Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, δεν είναι και πολύ σχετικό το θέμα απλά είπα να ρωτήσω και εδώ στην κοινότητα μπας και κάποιο παιδί έχεις σχετικές γνώσεις με το θέμα και μπορεί να με βοηθήσει. Εχω ένα σπίτι που το νοικιάζω και έχω κάνει συμβόλαιο στο Taxisnet από της 25/5/2018 έως της 25/5/2019. Σήμερα ο νοικάρης μου ζητάει αν μπορώ να γυρίσω πίσω την ημερομηνία στον συμβόλαιο για να πάρει το επίδομα που χορηγείτε αυτό τον καιρό, δηλαδή να το κάνω από της 25/3/2018 έως της 25/25/2019, επιμένει ότι έχει ρωτήσει τον λογιστή του και δεν υπάρχει κάποια επίπτωση ως προς αυτό, γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει τι γίνεται σε τέτοιες περατώσεις και αν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν γίνει η παραπάνω ενέργεια , ευχαριστώ εκ τον προτέρων και συγγνώμη αν ξεφεύγω με αυτό το θέμα πάρα πολύ από την θεματική του Site.

Δημοσ.

Η ημερομηνία δεν πρέπει να γυρίσει πίσω, αλλά μπροστά.😀
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες καλά ή εκείνος.
Τροποποιητική θα κάνεις στο ενεργό συμβόλαιο (με το πράσινο σταυρό) και θα βάλεις ημερομηνία Από 01/03/2019 έως τουλάχιστον 31/10/2019.
Όλα τα άλλα ίδια.
Δεν υπάρχει πρόβλημα με πρόστιμο διότι δεν θεωρείται εκπρόθεσμη και γίνεται εύκολα μέσω του taxisnet ώστε και ο άνθρωπος να πάρει το επίδομα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, wallace9 είπε

Η ημερομηνία δεν πρέπει να γυρίσει πίσω, αλλά μπροστά.😀
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες καλά ή εκείνος.
Τροποποιητική θα κάνεις στο ενεργό συμβόλαιο (με το πράσινο σταυρό) και θα βάλεις ημερομηνία Από 01/03/2019 έως τουλάχιστον 31/10/2019.
Όλα τα άλλα ίδια.
Δεν υπάρχει πρόβλημα με πρόστιμο διότι δεν θεωρείται εκπρόθεσμη και γίνεται εύκολα μέσω του taxisnet ώστε και ο άνθρωπος να πάρει το επίδομα.

Σωστός!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας που το άλλο σχετικό θέμα που βρήκα είναι κλειδωμένο ας γράψω εδώ:

Το 3ετές συμβόλαιο του σπιτιού που μένω λήγει στις 31/08/19. Για να το ανανεώσω π.χ. για άλλα 3 χρόνια τί πρέπει να κάνω; Πρέπει η σπιτονοικοκυρά να πάει σε λογιστή να του πει για ανανέωση και μετά να μου πουν να πατήσω αποδοχή μέσω taxisnet; Και πόσες μέρες πριν λήξει το συμβόλαιό μου πρέπει να γίνει αυτό;
(Σιωπηλή ανανέωση δεν ξέρω τί φάση είναι αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ safe...θέλω να είμαι νόμιμη στο σπίτι που μένω.)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Μιας που το άλλο σχετικό θέμα που βρήκα είναι κλειδωμένο ας γράψω εδώ:

Το 3ετές συμβόλαιο του σπιτιού που μένω λήγει στις 31/08/19. Για να το ανανεώσω π.χ. για άλλα 3 χρόνια τί πρέπει να κάνω; Πρέπει η σπιτονοικοκυρά να πάει σε λογιστή να του πει για ανανέωση και μετά να μου πουν να πατήσω αποδοχή μέσω taxisnet; Και πόσες μέρες πριν λήξει το συμβόλαιό μου πρέπει να γίνει αυτό;
(Σιωπηλή ανανέωση δεν ξέρω τί φάση είναι αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ safe...θέλω να είμαι νόμιμη στο σπίτι που μένω.)

Για να ανανεώσεις τη μίσθωση θα πρέπει να συνταχθεί ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο θα το υπογράψετε και οι δύο. Βέβαια η συμφωνία μπορεί να είναι και προφορική, αλλά δεν συνίσταται.

Αυτό που γίνεται στο taxis είναι η δήλωση της ανανέωσης στην εφορία, και η μισθώτρια μπορεί να το δηλώσει έως και το τέλος του επόμενου μήνα από την έναρξη της τροποποίησης. Αν πχ η τροποποίηση ανανεώνει τη μίσθωση από 01/09/19 έως 31/08/22, τότε η μισθώτρια πρέπει να το δηλώσει στο taxis έως 31/10/19.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...