Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω έναν επιτοίχιο  λέβητα αερίου με κλειστό θάλαμο καύσης μάρκας TERMOMAX PREMIXX. 

Σήμερα το πρωί εμφάνισε ένδειξη σφάλματος Α1 που σύμφωνα με το manual  σημαίνει χαμηλή πίεση νερού. (<0.5 bar)

και δεν λειτουργεί. Ακόμη σύμφωνα με το εγχειρίδιο η επαναφορά του συστήματος γίνεται αυτόματα.

Πιέζοντας το κουμπάκι της πίεσης μου δείχνει ένδειξη 0,5. Άνοιξα από κάτω τη βάνα πλήρωσης αλλά δεν έγινε τίποτα.

Τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω???

Δυστυχώς λόγω Σ/Κ το συνεργείο της εταιρίας συντήρησης δεν εργάζεται οπότε δεν μπορώ να βρώ κανέναν στο τηλέφωνο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, charist66 είπε

Καλημέρα

Έχω έναν επιτοίχιο  λέβητα αερίου με κλειστό θάλαμο καύσης μάρκας TERMOMAX PREMIXX. 

Με τέτοιο γενικό τίτλο δεν νομίζω να βρεις απάντηση ακόμα και αν υπάρχει κάποιος που ξέρει.  Άλλαξε τον εάν γίνετε και βάλε τουλάχιστο τη λέξη λέβητας μέσα ώστε να τραβήξει κάποιον που είναι σχετικός με το θέμα. 

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η πίεση έχει πέσει πιθανώς γιατί από κάποια φλάτζα χάνει νερό. Συμπλήρωσε το νερό μέχρι πίεση 1.2 - 1.3. Καμιά φορά επενέρχεται με την άνοδο της θερμοκρασίας αλλάζει λίγο η πίεση και ξεπερνά το όριο ασφαλείας (0.5). Αν η πίεση είναι χαμηλή το reset  δε βοηθά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...