Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, toyo73 είπε

υπερτιμημενες γκουμουτσες απο τους τυρανοσαυρους Nikon και Canon που χρεωναν οτι γουσταραν..

Πλάκα κάνεις έτσι ;;; Η ακατανόμαστη είναι πολύ πιο ακριβή. Και όχι μόνο αυτό . Αλλάζει μοντέλα κάθε χρόνο και τα παλιότερα γίνονται σκραπ πολύ πιο γρήγορα. Να δούμε και το τελευταίο mount πόσο θα ζήσει , γιατί και τα mount της ψοφάνε γρήγορα ...

Η nikon από την άλλη έχει το ίδιο από το 1959 και η canon το ίδιο από το 1987 , με συμβατότητα από τότε. 

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά επιλέγω πάντα SONY, και ο βασικός λόγος είναι ότι οι οθόνες τους δεν κουραζουν τα μάτια μου. Μπορεί άλλες οθόνες να έχουν καλύτερη ποιότητα αλλά με τα Sony είμαι σίγουρος.

• Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, M.K said:

Ειναι δυνατόν η Sharp να βγάζει πριν 5 χρόνια κινητό με τεχνολογία σαν αυτή...στα 200 ευρώ a la pocophone? Με lcd οθόνη χωρις bezels?

Sharp_Aquos_Crystal_ThumbNEW.jpg.a8c8a586cfe0139d3fc31fd3f71827b8.jpg

Είναι αυτή η οθόνη χωρίς bezels; Ευτυχώς που έχω οφθαλμίατρο αύριο για να κοιτάξω τα μάτια μου.

4 hours ago, Black Demis said:

Όταν 70% και κατανάλωσης είναι από την οθόνη ειδικά όσα άτομα την βαζουν και σε full φορτισμο(αρκετά) και να ακολουθεί το 4g/3g το cpu έχει τον τελευταίο λόγο... Έτσι μάλλον αυτονομία σαν την μνήμη του χρυσόψαρου θα έχει (βάση πολλαπλών έμπειρων από αρκετά κινιτα από αρκετούς κατασκευαστές)

Για να είμαι ειλικρινής, και το Mate 9 που έχω με 4000 mAh μπατάρια και FHD οθόνη, παρόλο που το φορτίζω κάθε βράδυ, χρειάζεται τουλάχιστον άλλη μία φορά φόρτιση μέσα στην ημέρα, οπότε δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο πλέον καθώς κάνω heavy χρήση στα κινητά μου.

2 hours ago, panoskatos said:

Ποτέ δεν βγήκε ένα κινητό ολοκληρωμένο,  το ένα θα είχε καλή κάμερα, το άλλο καλά ηχεία, το άλλο καλή οθόνη και πάει λέγοντας. Ποτέ όμως όλα σ ένα. Επίσης όλα τα μοντέλα της είχαν τιμολογιακη πολιτική "επειδή είναι Sony δεν θα είναι ποτέ πιο φθηνό αλλά πάντα πιο ακριβό "

Για πες ένα μοντέλο άλλης εταιρείας που το θεωρείς «ολοκληρωμένο» κατά την άποψή σου, να δω κάτι που θέλω

Pro-tip: Κινητό χωρίς στερεοφωνικά ηχεία δεν είναι ολοκληρωμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/3/2019 στις 5:02 ΜΜ, pacahontas III milagros είπε

1)Αν νομιζανε οτι δεν θα πληρωνανε καποια στιγμη για τις ξεπλυμενες οθονες lcd,

2)την αργη μετάβαση σε oled panels, 

3)τις υπερθερμανσεις στη ληψη βιντεο που κλεινε η εφαρμογη, 

4)Το ξεπερασμενο ui, 

5)Το φτωχότερο και αισχροτερο menu καμερας που ουτε σωστο panorama αδυνατούσε, 

6)Την ρομπα που εγινε στο xz premium με τις παραμορφωσεις στην κάμερα, 

7)Τις παραμορφωσεις σε ΟΛΑ τις στα κινητα στις γωνιες της φωτογραφίας ειτε στην πισω καμερα, ειτε σε σελφι που δεν κοιταξε να διορθωσει ποτε, 

8)Τις χαλια μπαταριες, 

9)Τις ακριβες κοστολογησεις, 

10)Τη χειρότερη καμερα σε ναυαρχίδες

11)Τα χειρότερα bezels όλων των εποχών .... 

Πραγματικά κανείς δεν θα πρέπει να λυπηθεί για τις τοσο κακές γι αυτην εξελίξεις του Mobile segment της! 

1)Δεν νομίζω οι άλλες συσκευές με LCD έχουν καλύτερες οθόνες

2)Αυτό δεν απασχολεί όσους γνωρίζουν τις διαφορές ανάμεσα σε LCD και Oled και επιλέγουν την LCD.

3)Δεν το έχω τσεκάρει σε 4K να δω πόση ώρα καταγράφει και αν κρασάρει. Σε 1080 p 30/60fps και σε slow motion γράφει πολύ καλά.

4)Επειδή είναι κοντά σε stock android.Εχει το πλεονέκτημα οτι το UI είναι "ελαφρύ" και smooth.

5)Επίσης μάλλον επειδή είναι κοντά σε stock android.

7)Δυστυχώς ισχύει σε πολλά η σε όλα τα μοντέλα.

8)Δυστυχώς "θυσίασαν" την χωρητικότητα της μπαταρίας για να είναι η συσκευή πιο λεπτή.

9)Ισχύει.

10)Για αυτό δεν γνωρίζω.

11)Μέχρι και στο XZ1 έβαλε μεγάλα bezels.

Θα προσθέσω την έλλειψη OIS και που δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης της Gcam.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
Στις 30/3/2019 στις 4:56 ΜΜ, Istros είπε

Η Sony πουλάει ποιότητα.Κατασκευαζει ποιοτικες συσκευές και απευθύνεται σε γνωστές.Οποιος είχε στην κατοχή του συσκευή Sony καταλαβαίνει τι εννοώ.Απλα ο μέσος καταναλωτής ζητάει συνδιασμό απόδοσης-τιμης εκεί που πραγματικά υστερεί η Sony.

Δυστυχώς όχι πάντα ποιότητα, δυστυχώς ξαναλέω... 

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, panoskatos είπε

Δεν περιμένω τίποτα από την Sony στα κινητά. 

Η εταιρεία μπήκε στο χώρο της κινητής όταν εξαγόρασε την τότε κορυφαία Ericsson. Από τις πρώτες παρτίδες σαν Ericsson ακόμα τα κινητά άρχισαν να χάνουν την αίγλη τους. Μετά έγιναν Sony Ericsson μέχρι που καταλήξαμε στο σήμερα να τα ξέρουμε σαν Sony. 

Ποτέ δεν βγήκε ένα κινητό ολοκληρωμένο,  το ένα θα είχε καλή κάμερα, το άλλο καλά ηχεία, το άλλο καλή οθόνη και πάει λέγοντας. Ποτέ όμως όλα σ ένα. Επίσης όλα τα μοντέλα της είχαν τιμολογιακη πολιτική "επειδή είναι Sony δεν θα είναι ποτέ πιο φθηνό αλλά πάντα πιο ακριβό "

Την Sony την γουστάρω τρελά αλλά στα κινητά δεν το έχει. 

Ίσως το Xperia arc S και το Z2 ήταν τα κορυφαία της κινητά στο Android. To arc ήταν από τα λίγα διαφορετικά design που είδαμε στα Android. Το Ζ2 είχε 3GB RAM, 3000mAh μπαταρία, αδιαβροχοποίηση, 5.2" και πολλά άλλα καλούδια. 

Ένα από τα βασικά προβλήματα ήταν ότι κυριολεκτικά την εξαφάνισε η Samsung (και οι κινέζοι στη συνέχεια) σε όλες τις κατηγορίες εκτός της high-end. Ενώ είχε βγάλει τα Xperia (10) mini και πήγαινε δυνατά, από το 12 και μετά έβγαλε τραγικές συσκευές τύπου Xperia J που ήταν συγκριτικά πανάκριβες, με κακό hardware και χωρίς updates. Το ίδιο έπαθε και η HTC. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Είναι αυτή η οθόνη χωρίς bezels; Ευτυχώς που έχω οφθαλμίατρο αύριο για να κοιτάξω τα μάτια μου.

Για να είμαι ειλικρινής, και το Mate 9 που έχω με 4000 mAh μπατάρια και FHD οθόνη, παρόλο που το φορτίζω κάθε βράδυ, χρειάζεται τουλάχιστον άλλη μία φορά φόρτιση μέσα στην ημέρα, οπότε δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο πλέον καθώς κάνω heavy χρήση στα κινητά μου.

Για πες ένα μοντέλο άλλης εταιρείας που το θεωρείς «ολοκληρωμένο» κατά την άποψή σου, να δω κάτι που θέλω

Pro-tip: Κινητό χωρίς στερεοφωνικά ηχεία δεν είναι ολοκληρωμένο.

Πριν μπούνε στο παιχνίδι οι Κινέζοι ή Samsung έβγαζε κορυφαίες συσκευές ήταν η εποχή που η Sony θα μπορούσε να κάνει την διαφορά, δεν υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός τότε εξάλλου. 

Τώρα είναι αργά να κάνει κάτι, το έχασε το παιχνίδι. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ethereum είπε

δραματική κατάσταση , δεν πουλάνε , μου θύμισε τις συγχωνεύσεις που γινόταν σε αλυσίδες που κλείσανε οπως στα Carrefour μαζεύαν όλα τα τμήματα σε ένα για να μην φαίνεται ποια κλείσανε

Αυτο. Τα ιδια εκανε και η microsoft πριν παρατησει τα lumia

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/3/2019 στις 3:07 ΜΜ, 6xXx6 είπε

Το σίγουρο είναι ότι θά πρέπει στο μέλλον να προσέχει πολύ τό playstation brand μία καί είναι το δυνατό τής χαρτί καί τό ποίο κερδοφόρο κομμάτι τής

Βάλε και κάνα τόνο... :P

Δημοσ.

Παρότι τελικά κατέληξε το θέμα στα κινητά της SONY, εγώ να πω ότι μια compact  RX100 είναι ακόμα πολύ μπροστά από άλλες φωτογραφικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/3/2019 στις 3:19 ΜΜ, Dr_73 είπε

Πλάκα κάνεις έτσι ;;; Η ακατανόμαστη είναι πολύ πιο ακριβή. Και όχι μόνο αυτό . Αλλάζει μοντέλα κάθε χρόνο και τα παλιότερα γίνονται σκραπ πολύ πιο γρήγορα. Να δούμε και το τελευταίο mount πόσο θα ζήσει , γιατί και τα mount της ψοφάνε γρήγορα ... 

Η nikon από την άλλη έχει το ίδιο από το 1959 και η canon το ίδιο από το 1987 , με συμβατότητα από τότε. 

ασε μη μου θυμιζεις πως εγκατελειψε το A mount (που υπηρχε απο το 1985 εποχη minolta) και μαζι  τοσο κοσμο που ξεμεινε με a mount εξοπλισμο σε παρωχημενα σωματα (ειδικα οσους ειχαν απο πριν minolta υλικο η ειχαν αγορασει καλο γυαλι g-series κλπ)

παντα ηταν απληστοι (οι πιο απληστοι απο τους Ιαπωνες) παντα "κολλημενοι" στα proprietary formats τους  (και τρωγανε σφαλιαρα στο τελος), ποτε δε τους ενοιαζε η γνωμη των χρηστων τους και τα προιοντα τους εκτος του playstation ηταν και ειναι για μενα τουλαχιστον, ενα mixed bag αξιοπιστιας και επιδοσεων

αισχρη εταιρια, ακομα και η apple μου ειναι πιο συμπαθης

Επεξ/σία από duende
Δημοσ.
Στις 30/3/2019 στις 3:05 ΜΜ, aris1986 είπε

Η Sony πια πέρα από το PlayStation δεν είναι για όλους. Οι 720p τηλεοράσεις της κοστίζουν όσο οι smart φτηνές ψευτο-4Κ. Για να πας σε ποιοτικό πάνελ Sony θες δάνεια πριν την κρίση.

Το ίδιο και σε φωτογραφικές μηχανές κτλπ.

Δεν είπα ότι είναι κακά απλά δεν είναι για το μέσο άνθρωπο. Αυτό το target group δημιούργησαν, με αυτό θα πορευτούν απ' ότι φαίνεται. 

Οι mirroless της παιζουν χωρις αντιπαλο αμα θες βιντεο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, skskre είπε

μια compact  RX100 είναι ακόμα πολύ μπροστά από άλλες φωτογραφικές.

Ξεπερνάει σε τιμή full frame dslr, οι οποίες της παίρνουν τα σώβρακα. 

Για τα κινητά ... όσοι ήμασταν ενήλικοι πριν το playstation , θυμόμαστε το πως έθαψε η ακατανόμαστη την ericson , που ήταν κορυφαία.  

Το ίδιο αίσχος που έκανε με τη minolta στις φωτογραφικές. 

Επεξ/σία από Dr_73
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για ερασιτεχνική χρήση ή mark I που εχω είναι πολύ καλή ακόμα. Με μικρό ζουμ αλλά με τέλειες φωτογραφίες. Και δεν κόστισε και ένα νεφρό. 

Επίσης, με αυτή στη τσέπη-λόγω μεγέθους- δεν δίνεις κ ένα νεφρό στο κινητό- για τέλειες φωτογραφίες- μετράει επίσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...