kOsTaS9519 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω την cmos μπαταρία σε Sony Vaio VGN-BX197XP και δεν μπορώ να βρω που είναι. Καμιά ιδέα ? Ευχαρστώ.
mphxths Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Οπως εχω πει πολλες φορες , το γοογλε δεν ειναι μονο για τσοντες.Δεν μου πηρε πανω απο 2-3 λεπτα να βρω τις πληροφοριες εδω.(φωτογραφια πανω απο το Step 12).
kOsTaS9519 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 54 λεπτά πριν, mphxths είπε Οπως εχω πει πολλες φορες , το γοογλε δεν ειναι μονο για τσοντες.Δεν μου πηρε πανω απο 2-3 λεπτα να βρω τις πληροφοριες εδω.(φωτογραφια πανω απο το Step 12). Κι ομως αυτό το έχω δει φιλτατε! Δεν είναι εκεί. Εσύ λες να μην έψαξα στο google ? Αν διαβάσεις πάνω πάνω σε αυτό που έστειλες λέει " I’m working with a Sony Vaio VGN-BX760 model. "
mphxths Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Αρα την επομενη φορα , φιλτατε , ξεκινα να αναφερεις το τι εκανες , τι εψαξες , τι δουλεψε και τι οχι.Δεν μπορουμε να μυριζουμε τα νυχια μας. Στο προκειμενο , τωρα , ο τυπος μιλαει για BX series , και οτι απλα το δικο του μοντελο ειναι το 760...υποθετει και υποθετουμε ολοι μας οτι οι διαφορες ειναι μικρες εως αμελητεες στα μηχανηματα της ιδιας σειρας. Aν δεν ειναι εκει που δειχνει η φωτο , θαναι απο την αλλη μερια της μητρικης..ξεκινα τα ξεβιδωματα..τουλαχιστον ξερεις πως μοιαζει !!
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Επιβεβαιωνω, επειδη ειχα ανοιξει για αναβαθμιση ram & δισκου, οτι το "197" δυστυχως δεν ειναι ιδιο με το 760... Δεν το θυμαμαι απο μνημης τωρα, ομως οταν το ειχα ανοιξει, [πρεπει να!] ειχα τσεκαρει, τον παρακατω <οδηγο> του: http://laptoprepair.ca/news/10831/1.html Ενω απο τα βιντεο εσυσωληνα, μοιαζει αρκετα* στο παρακατω βιντεο φιλοι: *με καθε επιφυλαξη, χιχι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα