Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι και όποιος ξέρει ας απαντήσει. Έχω μια κάμερα Πανασόνικ ώμου που μου την έδωσε ένας φίλος εγγλέζος. Παίρνει κασέτα μινι ντι βι και προσπαθώ να τη συνδέσω στον υπολογιστή για να περνάω τα βίντεο. Το ντιβι έχει βλάβη και μέχρι να τη στείλω για φτιάξιμο, θέλω να προσπαθήσω να περάσω βίντεο με καλώδιο ερ σε α. Τη συνδέω με το εν λόγω καλώδιο και τον αντάπτορα που έχω πάρει και δεν μπορεί να τη δει ο υπολογιστής. Μέχρι και το hdmi βάζω στον αντάπτορα και πάλι τίποτα. Και δεν ξέρω και τι πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω. Για τη μικρούλα τη Σόνι που έχω και είναι κι αυτή με μινι ντι βι κασέτα, έχω το πλέι μέμορις. Θέλω τα φώτα σας για να καταφέρω να περνάω τα βίντεο από την Πανασόνικ στο κομπιούτερ. Δουλεύω τα 7 πρίμιουμ και η Πανασόνικ είναι η ag-dvc15. Το δε πισί μου, είναι πρόσφατα αναβαθμισμένο με καινούρια υλικά και κουτί. Να πω ακόμα ότι ούτε και με το ντιβί γινόταν κάτι και χάλασε από κακό χειρισμό δικό μου. Και που έκανε ντουπ ντουπ ο υπολογιστής όταν είχα στο ντιβί την κάμερα, δεν την έβλεπε καν για να πάρω το βίντεο που έκανα δοκιμαστικά.

Επεξ/σία από badminton

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...