είναι καλύτερος από τον παπά. Heinrich: Λίγο καλύτερα αστέρια να είχε... Iron lungs, ομως, τον κρατάς και αν βρεθεί καλύτερος πάει ρεζέρβα. Κι ως έχει, όμως, είναι καλό τανκ. Raimund: τοξότης. Δεν το συζητάμε. Το fear of the undead είναι removable. Τον κρατάς οπωσδήποτε. (Που σημαίνει πως ο παπάς παίρνει πόδι). Hagen: Θεϊκό stat για bannerman, αλλά insecure... Toν κρατάς. Alberich: στο πηγάδι κατούρησαν οι companions; Τέλος πάντων, το tiny είναι μια χαρά για τοξότη, αφού επηρεάζει μόνο το melee damage. Εντάξει, είναι στρουμπουλός, αλλά θα πέσει περπάτημα και θα στρώσει κορμί-λαμπάδα. Εννοείται τον κρατάς. Κοινώς, ναι, μια χαρά σώζεται. Τώρα, αν είναι όλος ο χάρτης βούρκοι, τι να πω... Πάντως, έχω πολύ χειρότερα ξεκινήματα. Στα δικά μου, τα κατάφερα επιτέλους μετά από 43 ημέρες και τελείωσα τους undead. Συνεχίζω με orcs, κατέστρεψα ένα καλύβι με κάτι youngs και τώρα εντόπισα μια σπηλιά με youngs/beserkers. 2 ακόμη... Αλλά, έτσι έλεγα και με το 1 λημέρι undead και έφαγα ενάμισι μήνα να το εντοπίσω... Το χτίσιμο συνεχίζεται στα τρία νέα αποχτήματα, αν και ο brawler έχασε ένα αυτί (-10% initiative) μετά από 3 διαδοχικά 15% χτυπήματα απέναντι στον τελευταίο νεκρομάντη. Μικρό το κακό. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 82η ημέρα, πάμε για Orc/Goblins invasion... Εξακολουθώ να μην έχω 2-hander, αλλά ελπίζω μέσα στις επόμενες δέκα μέρες να κατεβάσω τον πρώτο. Πρώτο και μοναδικό, δηλαδή, αφού η κατάρα του 5% χτύπησε τον Σερ Στάρκβαλντ... Τρία διαδοχικά χτυπήματα από Barbarian Reavers τον άφησαν στον τόπο και ο Καρβέλας έχασε το alter ego του. Στο μέτωπο των ambitions, το να φάω 4 λημέρια των orcs μου πήρε αρκετό χρόνο (19 ημέρες...) αλλά τα κατάφερα. Τώρα το ζήτημα είναι τι θα μου εμφανίσει στη συνέχεια, θέλω να έχω την επιλογή να πολεμήσω απέναντι στα orcs (και να παρακολουθώ μέσω του ambition την πορεία των μαχών). Η μέρα ξεκίνησε εκπληκτικά και κλείνει κάπως γλυκόπικρα... Με δυο λόγια, μια τυπική ημέρα στον κόσμο των Battle Brothers. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Πλησιάζω τις 100 ημέρες. Πρώτο crisis, εισβολή από συμμαχία Orcs & Goblins. Παρότι μου έβγαλε το ambition μαζί με ένα άλλο έτοιμο (είχα perk "στο χέρι" για να δώσω archery spec σε τρίτο χαρακτήρα) δεν το διακινδύνευσα να μην μου το εμφανίσει μετά. Undecided ακόμη, προφανώς, πρώτες μέρες. Έχω καταστρέψει ήδη κάτι εύκολα λημέρια (youngs, beserkers) και δυο-τρεις περιφερόμενες ομάδες. Ένας δούκας με στέλνει στου διαόλου τη μάνα να πολεμήσω μια ισχυρότερη ομάδα, ελπίζω να γυρίσουν όλοι ζωντανοί. Δύο πράγματα θα πω: rotate και bandages, σώζουν ζωές. Έχω γλιτώσει κάμποσες φορές (τελευταία στο παρά τρίχα, με μόλις 2 hp) χάρη σε ένα εφόδιο που βαριά να το πληρώσεις 30 νομίσματα, και ένα skill που είναι διαθέσιμο από το lvl. 4. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα. 1
Tobajara Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Εγώ πάλι θυμάμαι τις χαρές του να πολεμάς αράχνες μέσα στο δάσος με ομάδα χαμηλού level. Πήγα μια βόλτα στο βορρά ακολουθώντας το δρόμο αλλά πέρα από κάτι ομάδες βαρβάρων και δυο φρούρια (...) δε βρήκα κάτι άλλο, και θα ολοκληρώσω το ambition με τα 8 ολοκληρωμένα συμβόλαια. Σιγά σιγά μου ξανάρχεται στο νου ο σωστός τρόπος παιχνιδιού, αλλά δε νιώθω οικονομικά άνετα να επεκτείνω την ομάδα πέρα από τα 12 άτομα, ούτε να αρχίσω να αγοράζω ασπίδες. Ευτυχώς κάτι Raiders ήταν αρκετά ευγενικοί ώστε να μου δώσουν πανοπλίες, κράνη και όπλα, οπότε έχω δύο λογικά εξοπλισμένες σειρές με εξαίρεση τις ασπίδες που έχω μόνο μια kite. Πρόσεξα επίσης μια περίεργη αβαρία στη δυσκολία των αποστολών. Πήρα τριάρα να διώξω τους ληστές από τα ερείπια και όταν ξεκίνησα τη μάχη μου έβγαλε κάτι ρακένδυτους φουκαράδες. Εκεί που περίμενα αίμα και πόνο πέρασα ένα ευχάριστο βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα