Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κυριοι τα πραγματα ειναι απλα.

αρχικα σταματηστε τα " με προσβαλες, με εβρισες και τα γνωστα"  

το θεμα ειναι αλλο !!!!!

μας επεισε οτι θα βγαλει μια συσκευη που θα φορτιζουμε ταυτοχρονα ολες τις apple συσκευες ( κινητο, ρολοι, ακουστικα) .

Ποσοι απο τους αμερικανους δεν τα πηραν και τα τρια και ανεμεναν να αγορασουν και τον φορτιση αυτον???  οι περισσοτεροι apple fan lovers και εγω δεν ξερω τι....  

τωρα τ εκανε?? τους εσεσε κανονικα :P  -  χαχαχαχα  

ελατε πειτε την αληθεια...υπαρχει πιο εξυπνη εταιρια απο την apple??? οχι δα ! 

αντε καλο πασχα :P 

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosk0 είπε

κυριοι τα πραγματα ειναι απλα.

αρχικα σταματηστε τα " με προσβαλες, με εβρισες και τα γνωστα"  

το θεμα ειναι αλλο !!!!!

μας επεισε οτι θα βγαλει μια συσκευη που θα φορτιζουμε ταυτοχρονα ολες τις apple συσκευες ( κινητο, ρολοι, ακουστικα) .

Ποσοι απο τους αμερικανους δεν τα πηραν και τα τρια και ανεμεναν να αγορασουν και τον φορτιση αυτον???  οι περισσοτεροι apple fan lovers και εγω δεν ξερω τι....  

τωρα τ εκανε?? τους εσεσε κανονικα :P  -  χαχαχαχα  

ελατε πειτε την αληθεια...υπαρχει πιο εξυπνη εταιρια απο την apple??? οχι δα ! 

αντε καλο πασχα :P 

To εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανετε...ομως 😜

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Gilmen said:

To εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανετε...ομως 😜

Auto correct δεν έχουν οι συσκευές σας; Είναι και αυτό ανύπαρκτο σαν το AirPower της apple? 😛 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, billdanos said:

Auto correct δεν έχουν οι συσκευές σας; Είναι και αυτό ανύπαρκτο σαν το AirPower της apple? 😛 

Γιατί που είναι το λάθος? Απλά είπε ο άνθρωπας οτι πιάνουμε την μύτη μας!🤣

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Απο nokia 3310 γραφω δεν ξερω τη ειναι το Auto correct οταν μου κανουνε δωρο καποια συσκευη της apple θα μαθω και εγω..............

Δημοσ.

εγω δεν ξερω για εσας αλλα μετα απο 4ς, 5ς, 6, se κ 8 .... εγω δεν αγοραζω αλλο iphone κινητο ! εκανα κ ομοιοκαταληξια :P

Δημοσ.

"Η Apple ακύρωσε τα σχέδια κυκλοφορίας του wireless charging pad AirPower, με την δικαιολογία ότι το προϊόν δεν πληρούσε «τα υψηλά στάνταρντ» της εταιρείας"

Δηλαδή όλα τα προϊόντα που έχει κυκλοφορήσει πληρούν τα υψηλά στάνταρντ της εταιρείας?😂😂😂

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το auto correct δεν πιάνει τέτοια λάθη. Ούτε καν της Apple όπως μόλις αναπαρήγαγα στο iPad μου.

Θα αφήσεις τώρα τα off topic flame;

Επεξ/σία από kifinas
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, el97639 είπε

Γιατι κανενας αλλος κατασκευαστης δεν ριχνει σκοπιμα την αποδοση της ταχυτητας με update τουλαχιστον με επισημη δικαιολογια την μπαταρια. Ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος μπορω να σου αποδειξω επιστημονικα με ορους που δεν καταλαβαινεις ποσο λαθος εισαι. Μαλιστα ειναι τοσο αστεια λαθος που μπορεις να το καταλαβεις με πολυ απλα λογια . Με το που αδειαζε η μπαταρια κατω απο 90% θα επεφτε αντιστοιχα η αποδοση του κινητου. Ασε το κινητο να ξεφορτισει μεχρι τελος να δεις οτι δεν ισχυει. Οπως ειπα εισαιΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ

Συνάδελφε, και λάθος στα facts και λάθος στο attitude...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Istros είπε

"Η Apple ακύρωσε τα σχέδια κυκλοφορίας του wireless charging pad AirPower, με την δικαιολογία ότι το προϊόν δεν πληρούσε «τα υψηλά στάνταρντ» της εταιρείας"

Δηλαδή όλα τα προϊόντα που έχει κυκλοφορήσει πληρούν τα υψηλά στάνταρντ της εταιρείας?😂😂😂

tenor.gif

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, SeaLion said:

Συνάδελφε, και λάθος στα facts και λάθος στο attitude...

Δεν είναι για τους κοινούς θνητούς αυτά! Πιάνουν μόνο από ημίθεους και πάνω! 😛 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, billdanos είπε

Ήταν ενδιαφέρον πρότζεκτ μιας και δεν υπάρχει ακόμη ασύρματος φορτιστής που να μπορείς να τοποθετείς ταυτόχρονα πάνω του διαφορετικές συσκευές και σε οποιοδήποτε σημείο θέλεις (όσα κυκλοφορούν τώρα έχουν συγκεκριμένες θέσεις για κάθε συσκευή)! Ταυτόχρονα θα είχε και ειδικό software για να βλέπεις στο IPHONE το επίπεδο φόρτισης όσων  συσκευών θα ήταν πάνω στο pad. 

Φαίνεται πως το δούλευαν πάντως μέχρι την τελευταία στιγμή μιας και στα νέα AirPods εμφανιζόταν στο έντυπο με τις οδηγίες κλπ. 

Και εδώ σταματάει η σοβαρή μου τοποθέτηση μιας και θα σας αφήσω να ξεσαλωσετε από κάτω! :) 

Η μπαταρίες και η ενέργεια γενικά είναι μεγάλο θεμα που προχωραει αργα.Δεν ειναι transistor και οθόνη καθε χρονο να εχουμε αλματα.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, akatsim είπε

Αυτοι που λες οι 60+ κανουν τρελλες κονομες, σιγα μη φυγουν. Μασονικη στοα εχει γινει η Apple, ο ενας κραταει τον αλλο. Μονον αμα αλλαξει ο Κουκ θα παρουν ποδι και αυτοι οι τσομπανηδες. Τους βλεπει ο Σουνται και ο Ιλον και γελανε με το ποσο λιγοι ειναι, ουτε για θυρωρους δεν θα τους επαιρναν. Ηθελαν να κανουν και αυτοκινητο οι φουκαραδες χαχαχα 

Πωπω ηλικιακός ρατσισμός, τί ξέσπασμα είναι αυτό ; Προς ενημέρωση, τα ανώτερα στρώματα της ιεραρχίας έχουν εμπειρία γιατί παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις και έχουν και γνωριμίες που δεν έχουν οι μικρότεροι σε ηλικία. Ο CEO δεν ασχολείται προσωπικά με το πως θα φτιαχτεί ο φορτιστής. Αυτή είναι δουλειά των μικρότερων σε ηλικία ταλέντων. Επίσης πολλοί διευθυντές τμημάτων έχουν όλοι τους συμβούλους διαφόρων ηλικιών, συμπεριλαμβανομένου και του CEO. Υπάρχουν ολόκληρες ομάδες από πίσω ενώ όντως τη τελευταία λέξη έχουν οι διοικούντες (κάποιος πρέπει να την έχει). Αν οι μέτοχοι της εταιρείας δεν ήταν ικανοποιημένοι θα είχαν αλλάξει την ιεραρχία της Apple. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος κι αυτό είναι η Apple συνολικά να αυξάνει συνεχώς την αξία της τα τελευταία χρόνια. Τυχαίο; Δε νομίζω.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Istros είπε

Πάντως, για να βάλω κι εγώ το tin foil hat μου, το πιο θετικό από αυτή την είδηση είναι πως μετά από τα διάφορα απανωτά στραβοπατήματα μπορεί εκεί μέσα κάποιος να πάτησε... πόδι επιτέλους.

Ειδικά με τα τελευταία άρθρα περί πληκτρολογίου των MacBooks το θέμα αξιοπιστία δέχτηκε ένα κάποιο πλήγμα θεωρώ - το άρθρο της Wall Street Journal ήταν πολύ καλό και παραστατικό και ήταν αυτό που προκάλεσε και την απάντηση από την Apple.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, studiokristo είπε

Πωπω ηλικιακός ρατσισμός, τί ξέσπασμα είναι αυτό ; Προς ενημέρωση, τα ανώτερα στρώματα της ιεραρχίας έχουν εμπειρία γιατί παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις και έχουν και γνωριμίες που δεν έχουν οι μικρότεροι σε ηλικία. Ο CEO δεν ασχολείται προσωπικά με το πως θα φτιαχτεί ο φορτιστής. Αυτή είναι δουλειά των μικρότερων σε ηλικία ταλέντων. Επίσης πολλοί διευθυντές τμημάτων έχουν όλοι τους συμβούλους διαφόρων ηλικιών, συμπεριλαμβανομένου και του CEO. Υπάρχουν ολόκληρες ομάδες από πίσω ενώ όντως τη τελευταία λέξη έχουν οι διοικούντες (κάποιος πρέπει να την έχει). Αν οι μέτοχοι της εταιρείας δεν ήταν ικανοποιημένοι θα είχαν αλλάξει την ιεραρχία της Apple. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος κι αυτό είναι η Apple συνολικά να αυξάνει συνεχώς την αξία της τα τελευταία χρόνια. Τυχαίο; Δε νομίζω.

Αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...