Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Να δω ποιός θα το πάει περαπέρα και θα κάνει την κύρια κάμερα να γυρνάει 180 μοίρες σε στυλ clamshell. Ίσως να ήταν ενδιαφέρον. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από Sierra Levin
d4mage Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, siakattack@gmai είπε Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Με αυτη τη λογική,δεν θα έπρεπε να βγεί ποτε σε παραγωγή το Toyota Celica που είχε ανασηκώμενα φώτα και οτι όλα τα αυτοκίνητα θα έπρεπε να είναι ορθογώνια κουτάκια.Τι άλλα;Ολα καλά; Τo desing των αυτοκινήτων πρώτα περνάει από τα μάτια σου όταν καλά καλά το ζωγραφίζουν σε χαρτί και όταν το βλέπεις στις εκθέσεις έχουν ήδη πουληθεί με βάση τον προϋπολογισμό. Και επειδή μιλάμε για άλλο μπάτζετ τα πράγματα καλέ μου φίλε είναι λίιιιγο πιο προσεκτικά, διότι ένα κινητό το αλλάζεις την επόμενη μέρα εάν δεν σου αρέσει, ένα αυτοκίνητο δεν το νομίζω.😊 1
siakattack@gmai Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, d4mage είπε Τo desing των αυτοκινήτων πρώτα περνάει από τα μάτια σου όταν καλά καλά το ζωγραφίζουν σε χαρτί και όταν το βλέπεις στις εκθέσεις έχουν ήδη πουληθεί με βάση τον προϋπολογισμό. Και επειδή μιλάμε για άλλο μπάτζετ τα πράγματα καλέ μου φίλε είναι λίιιιγο πιο προσεκτικά, διότι ένα κινητό το αλλάζεις την επόμενη μέρα εάν δεν σου αρέσει, ένα αυτοκίνητο δεν το νομίζω.😊 Να σου θυμίσω οτι και στα κινητά,"διαρρέουν" renders και άλλα τέτοια μαρκετινίστικα κόλπα,πιθανώς για να δούνε αντιδράσεις απο το κοινό. Το κινητό,όπως και το αυτοκίνητο,δεν θα το αλλάξεις την επόμενη μέρα αν δεν σου αρέσει,δεν θα το αγοράσεις ποτέ πιστεύω.
Manos Petrucci Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, voltmod είπε Υπάρχει στην "1η σελίδα" του The Verge, του Mashable, του Tom's Guide, του C|Net, του TechRadar και του Engadget, για να μην αναφέρω και κάθε site που έχει στην ονομασία του την λέξη "Android". Αλλά τι να ξέρουν και αυτοί, εσύ ξέρεις καλύτερα. Αυτοί ξέρουν ότι ξέρετε κι εσείς όπως φαίνεται... Quantity over quality. Μου παραθέτεις τις σελίδες αυτές λες και θα αλλάξει η γνώμη μου ότι είναι ένα καλό και σημαντικό - τεχνολογικά, άρθρο. Κλικ να μετράει μωρέ, όλα τ' άλλα... Και δεν είναι το μόνο, απλά τώρα είπα να κάνω το παραπάνω σχόλιο. 9 γραμμές κειμένου, άρθρο... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από Manos Petrucci
voltmod Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Manos Petrucci είπε Αυτοί ξέρουν ότι ξέρετε κι εσείς όπως φαίνεται... Quantity over quality. Μου παραθέτεις τις σελίδες αυτές λες και θα αλλάξει η γνώμη μου ότι είναι ένα καλό και σημαντικό - τεχνολογικά, άρθρο. Κλικ να μετράει μωρέ, όλα τ' άλλα... Και δεν είναι το μόνο, απλά τώρα είπα να κάνω το παραπάνω σχόλιο. 9 γραμμές κειμένου, άρθρο... Σεβαστή η άποψη σου. Θα προσπαθήσουμε (και προσωπικά) να βελτιωθούμε. Ευχαριστώ για την παρατήρηση και καλή συνέχεια.
mants118 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Στις 29/3/2019 στις 9:48 ΜΜ, macboy είπε Hahahaha τραβάει βίντεο με iPhone ε ναι ρε συ, τι δηλαδή θα χρησιμοποιούσε η Κινέζα καμιά κινεζιά της ξιασόμι/χαβάη/ώπο λέω;;;; 😛 1
insomnious Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Και εμένα το κινητάκι μου φαινεται ωραίο. Προφανώς τους βολευει καλύτερα στο άνοιγμα αυτός ο σχεδιασμός από το να σηκωνόταν ένα ορθογώνιο πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα