SabotazNic Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν θέλει χρεωστική, θέλει όμως το κινητό σου με εγκατεστημένη την εφαρμογή της τράπεζας. Και πλέον η υπηρεσία αυτή παρέχεται ΜΟΝΟ για προσωπική χρήση, όχι για να στέλνεις χρήματα σε τρίτους. Α οκ αυτό. Δεν θυμόμουν την ιδιαιτερότητα που πρόσθεσαν. Πάντως, φαίνεται να πηγαίνει για κατάργηση η ονομασία "λεφτά στο λεπτό"
PharmChem Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αν δεν κανω λαθος, ούτε αυτό πλέον. Μπορείς να στείλεις μεν με λεφτά στο λεπτό στον οποιοδήποτε, αλλά θέλει χρεωστικη για τα στοιχεία του ατόμου. Btw στην καινούργια εφαρμογή της Πειραιώς, έχει επιλογή για ανάληψη χωρίς κάρτα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Για προσωπική χρήση μόνο ισχύει ακόμα το ΛσΛ, έκανα κανονικά αναλήψεις μέχρι και τον Απρίλη. Σε άλλο άτομο σωστά δεν γίνεται, μόνο έμβασμα. Δεν το ήξερα αυτό για το νέο app, θα το ελέγξω. Θένκς! 1
StamTheMan Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αν δεν κανω λαθος, ούτε αυτό πλέον. Μπορείς να στείλεις μεν με λεφτά στο λεπτό στον οποιοδήποτε, αλλά θέλει χρεωστικη για τα στοιχεία του ατόμου. Btw στην καινούργια εφαρμογή της Πειραιώς, έχει επιλογή για ανάληψη χωρίς κάρτα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Και απαραιτητα e-banking,για να κανεις quick scan απο την εφαρμογη. Μια καλη υπηρεσια ειχαμε,την κανανε σκουπιδι οι scammers. Τις μισες φορες πλεον δε μου λειτουργει καν,κολλαει οταν παω να δωσω το ΟΚ απο την εφαρμογη,μετα το QR scan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα