Προς το περιεχόμενο

Mi A2 lite vs p smart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω νεο θεμα για λογαριασμο του αδερφου μου.Εχει μπατζετ τα 150 ευρω και ειναι αναμεσα σε αυτα τα δυο.Ποιο θεωρειτε εσεις καλυτερο all around κινητο,δηλαδη να τα κανει ολα καλα.Η χρηση θα ειναι σε γενικες γραμμες απλη.

Εχει κανει κανεις την αναβαθμιση android 9 στο xiaomi;Και αν ναι εχει παρατηρησει θεματακια;

Δεκτες και αλλες προτασεις αν και δυσκολα θα φυγει απο αυτα τα δυο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagtech είπε

P smart 2019 , αν εννοείς το παλιό p smart τότε το xiaomi

Ναι το παλιο εννοω......το νεο υπερβαινει τα 150 ευρω.Αν πηγαινε για παραπανω λεφτα μπαινουμε σε αλλη φαση.

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αναβάθμιση σε 9 στο λαιτ γιατι να μην γίνει και γιατί να έχει θέματα; android ONE είναι, καθαρό και όμορφο. Την έχω περάσει απο τότε που βγήκε.

Απο κάμερα μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις ιδιαίτερα σε σκοτεινό περιβάλλον.

Απο μπαταρία πάει καλά και αναλόγως τη χρήση μπορεί να βγάλει και 2 μέρες γεμάτες (48 ώρες ανοιχτό).

Ηχείο αρκετά καλό, δεν παραμορφώνει σε τέρμα ένταση.

Αν είναι και γρήγορη φόρτιση θα ηταν σουπερ.

Επεξ/σία από Xristaras12
  • Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω με το μέλος @Xristaras12 , οι φωτογραφίες εμένα δεν με ενδιαφέρουν και τόσο

Δέν έχω παρατηρήσει οποιοδήποτε πρόβλημα με την αναβάθμιση .

Έχω την έκδοση 4/64 Mi A2 Lite

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Γιατί δεν βλέπει και το redmi note 6 pro?

Το ειδαμε απο κοντα και το θεωρουμε λιγο "παντοφλα".Το lite ερχεται λιγο πιο μαζεμενο σε διαστασεις.

1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

Η αναβάθμιση σε 9 στο λαιτ γιατι να μην γίνει και γιατί να έχει θέματα; android ONE είναι, καθαρό και όμορφο. Την έχω περάσει απο τότε που βγήκε.

Απο κάμερα μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις ιδιαίτερα σε σκοτεινό περιβάλλον.

Απο μπαταρία πάει καλά και αναλόγως τη χρήση μπορεί να βγάλει και 2 μέρες γεμάτες (48 ώρες ανοιχτό).

Ηχείο αρκετά καλό, δεν παραμορφώνει σε τέρμα ένταση.

Αν είναι και γρήγορη φόρτιση θα ηταν σουπερ.

Μια χαρα απλα σε αλλο σαιτ ειδα οτι μετα την αναβαθμιση βγαζει μια μπαρα της google κατω η οποια αν διαβασα σωστα δεν απενεργοποιηται ουτε φευγει,ισχυει αυτο;Γιατι ειναι λιγο ενοχλητικη εκει.Ενα αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν εχει led ειδοποιησεων.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Το ειδαμε απο κοντα και το θεωρουμε λιγο "παντοφλα".Το lite ερχεται λιγο πιο μαζεμενο σε διαστασεις.

Μια χαρα απλα σε αλλο σαιτ ειδα οτι μετα την αναβαθμιση βγαζει μια μπαρα της google κατω η οποια αν διαβασα σωστα δεν απενεργοποιηται ουτε φευγει,ισχυει αυτο;Γιατι ειναι λιγο ενοχλητικη εκει.Ενα αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν εχει led ειδοποιησεων.

για τη μπαρα δεν ξερω να σου πω είμαι με nova launcher όπως και σε ολα μου τα κινητά.

Led έχει ενα ασπρο στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

για τη μπαρα δεν ξερω να σου πω είμαι με nova launcher όπως και σε ολα μου τα κινητά.

Led έχει ενα ασπρο στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης.

Ευχαριστω....ο nova launcher υποστηριζει ελληνικα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Ναι υποστηρίζει, αυτόν δουλεύω στο Meizu μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Ο Launcher δεν έχει σχέση με τα ελληνικά αλλά το κινητό.

Εκτός αν εννοείς στις ρυθμίσεις.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ο Launcher δεν έχει σχέση με τα ελληνικά αλλά το κινητό.

Εκτός αν εννοείς στις ρυθμίσεις.

Απλα εννοω αν δουλευει οπως ο στοκ των κινητων στα ελληνικα.Ισως τον κατεβασω και εγω στο δικο μου L1 πιστευω να τον υποστηριζει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Απλα εννοω αν δουλευει οπως ο στοκ των κινητων στα ελληνικα.Ισως τον κατεβασω και εγω στο δικο μου L1 πιστευω να τον υποστηριζει.

Ναι κανονικά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Ναι κανονικά.

Σε περιπτωση που δεν μας κανει ο nova ,μπορουμε να γυρισουμε στον κανονικο launcher;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Σε περιπτωση που δεν μας κανει ο nova ,μπορουμε να γυρισουμε στον κανονικο launcher;

Εσύ τι λες;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...