vairass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Λοιπόν θέλω ένα πρόγραμμα να μπλοκάρει τα μηνύματα στα νούμερα με 5 ψηφία... Για δώστε τα φώτα σας.
vairass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, saruman123 είπε Textra και ξέρω ψωμί. Ούτε θα δέχετε ούτε θα μπορεί να στείλει;
saruman123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Για να μην δέχεται σίγουρα. Το να στείλει δεν το έχω ψάξει.
vairass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Για να μην δέχεται σίγουρα. Το να στείλει δεν το έχω ψάξει. Εμ αυτό θέλω... Έρχονται μηνύματα στο κινητό της γυναίκας κ απαντάει για να κερδίσει και καλά... Ανεβαίνει ο λογαριασμός έχει σύνδεση.
saruman123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, vairass είπε Εμ αυτό θέλω... Έρχονται μηνύματα στο κινητό της γυναίκας κ απαντάει για να κερδίσει και καλά... Ανεβαίνει ο λογαριασμός έχει σύνδεση. Άμα τα μπλοκάρεις από την αρχή και ΔΕΝ φαίνονται που έρχονται πως θα απαντήσει..... Το Textra έχει την ιδιότητα στην μαύρη λίστα να μην έχεις ούτε ειδοποιήσει ούτε να φαίνονται τα μηνύματα που έχεις μπλοκάρει. 1
vairass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Μήπως απλά να εκπαιδεύσεις τη γυναίκα? Δεν έχει νόημα.. Βλέπει σου λέω εκπομπές και. Στέλνει για να κερδίσει αλλά αλλά τελικά με βάζει φυλακή.
turbat0s Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε Δεν έχει νόημα.. Βλέπει σου λέω εκπομπές και. Στέλνει για να κερδίσει αλλά αλλά τελικά με βάζει φυλακή. Ε αυτό είναι το νόημα της εκπαίδευσης! Να τη μάθεις πώς να αντιδρά σε αυτές τις εκπομπές!
vairass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ε αυτό είναι το νόημα της εκπαίδευσης! Να τη μάθεις πώς να αντιδρά σε αυτές τις εκπομπές! Δεν κατάλαβες... Ξέρει... Απλά θέλει να στέλνει!!! Νομίζει θα κερδίσει κάτι από αυτές τις χαζές εκπομπές.
ziaba Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 υπάρχει λύση να μην πληρώσεις τον λογαριασμό του κινητού της και της το κόψουν πολύ απλά 1
soteras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Δεν κατάλαβες... Ξέρει... Απλά θέλει να στέλνει!!! Νομίζει θα κερδίσει κάτι από αυτές τις χαζές εκπομπές. Πες τη καθε φορα που θελει να στειλει στις εκπομπες να στελνει σε εσενα μυνημα τι κληρωνει η εκπομπη και καλα και παρτη της δωρο πιο οικονομικα θα σου βγει 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα