gianniskpatra Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το LG V30 που πλέον βρίσκεται στα 300 ευρώ. Μήπως το έχει κάποιος να μας πει λίγες εντυπώσεις; Από ότι βλέπω εδώ και καιρό φαίνεται ότι το κινητό είναι πραγματικά πολύ καλό σε σχέση με πάρα πολλά κινητά, απλά ίσως λίγο υποτιμημένο.
giwrgosb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Καλησπερα εγω εχω το lg v10 και παρολο που επεσε μεσα σε κουβα με χλωρινη ακομα δουλευει αλλα με μικροεπιπλοκες το τελευταιο διαστημα.Ευχαριστημενος λοιπον με αυτο το τηλεφωνο σκεφτομαι κι εγω το v30 η v30+ οποιος μπορει να βοηθησει θα ηταν ευχαριστο καθως υπαρχει μια συγχηση με τα καινουρια smartphones το τελευταιο διαστημα
aviador Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 για 300 ευρω σιγουρα αποτελει αυτον τον καιρο μια πολυ καλη vfm επιλογη. η συσκευη εχει περασει απο τα χερια μου πριν λιγο καιρο. καταρχην ειναι πανεμορφη και πολυ βολικη στο χερι. η αυτονομια της μπαταριας ειναι παρα πολυ καλη. σιγουρα θα σε εντυπωσιασει η διαρκεια της. η καμερα επισης ειναι πολυ καλη με πολυ βασικο υπερ και την ευρυγωνια που βοηθαει πολυ στα μεγαλα καδρα, η εμπροσθια δεν θα ελεγα και τοσο καλη μαλλον μετρια προς απογοητευτικη... η διαχειριση εργασιων ειναι παρα πολυ καλη, δεν κολλαει και γενικα ο SD 835 συνεργαζεται αψογα με την συσκευη. αυτο που περιμενα να ειναι καπως καλυτερο και τελικα δεν ηταν ειναι η οθονη. Για amoled περιμενα περισσοτερη φωτεινοτητα και ζωντανια χρωματων ωστοσο δυστυχως δεν ειναι στην κατηγορια των καλων amoled της samsung, οποτε μην περιμενεις να δεις την εντυπωσιακη οθονη των ακριβων μοντελων της Samsung. Η εμπερια ηχου που προσφερει το Quad DAC ειναι το κατι αλλο στον ηχο, με βασικη προυποθεση ομως ενα πολυ καλο ζευγαρι ακουστικων αλλιως μην περιμενεις να ακουσεις αποτελεσμα κορυφαιου ηχου. Σε γενικες γραμμες η συσκευη ειναι απο τις πιο ολοκληρωμενες στην αγορα συγκαταλεγεται στις ναυαρχιδες, αλλα οχι στην ελιτ των ναυαρχιδων. 1
chios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Αν και δεν έχω σε εκτίμηση την LG το ν30 είναι πραγματικά πλήρης σε όλα, ακουστικά sd, radio, nfc κάτι που δυστυχώς δεν υπάρχουν σε ακριβότερα τηλέφωνα. Θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη μπαταρία, πιστεύω λόγω καλού επεξεργαστή την μέρα θα την βγάζει. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικα απο την στιγμη που υπαρχει το G7,δεν εχει και πολυ νοημα να παει καποιος στο V30.Ουτως ή αλλως και η Amoled του ειναι ψιλο μετρια και απο updates ειναι ψιλο νεκρη συσκευη. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από Fulgore
giwrgosb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μαλιστα να πω την αληθεια εχω αρχισει να απογοητευομαι πρωτη φορα δεν μπορω να διλεξω κινητο.Ολα τα καλα πολυ ακριβα και καποια με πολυ κακες αξιολογησεις Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από giwrgosb
chios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Καλο το G7 αλλά με τέτοια μπαταρία ούτε δώρο δεν το θέλω. Όντως είναι δύσκολο να διαλέξεις τηλέφωνο. Εγώ που είμαι μαξ 200€ υπάρχουν πολλές επιλογές, όσο ανεβαίνεις δυσκολεύει.
aviador Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Βασικα απο την στιγμη που υπαρχει το G7,δεν εχει και πολυ νοημα να παει καποιος στο V30.Ουτως ή αλλως και η Amoled του ειναι ψιλο μετρια και απο updates ειναι ψιλο νεκρη συσκευη. MONO αν δεν γουσταρει notch, αλλιως πιστευω το G7 υπερτερει σε πολλα σημεια 3 λεπτά πριν, chios είπε Καλο το G7 αλλά με τέτοια μπαταρία ούτε δώρο δεν το θέλω. Όντως είναι δύσκολο να διαλέξεις τηλέφωνο. Εγώ που είμαι μαξ 200€ υπάρχουν πολλές επιλογές, όσο ανεβαίνεις δυσκολεύει. το εχεις δοκιμασει και σε απογοητευσε η μπαταρια του?
giwrgosb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) το v40 η το v30+ πως φαινεται αν πεσει η τιμη του και τι γινεται με τον ανταγωνισμο με τα huawei σχετικα με την καμερα και με την ραμ τους? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από giwrgosb
chios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Από ότι διαβάζω γύρω γύρω, εγώ θέλω 4000 και πάνω 1
aviador Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, chios είπε Από ότι διαβάζω γύρω γύρω, εγώ θέλω 4000 και πάνω και το V30 3000mAh εχει αλλα απο αυτονομια τα παει εξαιρετικα!!! καμια φορα τα mAh δεν λενε τιποτα απο μονα τους. βασικος παραγοντας ειναι η σωστη διαχειρηση ενεργειας απο τον εκαστοτε επεξεργαστη και software.
giwrgosb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, chios είπε Από ότι διαβάζω γύρω γύρω, εγώ θέλω 4000 και πάνω μπαταρια?σιγουρα κι εγω δεν το συζηταω ολη μερα μιλαω σε τηλeφωνα mail fb internet αλλα και κανενα παχνιδακι και το v10 μετα το μπανιο με δυσκολια αλλα την βγαζει καπως την μερα αν παιξω ομως κανενα βαρυ παιχνιδι μες τη μερα εχει τελειωσει
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, aviador είπε MONO αν δεν γουσταρει notch, αλλιως πιστευω το G7 υπερτερει σε πολλα σημεια Υπαρχει δυνατοτητα να το κρυψεις το notch για οποιον τον ενοχλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα