icenex Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μπα αυτα τα κανουν αλλοι λαοι οχι ο ελληνας εκτος απο μερικες εξαιρεσεις..Προσωπικα οπως ειπα κανω ανανεωση καθε 3μηνο και αυτο απο τοτε που βγαλανε αυτην την βλακεια οτι ληγει το υπολοιπο γιατι δεν το ειχα παρει χαμπαρι και μπαινω μια μερα και μου ειχαν φαει 8-9 ευρω.Και ημουν απο αυτους που εκανα ανανεωση καθε μηνα απλα ετυχε ενα 2μηνο να μην χρειαστω ανανεωση ή πακετο και γενικοτερα το κινητο και οταν το χρειαστηκα και πηγα να βαλω πακετο ειδα οτι μου εχει φαει την καρτα. Το 13888 εχει φαει block και βλεπω εδω και καιρο ενα καρο κλησεις για τις σουπερ προσφορες τους... αλλα ευτυχως πλεον εχω ησυχασει αφου το κινητο τις κανει αυτοματα απορριψη. 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εδώ και λίγες μέρες πάει και αυτό, και με 12€ ανανέωση η διάρκεια που ισχύει το χρηματικό υπόλοιπο είναι επίσης 2 μήνες. Ωραια και αλλα καλα νεα...Ειχα βαλει καρτα τον φεβρουαριο ειχα σκοπο να βαλω τωρα λιγο πριν το πασχα..Θα το τσεκαρω.Θελω να πιστευω οτι στην 15αρα θα ειναι για 3 μηνες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Στις 30/3/2019 στις 9:30 ΜΜ, aspirini είπε Σημερα μετα την ανανεωση χρονου που εκανα , ειδα πως απο το app λειπει η επιλογη combo call them all i με 7,5 ευρω .Γνωριζει καποιος εαν ειναι κατι μονιμο ? Εχει μεινει μια χαζομαρα με 8.5 ευρω που δινει και sms λες και ποιος στελνει πια sms. Μας οδηγουνε σιγα σιγα στα συμβολαια! Το ιδιο εδω και λιγο καιρο εκαναν και στην vodafon. Το πηγαν 8.5ε και εβαλαν μεσα 300sms για το δικτυο τους.. και 300 προς ολους. Παιδια αυτο με τα 12ε που σου δινει για 3μηνο ισχυει και στην vodafon???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, icenex είπε Θελω να πιστευω οτι στην 15αρα θα ειναι για 3 μηνες.. Ότι ανανέωση και να κάνεις είναι για 2 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/3/2019 στις 9:07 ΠΜ, DeineL Vian είπε Και που μας οδηγουν στα συμβολαια,στα γρηγορα που εψαξα την wind,βγαινει στα 42 ευρω/μηνα! Η cyta επι χρονια μεχρι την αλλαγη ονοματος ειχε συμβολαιο με 17e 300'/300'/300/30 και με 25ε 1000 1000 1000 ... Τι μποϋκοτάζ ρε παληκαρια εδω περασαν αλλα και αλλα με εκλογες.. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, kage είπε Η cyta επι χρονια μεχρι την αλλαγη ονοματος ειχε συμβολαιο με 17e 300'/300'/300/30 και με 25ε 1000 1000 1000 ... Τι μποϋκοτάζ ρε παληκαρια εδω περασαν αλλα και αλλα με εκλογες.. Εντάξει, λογικά όποιος είχε 2ο, 3ο, 4ο νουμερο κ.ο.κ, απλά θα τα αφήσει να λήξουν και θα κρατήσει ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μου έληξαν σήμερα τα λεπτά ομιλίας που είχα. Πάω να βάλω το πακέτο που βάζω πάντα, 1000' προς όλους και 600Mb με 7€ αλλά δεν το βλέπω πουθενά! Το πιο παραπλήσιο που βλέπω είναι ένα με 1200' προς όλους, 1200 sms (έλεος λες και έχουμε 2003, δεν στέλνω πάνω από 2 τον χρόνο) και 1,2Gb. Αυτά κοστίζουν όμως 8,5€. Υπάρχει μήπως το προηγούμενο πακέτο κάπου και δεν το βλέπω ή το κόψανε τελείως για να δικαιολογήσουν το 1,5€ παραπάνω που μας κλέβουν προσφέροντας άχρηστα πράγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dve Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Μου έληξαν σήμερα τα λεπτά ομιλίας που είχα. Πάω να βάλω το πακέτο που βάζω πάντα, 1000' προς όλους και 600Mb με 7€ αλλά δεν το βλέπω πουθενά! Το πιο παραπλήσιο που βλέπω είναι ένα με 1200' προς όλους, 1200 sms (έλεος λες και έχουμε 2003, δεν στέλνω πάνω από 2 τον χρόνο) και 1,2Gb. Αυτά κοστίζουν όμως 8,5€. Υπάρχει μήπως το προηγούμενο πακέτο κάπου και δεν το βλέπω ή το κόψανε τελείως για να δικαιολογήσουν το 1,5€ παραπάνω που μας κλέβουν προσφέροντας άχρηστα πράγματα? Εχεις φοιτητικο η κατι τετοιο? Εμενα το φθηνοτερο που μου βγαζει ειναι ενα με 10€ που δινει 300 προς ολους/whatsup/sms και 400mb (ναι 400 mb) internet. Εχει ενα λιγο πιο τιμιο (γελαει ο κοσμος) στα 10,90€ που εβγαλε προσφατα αλλα αυτο που σου δινει με τα 8,5€ ειναι σαφως ανωτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Ναι φοιτητικό είναι νομίζω. Το βάζω χρόνια αυτό το πακέτο που έλεγα και το είχα βάλει πριν 2 μήνες τελευταία φορά περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, cthulhucarbide said: Μου έληξαν σήμερα τα λεπτά ομιλίας που είχα. Πάω να βάλω το πακέτο που βάζω πάντα, 1000' προς όλους και 600Mb με 7€ αλλά δεν το βλέπω πουθενά! Το πιο παραπλήσιο που βλέπω είναι ένα με 1200' προς όλους, 1200 sms (έλεος λες και έχουμε 2003, δεν στέλνω πάνω από 2 τον χρόνο) και 1,2Gb. Αυτά κοστίζουν όμως 8,5€. Υπάρχει μήπως το προηγούμενο πακέτο κάπου και δεν το βλέπω ή το κόψανε τελείως για να δικαιολογήσουν το 1,5€ παραπάνω που μας κλέβουν προσφέροντας άχρηστα πράγματα? Ανακοινώνεται ότι από 11/05/2022: [...] Επιπλέον, για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων COMBO, COMBO με αυτόματη ενεργοποίηση, COMBO MAX, PLAY NOW για μαθητές, SOCIAL NOW για μαθητές, CHAT NOW για μαθητές, Φοιτητικό #1 (1000’ προς όλους και 600ΜΒ). https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/070422-anakoinosi-kartokinitis.pdf Περίεργο που δεν σου το δείχνει από τώρα όμως... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από infin1tyGR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε Ναι φοιτητικό είναι νομίζω. Το βάζω χρόνια αυτό το πακέτο που έλεγα και το είχα βάλει πριν 2 μήνες τελευταία φορά περίπου Μάλλον πήραν χαμπάρι ότι δεν είσαι φοιτητής lol Φοιτητικό whats up έχω και εγώ, και σήμερα το πρωί έβαλα κανονικά το πακέτο 1000 + 600 με 7€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Ανακοινώνεται ότι από 11/05/2022: [...] Επιπλέον, για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων COMBO, COMBO με αυτόματη ενεργοποίηση, COMBO MAX, PLAY NOW για μαθητές, SOCIAL NOW για μαθητές, CHAT NOW για μαθητές, Φοιτητικό #1 (1000’ προς όλους και 600ΜΒ). https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/070422-anakoinosi-kartokinitis.pdf Περίεργο που δεν σου το δείχνει από τώρα όμως... Δηλαδή ανακοίνωσαν επίσημα ότι το πακέτο θα κοπεί. Τέλεια. Δεν έχω ιδέα γιατί δεν μου το βγάζει σήμερα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Just now, cthulhucarbide said: Δηλαδή ανακοίνωσαν επίσημα ότι το πακέτο θα κοπεί. Τέλεια. Δεν έχω ιδέα γιατί δεν μου το βγάζει σήμερα πάντως. Εμένα το βγάζει πάντως, μόλις τώρα κοίταξα. Αλλά ναι, σε 1 μήνα περίπου φαίνεται θα καταργηθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μάλλον πήραν χαμπάρι ότι δεν είσαι φοιτητής lol Φοιτητικό whats up έχω και εγώ, και σήμερα το πρωί έβαλα κανονικά το πακέτο 1000 + 600 με 7€. Όταν πατάω πάνω στο λεπτά ομιλίας βγάζει μόνο αυτά τα πακέτα: Επίσης στο πακέτο με τα 8,5€ πάλι σαν φοιτητικό το εμφανίζει οπότε δεν με πήραν χαμπάρι ακόμα. Θα δω μήπως το έχουν κρύψει αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δοκίμασε την επιλογή Πακέτα κάτω αριστερά στην εφαρμογή του What's Up. Στην πρώτη γραμμή πάνω πάνω εμφανίζει τα Φοιτητικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Όταν πατάω πάνω στο λεπτά ομιλίας βγάζει μόνο αυτά τα πακέτα: πατα εκει που λεει πακετα για να τα δεις ολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα