Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: ~300 - 350 (όσο πιο κάτω τοσο το καλύτερο αλλα ειναι ψιλοευελικτο το bugdet)
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τίποτα το ιδιαιτερο, browsing, instagram, imgur, twitch
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Τώρα έχω κάτι χρονια το Nexus 5x που έχει 5,2 αλλά φανταζομαι θα συνηθίσω μεγαλύτερη οθονη
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Fast  Charge, Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν γνωρίζω
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Καλό θα ήταν
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; -
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο

Αξίζει να πάω σε Pocophone ή μπορώ να βρω κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα το Lg g7 μιας και τα Xiaomi δεν έχουν επίσημη εγγύηση παρά μόνο από τους διανομής.

Στα θετικά του Lg είναι:

IP-68/MIL-STD 810 προστασία, Ultrabright οθόνη φωτεινότητας εώς και 1000 nits, snapdragon 845, 4/64GB με επεκτάσιμη μνήμη, θύρα ακουστικών με τετραπλό DAC, ράδιο, NFC, διπλή κάμερα με απλό και UltraWide φακό, boombox ηχείο, ασύρματη φόρτιση, SAR στα πατώματα, και USB Type-C θύρα με USB 3.1.

Τα αρνητικά είναι δύο:

Μικρή μπαταρία (εντάξει την μέρα την βγάζει) και η υποστήριξη (σε αναβαθμίσεις είναι πολύ αργή).

Μπορείς να το βρεις στα 319€(χωρίς μεταφορικά).

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Ωραιο, αλλά όντως η μπαταρία είναι μικρή, έχω και λίγο θέμα με τα updates γιατί ήμουν σε Nexus τα τελευταια 5 χρονια. Βέβαια είναι ότι σκέφτομαι και το θέμα της εγγύησης. Αν δεν έπαιζε ρόλο η εγγύηση τι θα πρότεινες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Mi 8 στα 315€(από Σκρουτζάδικο) χωρίς επίσημη εγγύηση.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Έχεις αρκετές επιλογες και με λιγότερα χρήματα, honor 10, honor play, Galaxy a7 όλα με πολύ ικανοποιητικες καμερες και μπαταρία το honor play έχει μεγαλύτερη.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, darksoul93 είπε

Έχεις αρκετές επιλογες και με λιγότερα χρήματα, honor 10, honor play, Galaxy a7 όλα με πολύ ικανοποιητικες καμερες και μπαταρία το honor play έχει μεγαλύτερη.

Κατώτατα σε φωτογραφίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Κατώτατα σε φωτογραφίες.

Απλά πρότεινα κάτι σε μικρότερο budget όπως λέει ο φίλος επάνω. Στα χρήματα τους μια χαρά φωτογραφίες βγάζουν, και καλό είναι να τα δει και από κοντά κάπου εννοείται.

Επεξ/σία από darksoul93
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, darksoul93 είπε

Απλά πρότεινα κάτι σε μικρότερο budget όπως λέει ο φίλος επάνω. Στα χρήματα τους μια χαρά φωτογραφίες βγάζουν, και καλό είναι να τα δει και από κοντά κάπου εννοείται.

Ωραία άμα το πάμε έτσι και το Redmi note 6 pro έχει καλή κάμερα που έχει κάτω από 200€.

Σαφώς και πρέπει να τα δει από κοντά.

23 λεπτά πριν, Xiezhi είπε

Ωραιο, αλλά όντως η μπαταρία είναι μικρή, έχω και λίγο θέμα με τα updates γιατί ήμουν σε Nexus τα τελευταια 5 χρονια. Βέβαια είναι ότι σκέφτομαι και το θέμα της εγγύησης. Αν δεν έπαιζε ρόλο η εγγύηση τι θα πρότεινες;

Ξέχασα να αναφέρω και το Nokia 8(270€)που είναι και στα μέτρα σου(5,3") με stock android.

Αλλά και αυτό αν πάθει κάτι το στείλουν εξω γιατί δεν υπάρχει πλέον αντιπροσωπεία.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xiezhi είπε

όσο πιο κάτω τοσο το καλύτερο αλλα ειναι ψιλοευελικτο το bugdet)

Τι να σου κάνω εγώ, δικά του λόγια είναι 😂 Με τίποτα το Nokia 8 είχε παίξει 200 ευρώ και ακόμα και τότε οριακά άξιζε, στα 270 είναι πεταμένα λεφτά, αυτό και αν έχει χώμα κάμερα στα λεφτά του

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Τώρα νομίζω ότι είμαι ανάμεσα σε Mi Mix 2s, Mi 8 και Lg G7, βέβαια κάθε κριτική για αυτά ή νέα πρόταση δεκτή. Θα πάω να τα δω και από κοντά από εβδομάδα μήπως με βοηθήσει αυτό να αποφασίσω, θα τσεκάρω και το Pocophone άμα το έχουν. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, darksoul93 είπε

Τι να σου κάνω εγώ, δικά του λόγια είναι 😂 Με τίποτα το Nokia 8 είχε παίξει 200 ευρώ και ακόμα και τότε οριακά άξιζε, στα 270 είναι πεταμένα λεφτά, αυτό και αν έχει χώμα κάμερα στα λεφτά του

Μια χαρά κάμερα έχει.

Απλός το χαντακώνει  η εφαρμογή που έχει.

Με μια Gcam κάνει παπάδες.

Δημοσ.

Κοίτα επειδή προέρχεσαι από nexus 5x,που είχε υπερκαμερα,γνώμη μου είναι να πας στο v30.Ειναι αντάξιο της κάμερας του nexus και στα υπόλοιπα σε σχέση με το nexus θα σου φανεί διαστημικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 26ska είπε

Κοίτα επειδή προέρχεσαι από nexus 5x,που είχε υπερκαμερα,γνώμη μου είναι να πας στο v30.Ειναι αντάξιο της κάμερας του nexus και στα υπόλοιπα σε σχέση με το nexus θα σου φανεί διαστημικό.

Αφού υπάρχει το G7 γιατί να πάει στο V30?

7 ώρες πριν, Xiezhi είπε

Ευχαριστώ παιδιά. Τώρα νομίζω ότι είμαι ανάμεσα σε Mi Mix 2s, Mi 8 και Lg G7, βέβαια κάθε κριτική για αυτά ή νέα πρόταση δεκτή. Θα πάω να τα δω και από κοντά από εβδομάδα μήπως με βοηθήσει αυτό να αποφασίσω, θα τσεκάρω και το Pocophone άμα το έχουν. 

Εγώ θα πήγαινα στο G7 μιας και θα έχεις εγγύηση, είναι αδιάβροχο,έχει την καλύτερη ανάλυση οθόνης με ζωντανά χρώματα παρόλο που δεν έχει Amoled,έχει θύρα ακουστικών, ραδιόφωνο και παίρνει κάρτα sd σε ξεχωριστή θύρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...