Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Pedalsp said:

Εάν γράψω για την xiaomi θα γίνω γραφικός;

Όσο και η Σαντορίνη. 

• Like 5
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν δημιουργείς προσδοκίες και αποτυγχάνεις υπάρχουν επιπτώσεις. Μπορεί μικρές αφού και οικονομικά το άνοιγμα είναι σε πλαίσια μικρά για το μέγεθος της εταιρείας και οι πελάτες της παρά την διετή ομηρία δεν θα αισθανθούν δυσαρεστημένοι σε βαθμό απομάκρυνσης (θα μείνουν με το ποταπό non Apple χαλάκι τους).

Όπως είπε ο Warren για τα σχέδια του TV, την παίρνει την Apple να κάνει ένα ή δυο λάθη. Μήπως όμως τα έχει ήδη ξεπεράσει;

Επεξ/σία από kifinas
Δημοσ.

eee oxi re gmt.. ειχα βγαλει 3-4 κατοσταρικα κ περιμενα πως κ πως.. να τα σπρωξω! :( για αυτο τον φορτιστη κριμά... αντε παλι καλωδια κ μαλακιες.. εμπρος πίσω..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μαυρες πλερεζες στα δημοσιογραφικα μπουθ.

Εμεις που το περιμεναμε πως και πως τι θα κανουμε; Που θα φορτιζουμε;

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, kisto said:

eee oxi re gmt.. ειχα βγαλει 3-4 κατοσταρικα κ περιμενα πως κ πως.. να τα σπρωξω! :( για αυτο τον φορτιστη κριμά... αντε παλι καλωδια κ μαλακιες.. εμπρος πίσω..

Πάρε έναν άλλο με 50 και θα έχεις και καβάντζα τα 350. 😛 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Πάρε έναν άλλο με 50 και θα έχεις και καβάντζα τα 350. 😛 

Αμαρτία δεν θα ειναι apple !!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Ήταν ενδιαφέρον πρότζεκτ μιας και δεν υπάρχει ακόμη ασύρματος φορτιστής που να μπορείς να τοποθετείς ταυτόχρονα πάνω του διαφορετικές συσκευές και σε οποιοδήποτε σημείο θέλεις (όσα κυκλοφορούν τώρα έχουν συγκεκριμένες θέσεις για κάθε συσκευή)! Ταυτόχρονα θα είχε και ειδικό software για να βλέπεις στο IPHONE το επίπεδο φόρτισης όσων  συσκευών θα ήταν πάνω στο pad. 

Φαίνεται πως το δούλευαν πάντως μέχρι την τελευταία στιγμή μιας και στα νέα AirPods εμφανιζόταν στο έντυπο με τις οδηγίες κλπ. 

Και εδώ σταματάει η σοβαρή μου τοποθέτηση μιας και θα σας αφήσω να ξεσαλωσετε από κάτω! :) 

Παντως παραηταν παραδοξο για apple που μας εχει συνηθίσει να παιρνει ωριμες τεχνολογιες και να βγαζει (σχεδον παντα) αρτια και προσεγμενα προϊοντα, τετοια προχειροτητα. Συνηθως δεν ανακοινωνουν τπτ πριν ειναι 100% σιγουροι οτι θα ειναι πληρως λειτουργικο και το εχουν τεσταρει επαρκώς. Μεγαλο ατοπημα απο οποιον ειχε την φαεινη ιδεα να το παρουσιασουν τοσο πρώιμα

• Like 5
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, kisto said:

Αμαρτία δεν θα ειναι apple !!

Πάρε και τα νέα AirPods μαζί για να μετριασεις την απώλεια! :) 

1 minute ago, kallair said:

Παντως παραηταν παραδοξο για apple που μας εχει συνηθίσει να παιρνει ωριμες τεχνολογιες και να βγαζει (σχεδον παντα) αρτια και προσεγμενα προϊοντα, τετοια προχειροτητα. Συνηθως δεν ανακοινωνουν τπτ πριν ειναι 100% σιγουροι οτι θα ειναι πληρως λειτουργικο και το εχουν τεσταρει επαρκώς. Μεγαλο ατοπημα απο οποιον ειχε την φαεινη ιδεα να το παρουσιασουν τοσο πρώιμα

Νομίζω αυτή τη φορά θα την πληρώσουν κάποιοι μηχανικοί... 

Δημοσ.

Mega fail. Δεν ανακοινώνεις προϊόν 2 χρόνια πριν χωρίς να ξέρεις ότι μπορείς να το κατασκευάσεις. Πρώτη φορά το ακούω αυτό από εταιρεία τέτοιου μεγέθους. Να είσαι μια startup οκ, αλλά να είσαι Apple και να λες ότι το έχεις σχεδόν έτοιμο και 2 χρονια μετά να λες δεν μπορώ να το φτιάξω είναι κατάντια. 

• Like 2
Δημοσ.

μόνο εγώ "βλέπω" ανακοίνωση του airpower την 1/4 και "καλή πρωταπριλιά"? Έχω την εντύπωση πως είναι marketing trick να κυκλοφορήσουν προιοντα 20-23/3, να διαρεύσουν ειδήσει οτι επίκειται η κυκλοφορία του airpower και να το ακυρώσουν στις 29/3. 

Δημοσ.

"Μετά από πολλή προσπάθεια, καταλήξαμε στο ότι το AirPower δεν πρόκειται να φτάσει τα υψηλά μας στάνταρντ"🤣🤣😂😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Νομίζω αυτή τη φορά θα την πληρώσουν κάποιοι μηχανικοί... 

Στο μυαλο μου εισαι... Δεν μπορω να θυμηθω ουτε καν ανταγωνιστη να ανακοινωνει προϊον που τελικα δεν βγαινει ποτε. (περα απο το note που ειχε το θεμα με την μπαταρια κ αποσυρθηκε καθυστερημενα αφου ειχε βγει στην κυκλοφορια). Οχι οτι θα το μαθουμε ποτε βεβαια για το αν την πληρωσει καποιος, αλλα κουβεντα να γινεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα Να να δώσει λεφτά η apple για έρευνα και ανάπτυξη ασύρματης φόρτισης??θα βγάλει ένα πολυπριζο με το μήλο πάνω και θα πουλάει σαν τρελό 😂😂

Επεξ/σία από cominno
Δημοσ.

καλά έκανε και δεν το έβγαλε αφού δεν θα έπαιζε και όλοι θα την εβριζαν (τα υψηλά στάνταρς της Apple αναφέρθηκαν το αφήνω ασχολίαστο γιατί θα πέσει πολύ γέλιο).

Αλλά τέτοια ξεφτίλα να παρουσιάζεις κάτι και μετά από ενάμιση (!!!!) χρόνο λες ότι σας έλεγα παπατζες, πραγματικά δεν το περίμενα... Ειδικά από μία τόσο μεγάλη εταιρεία.

Μου αρέσει που περιμέναμε το αυτοκίνητο της Apple... Εδώ δεν μπορούν να φτιάξουν έναν φορτιστή, αμάξι θα φτιάξουν; 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...