Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς και έκανε καλά αλλά αυτό με τα υψηλά στάνταρ είναι αστείο πλέον όταν έχουν κάνει τα στραβά μάτια σε άλλα (πληκτρολόγια macbook) [shut up @billdanos , από το macbook air 2018 μου γράφω)

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Image result for airpods airpower

Μια φωτογραφια 1000 λεξεις. Ποτε καμια εταιρια δεν εκανε τετοια απατη και πουλησε τοσο ψεμα, να προωθει τα νεα προιοντα της με ενα δηθεν νεο πλεονεκτημα και προιον που ηταν παντα ενα ψεμα και τιποτα αλλο. Αντιστοιχα λιγο πριν το σκανδαλο οτι σκοπιμα σαμποταρε το performance των παλιων iphone για να πιασουν καινουργια, με γελοιο ψεμα οτι δηθεν το κανουν γιατι θα ανατιναχθει η μπαταρια ή δε καταλαβαν ουτε αυτοι τι εννοουσαν γιατι κανενα αλλο κινητο ή ηλεκτρονικη συσκευη στην ιστορια της ανθρωποτητας δεν ειχε ποτε τετοιο προβλημα εκτος απο τα apple. Το 90% του πληθυσμου ΔΕΝ ειμαστε apple haters επειδη παιρνουμε λεφτα ή εχουμε μετοχες στην google απλα φωναζουμε ενα "ξυπνατε" στο υπολοιπο 10%. 

• Like 10
  • Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως εγω εχω να πω οτι 6 μηνες με το XS Max χρυσοπληρωσα το γρηγορο φορτιστη με τα 30W και το καλωδιο και ελεγα ευλογα αυτα μας ελειπαν..

Στο 6μηνο με τον γρηγορο φορτιστη σε Samsung ναυαρχιδες η απωλεια φορτισης αγγιζε σιγουρα το 20% στην μπαταρια εμπειρικα..

Στο XS max βλεπω οτι ειναι οπως την πρωτη μερα η μπαταρια και φυσικα ειναι ακομη στο 100% η ενδιεξη(αν και αυτο δεν λεει κατι ελεγχεται απο λογισμικο εγω καταλαβαινω ομως οτι δεν εχει πεσει η αποδοση της ακομη) . Αυτο κατι μου λεει για τα υψηλα στανταρντς των original περιφερειακων της Apple που στοιχιζουν μια περιουσια αλλα σιγουρα βοηθανε στο να μην διαλυεται η μπαταρια με 3rd παρτυ κινεζιες για να γλυτωσεις 10-20 ευρω ή να μην τα πληρωσεις καθολου..

Βεβαια τωρα καλοκαιρι θα δω πως θα τα παει που ανεβαινουν οι θερμοκρασιες αισθητα για να βγαλω συμπερασματα, αλλα σιγουρα ενα πραγμα απο το οποιο δεν εχω το παραμικρο θεμα οπως με τα Samsung μου ειναι η μπαταρια με βαση την δικη μου καθημερινη χρηση.. Και δεν κουβαλαω και power bank μαζι μου..

Γιατι το λεω ολο αυτο.. Ναι μεν δεν εχει νοημα να διαφημιζεις κατι και να δημιουργεις hype στην αγορα χωρις να το κανεις release αλλα απο την αλλη τα standards στα περισσοτερα περιφερειακα της ειναι οντως πολυ ψηλα παροτι αλμυρα.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, el97639 said:

Image result for airpods airpower

Μια φωτογραφια 1000 λεξεις. Ποτε καμια εταιρια δεν εκανε τετοια απατη και πουλησε τοσο ψεμα, να προωθει τα νεα προιοντα της με ενα δηθεν νεο πλεονεκτημα και προιον που ηταν παντα ενα ψεμα και τιποτα αλλο. Αντιστοιχα λιγο πριν το σκανδαλο οτι σκοπιμα σαμποταρε το performance των παλιων iphone για να πιασουν καινουργια, με γελοιο ψεμα οτι δηθεν το κανουν γιατι θα ανατιναχθει η μπαταρια ή δε καταλαβαν ουτε αυτοι τι εννοουσαν γιατι κανενα αλλο κινητο ή ηλεκτρονικη συσκευη στην ιστορια της ανθρωποτητας δεν ειχε ποτε τετοιο προβλημα εκτος απο τα apple. Το 90% του πληθυσμου ΔΕΝ ειμαστε apple haters επειδη παιρνουμε λεφτα ή εχουμε μετοχες στην google απλα φωναζουμε ενα "ξυπνατε" στο υπολοιπο 10%. 

Από το μυαλό σου τα βγάζεις ε; 😛 

Ναι σε όλα! Και στο θεάρεστο έργο της αφύπνισης που έχετε αναλάβει! Πως σας λένε; Androinati? 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για αυτά τα σχόλια ζω, πάμε μάγκες, βγάλτε κόμπλεξ και πόνο ελεύθερα, παω να πιάσω στα γρήγορα τα ποπ κορν.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, BlueBlade said:

Για αυτά τα σχόλια ζω, πάμε μάγκες, βγάλτε κόμπλεξ και πόνο ελεύθερα, παω να πιάσω στα γρήγορα τα ποπ κορν.

Είναι νωρίς ακόμη. Κράτησε τα για το βράδυ μαζί με κανα ποτακι κλπ. :) 

Δημοσ.

Εδώ ο Τέσλα τα είχε καταφέρει πριν ένα αιώνα και δεν μπορεί η apple;

Ισως θα έπρεπε να ξεσκονίσουν τις πατέντες του με το pancake coil και με το κηρύκειο πηνίο.

• Like 1
Δημοσ.

Innovation στο marketing όπως πάντα! Α ρε Apple.... Πόσα δεν έβλεπα πριν ξυπνήσω.... Έτσι με έχασες....  Ακόμα με το ΜBP mid 2012 με έχεις αφήσει! Κι εκεί με χάνεις...  Εγώ που από το 2005 είχα σχεδόν όλα τα προϊόντα σου...... Εγώ που έτρωγα bullying ως iSheep... Διώχτε τον Μ***** τον Cook δεν κάνει.... Ένας παλιός οπαδός σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ξέρουν ότι δεν θα δουλεύει προφανώς και δεν θα πρέπει να το βγάλουν αλλά είναι ντροπή για μια εταιρεία σαν την Apple να ανακοινώνει ένα προϊόν χωρίς να ξέρει ότι δουλεύει και ότι είναι έτοιμο για παραγωγή. Δεν μιλάμε για αόριστο project , μιλάμε για ανακοινωμένο προϊόν.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, CarbonFibre said:

Αν ξέρουν ότι δεν θα δουλεύει προφανώς και δεν θα πρέπει να το βγάλουν αλλά είναι ντροπή για μια εταιρεία σαν την Apple να ανακοινώνει ένα προϊόν χωρίς να ξέρει ότι δουλεύει και ότι είναι έτοιμο για παραγωγή. Δεν μιλάμε για αόριστο project , μιλάμε για ανακοινωμένο προϊόν.

Το οποίο παρουσίαζε προβλήματα. Το να το κόψει ήταν πιο σωστό από το να το κυκλοφορήσει με το ζόρι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

η AAPL 189.95+1.23 (+0.65%) At close: March 29 4:00PM EDT παρεπιπτόντως τσίμπησε η μετοχή τους προς τα πάνω , εχουν πρόβλημα στη λήψη αποφάσεων , είσαι στη Μέκκα της τεχνολογίας  Silicon Valley , San Francisco  ειναι η αφρόκρεμα απο ταλέντα απ όλο τον κόσμο  άλλαξε τούς διευθυντές σου που είναι όλοι 60 φεύγα , παρε τριαντάρηδες σαραντάρηδες . η εταιρία έχει παλιώσει δεινοσαυρίζει , ολα αυτα τα λάθη που κάνουν είναι ασθένειες τρίτης ηλικίας , δεν βλέπω καλά δεν ακούω άργησα να καταλάβω κτλπ  ενω οι άλλες εταιρίες Dell, HP το περάσανε αυτο το στάδιο , μεχρι έφτασε η WSJ  να κάνει ειδικό βίντεο και να τους πεί αλλάξτε επιτέλους το butterfly keyboard ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το οποίο παρουσίαζε προβλήματα. Το να το κόψει ήταν πιο σωστό από το να το κυκλοφορήσει με το ζόρι. 

Συμφώνησα ότι έπρεπε να το κόψει παραπάνω αλλά για εταιρεία μεγέθους της Apple όταν ανακοινώνεις προϊόν σημαίνει ότι είναι έτοιμο. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει από την Apple. Εντάξει δεν πρόκειται για κανένα τεράστιο προϊόν αλλά είναι θέμα γοήτρου.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Ήταν ενδιαφέρον πρότζεκτ μιας και δεν υπάρχει ακόμη ασύρματος φορτιστής που να μπορείς να τοποθετείς ταυτόχρονα πάνω του διαφορετικές συσκευές και σε οποιοδήποτε σημείο θέλεις (όσα κυκλοφορούν τώρα έχουν συγκεκριμένες θέσεις για κάθε συσκευή)! Ταυτόχρονα θα είχε και ειδικό software για να βλέπεις στο IPHONE το επίπεδο φόρτισης όσων  συσκευών θα ήταν πάνω στο pad. 

Φαίνεται πως το δούλευαν πάντως μέχρι την τελευταία στιγμή μιας και στα νέα AirPods εμφανιζόταν στο έντυπο με τις οδηγίες κλπ. 

Και εδώ σταματάει η σοβαρή μου τοποθέτηση μιας και θα σας αφήσω να ξεσαλωσετε από κάτω! :) 

"""Mέχρι την τελευταία στιγμή μιας και στα νέα AirPods εμφανιζόταν στο έντυπο με τις οδηγίες κλπ."

ο wait μηπως εδω παραδεχεσαι οτι η apple το διαφημιζε ακομα και στο εντυπο με τις οδηγιες του airpod ενα προιον που δεν εμφανιστηκε ποτε το οποιο με την σειρα του ειναι ο τιτλος του αλλου , o damn μηπως λες ακριβως οτι καια εγω ? Μηπως εισαι και εσυ androimati οπως με απο καλεσες και δε το ξερεις?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...