blackm76 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Γεια σας παιδεια. εχω βαλει στον υπολογιστη του αδερφου μου windows 10.τα ενεργοποιω αλλα καθε εξι μηνες μου ξαναζηταει ενεργοποιηση.καθε φορα τα ενεργοποιω και καθε φορα τα ιδια. πως μπορω να τα ενεργοποιησω μια για παντα;;;;και οχι για 6 μηνες;;;;να μην ζηταει δηλαδη ενεργοποιηση καθε εξι μηνες.
blackm76 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε μηπως ειναι κατεβασμενα απο τον θειο? μαλλον.......😀 εχει να κανει με ποια εκδοση ειναι;;;γιατι εχω βαλει την ltsb
kormos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, blackm76 είπε μαλλον.......😀 εχει να κανει με ποια εκδοση ειναι;;;γιατι εχω βαλει την ltsb Η Microsoft τα διανέμει δωρεάν και εσυ έχεις επιλέξει από «τριτη σελίδα» να τα εγκαταστήσεις;; Τι άλλο θα διαβάσουμε...
Alex-V Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, blackm76 είπε Γεια σας παιδεια. εχω βαλει στον υπολογιστη του αδερφου μου windows 10.τα ενεργοποιω αλλα καθε εξι μηνες μου ξαναζηταει ενεργοποιηση.καθε φορα τα ενεργοποιω και καθε φορα τα ιδια. πως μπορω να τα ενεργοποιησω μια για παντα;;;;και οχι για 6 μηνες;;;;να μην ζηταει δηλαδη ενεργοποιηση καθε εξι μηνες. να βαλεις την κανονικη εκδοση (οχι την ltsb) και να αγορασεις ενα κλειδι. 10 ευρω κανει. τα ενεργοποιεις παρανομα, συγκεκριμενα με το ms toolkit η το kmspico. γιαυτο και στο κανει για 6 μηνες. 1 ώρα πριν, kormos είπε Η Microsoft τα διανέμει δωρεάν και εσυ έχεις επιλέξει από «τριτη σελίδα» να τα εγκαταστήσεις;; Τι άλλο θα διαβάσουμε... δεν νομιζω οτι πλεον ειναι δωρεαν. θες κλειδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις