Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Χθες πηρα το xiaomi redmi note 4, 3/64 απο ιδιωτη με τις ζελατινες του κομπλε. Το ανοιξα και ειχε μονο κινεζικα και αγγλικα με αποτελεσμα να μην εχει ελληνικη γλωσσα και παρολο που του εκανα update στο miui 10.2, παλι δεν μου προσθεσε την ελληνικη γλωσσα συν οτι ουτε το playstore δουλευει...

Τι πρεπει να κανω; υπαρχει καποιος γνωστης να με καθοδηγησει; Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Chris_Takos είπε

Καλησπερα παιδια. Χθες πηρα το xiaomi redmi note 4, 3/64 απο ιδιωτη με τις ζελατινες του κομπλε. Το ανοιξα και ειχε μονο κινεζικα και αγγλικα με αποτελεσμα να μην εχει ελληνικη γλωσσα και παρολο που του εκανα update στο miui 10.2, παλι δεν μου προσθεσε την ελληνικη γλωσσα συν οτι ουτε το playstore δουλευει...

Τι πρεπει να κανω; υπαρχει καποιος γνωστης να με καθοδηγησει; Ευχαριστω.

Σου έδωσε το κινέζικο και όχι το global που έχει και ελληνικά και play store.

Επίσης σίγουρα δεν θα υποστηρίζει και την μπάντα B20 για το 4G.

Για εμένα πάρτον τηλέφωνο και πες του ότι θες τα λεφτά σου πίσω γιατί δεν σου είπε αν είναι το global ή το κινέζικο.

Ένα screenshot από τις ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε κιόλας θα ήταν καλό.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Σου έδωσε το nikel πολύ κακό τηλέφωνο πολύ κακή αγορά άμεσα πίσω φίλε. Για ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να σου πω στα σίγουρα.

Δημοσ.

στο πούλησε για Global ? αν ναι δώστω πίσω. αλλιώς ψάξε σε φόρουμ και youtube με τη κωδική ονομασία nikel. 

Δημοσ.

Αν δεν μας δείξει screenshot δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Πάντως πιστεύω ότι έχει γίνει μ@λ@κ1@.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...