Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, 6xXx6 είπε

Ούτε καν είναι πολύ μπροστά σέ αυτό το κομμάτι πλέον 

Έβγαζα πάντα φωτογραφίες με slr και στην ψηφιακή εποχή με dslr . Nikon (και canon κάποιο διάστημα). Συμφέρουσες οι προτάσεις της ακατανόμαστης ... μου ακούγεται σαν ανέκδοτο . Προσωπικά δεν βάζω τίποτε sony στο σπίτι μου . Αν κάποια στιγμή υπάρχουν μόνο sony, θα βγάζω φωτογραφίες με linhof φιλμάτη μεγάλου φορμάτ.  

• Like 2
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εισαι προκατειλημμένος όποτε δεν έχει νόημα η συζήτηση

Επεξ/σία από 6xXx6
Δημοσ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν βλέπουμε κάποια σοβαρή προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα οι ζημιές να φτάσουν σε τόσο μεγάλο νούμερο 

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 6xXx6 είπε

εισαι προκατειλημμένος όποτε δεν έχει νόημα η συζήτηση

Ενώ οι playstation φωτογράφοι αντικειμενικοί !!!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Istros είπε

Μέχρι το Z5 premium και xz premium ήταν φοβερές συσκευές για την εποχή τους.Φοβερη ποιότητα.Στις επόμενες συσκευες που έβγαλε πιστεύω ότι πρέπει να προσπάθησαν πολύ για να τις καταστρεψουν.Το Xperia 1 είναι ίσως η πρώτη αξιόλογη συσκευη μετα από αρκετά χρόνια.Ας ελπίσουμε ότι είναι μόνο η αρχη

Εδω βριζαμε το iphone 5 και το note 8 για στενομακρα πραματα, δε της εφτανε δηλαδη το στενομακρο 18.5 : 9 και το 19.5 :9 των αλλων εταιρειων και το πηγε ακομα πιο πολυ σε 21:9 φωτοσπαθο τηλεκοντρολ?? Πως περιμενει να δει προκοπη οταν μονο λάθη κανει! 

2 ώρες πριν, Istros είπε

Μέχρι το Z5 premium και xz premium ήταν φοβερές συσκευές για την εποχή τους.Φοβερη ποιότητα.Στις επόμενες συσκευες που έβγαλε πιστεύω ότι πρέπει να προσπάθησαν πολύ για να τις καταστρεψουν.Το Xperia 1 είναι ίσως η πρώτη αξιόλογη συσκευη μετα από αρκετά χρόνια.Ας ελπίσουμε ότι είναι μόνο η αρχη

2 ώρες πριν, Istros είπε

Επεξ/σία από pacahontas III milagros
Δημοσ.
10 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

Νομίζω πλέων τα κινητά τα κρατάει για θέμα γοήτρου δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τής άλλες εταιρείες σέ αυτό τό κομμάτι αντίθετα έχει εξελιχθεί σε μεγάλος παίχτης όσο αφορά τής κάμερες κλέβοντας μεγάλο μερίδιο από Canon/Nikon

Να ανταγωνιστεί ποιους?

Την xiaomi που έχει στα τοπ τηλέφωνα της 3gb ram το 2019  όταν το Z2  είχε 3ram αρχές του 2014?

Να συγκρίνω την κάμερα του 4Κ?

Την ποιότητα κατασκευής?

Επιδει πουλάει 100 ευρώ  xiaomi ,και λογικα ποσότητες δεν έγινε κάτι το ποιοτικοτερο........

• Confused 1
Δημοσ.
2 minutes ago, alexioannou said:

Την xiaomi που έχει στα τοπ τηλέφωνα της 3gb ram το 2019  όταν το Z2  είχε 3ram αρχές του 2014?

Σε ποια top τηλέφωνά της έχει 3GB RAM? 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

δραματική κατάσταση , δεν πουλάνε , μου θύμισε τις συγχωνεύσεις που γινόταν σε αλυσίδες που κλείσανε οπως στα Carrefour μαζεύαν όλα τα τμήματα σε ένα για να μην φαίνεται ποια κλείσανε

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, JcD είπε

Επιτέλους, αναμένουμε συσκευές με πολύ καλό ήχο και φωτογραφία από μία εταιρία που δεν θα έπρεπε να παίζεται σε αυτούς τους τομείς! 

Βαλε και το μεγεθος οθονης και τη ραμ που ΠΑΝΤΑ ηταν μικροτερη απο το ανταγωνισμο

Επεξ/σία από katerinapn85
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους εφαγαν σφαλιαρα στη Sony να ξυπνησουν. Μου φαινεται απο τοτε που τους αγορασαν οι Κινεζοι, έβαλαν άχρηστους να διοικούν με σκοπο να την κοιμησουν και να κλέψουν τεχνολογία.

Νομιζα ο Γιαπωνας οτι ηταν εξυπνος αλλα αφησε τους κουτοπόνηρους  Κινεζο/Κορεατες να κατακτήσουν τον θρονο της τεχνολογίας που έγραφε σκαλιστά Made in Japan για δεκαετίες. Sony, Motorola, Sharp. Η ίδια ιστορία.

Η Sony αυριο αν θελει βγαζει κινητο στα 500 στα 700 η στα 1000 που τελειώνει τους άλλους με συνοπτικες διαδικασίες. Ποια μήλα και ποια αχλάδια. Η τεχνολογία υπαρχει. Οι καλύτερες καμερες, το καλυτερο software, οθόνες, μπαταρίες, ποιότητα...κτλ

Ολα δικά της. Άντε να παρει καμια μπαταρια απτο διπλανο χωριο απο Toshiba.

Τωρα που συγχωνέυτηκαν τα τμηματα και δεν θα υπαρχει εσωτερικος ανταγωνισμος ουτε χαζες δικαιολογιες...θα φανει αν μπορει να σηκωσει αναστημα στους μόγγολους κατακτητές lol...και να ανακάμψει....

Επεξ/σία από M.K
  • Like 1
Δημοσ.

Ειναι δυνατόν η Sharp να βγάζει πριν 5 χρόνια κινητό με τεχνολογία σαν αυτή...στα 200 ευρώ a la pocophone? Με lcd οθόνη χωρις bezels?

Sharp_Aquos_Crystal_ThumbNEW.jpg.a8c8a586cfe0139d3fc31fd3f71827b8.jpg

Και έχεις την Sony το 2019 να φτιαχνει 21:9 τηλεκοντρόλ. Και τους αλλους που εχουν και προβάδισμα με τις oled, και την καινουργια τεχνολογία και βελτιωμένα υλικά, να παρουσιάζουν notch, τρύπες και σταγόνες και συρομενες κατασκευες μονο και μονο να το τραβανε και να βγαζουν 10% βελτιωμενες εκδοσεις των  περσινων μοντελων για να πουλανε συνεχεια...

Ενα remake του Aquos Crystal της Sharp να εφτιαχνε η Sony με μικροτερο chin και συγχρονα flagship specs, θα ηταν μονοπώλιο

Αντι αυτού, προτίμησαν τα τηλεκοντρόλ και την χρεοκοπία.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Malthador είπε

Το 1 φοράει S855 ένω το XZ3 S845. Ο πρώτος είναι στα 7nm και ο δεύτερος στα 10nm, ενώ το power consumption του πρώτου είναι κοντά 25% λιγότερο από του δεύτερου. Στην χειρότερη περίπτωση θα έχουν παρόμοια αυτονομία.

Για την τιμή συμφωνώ, είναι εξαιρετικά ακριβή συσκευή.

Όταν 70% και κατανάλωσης είναι από την οθόνη ειδικά όσα άτομα την βαζουν και σε full φορτισμο(αρκετά) και να ακολουθεί το 4g/3g το cpu έχει τον τελευταίο λόγο... Έτσι μάλλον αυτονομία σαν την μνήμη του χρυσόψαρου θα έχει (βάση πολλαπλών έμπειρων από αρκετά κινιτα από αρκετούς κατασκευαστές)

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Έβγαζα πάντα φωτογραφίες με slr και στην ψηφιακή εποχή με dslr . Nikon (και canon κάποιο διάστημα). Συμφέρουσες οι προτάσεις της ακατανόμαστης ... μου ακούγεται σαν ανέκδοτο . Προσωπικά δεν βάζω τίποτε sony στο σπίτι μου . Αν κάποια στιγμή υπάρχουν μόνο sony, θα βγάζω φωτογραφίες με linhof φιλμάτη μεγάλου φορμάτ.  

Eυτυχως που ηρθε και η sony  και ταραξε τα νερα, γιατι αλλιως θα βγαζαμε φωτογραφιες ακομη με τις πανακριβες υπερτιμημενες γκουμουτσες απο τους τυρανοσαυρους Nikon και Canon που χρεωναν οτι γουσταραν..Oι οποιοι εαν δεν ξυπνησουν(αρχιζουν) θα παθουν οτι επαθε η Sony στα κινητα.CanonNikon  θα παιρνουν οι κολλημενοι που πανε σαφαρι.Να φορανε και γιλεκο Nikon.Θα ξερασω.

Τωρα, μεγας Sonaκιας και εγω.Ευτυχως που θα "παιζει" μπαλα με τα αλλα τμηματα και ειδικα με το τμημα φωτογραφιας, που ειναι απο αλλο πλανητη.Λιγο την σχεδιαση και την τιμολογηση να προσεξει.Εμενα λιγο με χαλαει αυτο το 21:9.

• Like 1
Δημοσ.

Περιμενω χρονια να αντικαταστησω το  sony z ultra μου (6,4" FHD)  αλλα δεν εχει βγαλει τιποτε αναλογο τοσα χρονια. Αναγκαστηκα να κοιταω κατι mi max ,  αλλα δε το ρισκαρα γιατι φοβηθηκα να φυγω απο την ευχρηστια του ui της sony που τοσο εχω συνηθισει...  Δεν ζητουσα πολλα, απλα ενα πιο ισχυρο z ultra!  Με minimum 6,4"  σε. Παραδοσιακο FHD (οθοναρα) , με μπαταρια που να κραταει και οχι αυτο το χαλι, και ανθρωπινη καμερα οχι αυτο το χαλι. Η σονυ δε μου τ εδωσε ποτε, κατι πηγε να κανει , αλλα παντα με ξενερωνε η μπαταρια. Απαραδεκτη και κριμα!

Δημοσ.

Δεν περιμένω τίποτα από την Sony στα κινητά. 

Η εταιρεία μπήκε στο χώρο της κινητής όταν εξαγόρασε την τότε κορυφαία Ericsson. Από τις πρώτες παρτίδες σαν Ericsson ακόμα τα κινητά άρχισαν να χάνουν την αίγλη τους. Μετά έγιναν Sony Ericsson μέχρι που καταλήξαμε στο σήμερα να τα ξέρουμε σαν Sony. 

Ποτέ δεν βγήκε ένα κινητό ολοκληρωμένο,  το ένα θα είχε καλή κάμερα, το άλλο καλά ηχεία, το άλλο καλή οθόνη και πάει λέγοντας. Ποτέ όμως όλα σ ένα. Επίσης όλα τα μοντέλα της είχαν τιμολογιακη πολιτική "επειδή είναι Sony δεν θα είναι ποτέ πιο φθηνό αλλά πάντα πιο ακριβό "

Την Sony την γουστάρω τρελά αλλά στα κινητά δεν το έχει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...