kjtzemis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να μου προτεινεται φανακια για το pc...το συστημα μου ειναι γραμμενο στην υπογραφη απο κατω. αυτη την στιγμη υπαρχουν 3 φανακια στο pc, τα δυο μαμα απτο case και ενα οτι ναναι turbo x (το οποιο λογικα πρεπει να το αντικαταστησω με κανενα της προκοπης)..τι φανακια προτεινετε λοιπον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eurocenter Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 RGB? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Ξέχασα να το γραψω αυτό...Οχι Rgb απλα θελω όσο το δυνατόν καλυτερα και ήσυχα.. επισης αν κάποιος γνωρίζει ποσά φανάκια χρειάζομαι για να είμαι οκ από θερμοκρασίες;; μεσα σε game φτάνουν οι δίσκοι μου 55+ αυτή την στιγμή και χωρίς game όσο ξεκινάει και ζεσταίνει ο καιρός δουλευουν στους 30-35. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Αν δεν θέλεις χρώμα και μπλιμπλίκια, εγώ προτείνω το παρακάτω. https://www.skroutz.gr/s/4736584/Arctic-F12-PWM.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποσά λες να χρειαστώ για να γίνει δουλεια;;όλα 120αρια ή να βρω και κανα 140αρι; τα μαμά τα κρατάω και αυτα ετσι;δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα; επισης εχουμε γνώμη για τα quite edition της Corsair?? Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από kjtzemis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, kjtzemis είπε Ποσά λες να χρειαστώ για να γίνει δουλεια;;όλα 120αρια ή να βρω και κανα 140αρι; τα μαμά τα κρατάω και αυτα ετσι;δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα; επισης εχουμε γνώμη για τα quite edition της Corsair?? Θες να είναι pwm ή όχι? Σε τι εύρος τιμής θες να κυμανθείς ? Τα κορυφαία κατά την δική μου άποψη είναι τα be queit και τα noctua, από θέμα απόδοσης και θόρυβο. Όσο για τα corsair αν εννοείς κάτι σαν και αυτό https://www.skroutz.gr/s/4040548/Corsair-AF120-LED-White-Quiet-Edition-High-Airflow-120mm.html#specs 1) 25.2 db δεν θεωρούνται αθόρυβα 2) δεν έχουν τόσο ικανοποιητική απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Το pwm τι είναι;;;όσο για τιμή δεν ξέρω αυτα τα noctua και τα be quite σε τι τιμές παίζουν και ποσά θα πρεπει να αγοραστούν ετσι ώστε να φτάσω σε ικανοποιητικά επίπεδα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Στις 2/4/2019 στις 3:55 ΜΜ, kjtzemis είπε Το pwm τι είναι;;;όσο για τιμή δεν ξέρω αυτα τα noctua και τα be quite σε τι τιμές παίζουν και ποσά θα πρεπει να αγοραστούν ετσι ώστε να φτάσω σε ικανοποιητικά επίπεδα;;; τα pwm ειναι τα φανακια που μπορεις να ελενξεις της στροφες τους μεσω απο το bios της μητρικης ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Υποθετω πως οχι μιας και δεν γνωριζω την διαδικασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις 2x140 μπροστά, τα 2 μαμά (120αρια πρέπει να είναι) να τα βάλεις πάνω και άλλο ένα 140 πίσω. Για τι budget μιλάς? Δεν είναι τα καλύτερα της phanteks αυτά που έχει αλλά σίγουρα τα phanteks είναι πολύ καλά γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Φίλε πάρε τα Arctic που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω. Τα απλά όχι τα PWM μιας και δεν θέλεις να ασχοληθείς με bios. Είναι φτηνά και τίμια. Αν έχεις 120mm πάρε τα ίδια. Θέλεις δυο μπροστά και ένα πίσω + ένα πάνω. Με 4 θα είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pacman22 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Το κουτί μου είναι αυτό,τι φανακια μου προτείνεται;όχι πολύ ακριβά https://www.e-shop.gr/case-innovator-aegis-white-p-PER.644466 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 2:35 ΜΜ, Pacman22 είπε Το κουτί μου είναι αυτό,τι φανακια μου προτείνεται;όχι πολύ ακριβά https://www.e-shop.gr/case-innovator-aegis-white-p-PER.644466 Αν δεν θέλεις RGB τότε από εμένα ξανά τα https://www.skroutz.gr/s/4736584/Arctic-F12-PWM.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα