ksexilas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σας. Είμαι κάτοχος μια LG55UF8507...παρόλα αυτά ψάχνω να βρω μια τηλεόραση πάνω από 65 για δώρο.. Ακούω προτάσεις και διαφορές στα μοντέλα.. Σας ευχαριστώ πολύ
HALF EVIL Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Επειδή φαίνεσαι large τύπος https://www.skroutz.gr/s/14944058/LG-OLED65B8PLA.html
ksexilas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Την είδα χθες το βράδυ.... Παρόλα αυτά δεν ξέρω αν είναι "καλή" Με την δική μου είμαι ευχαριστημένος απλά τώρα με την 65..επειδή δεν ξέρω αν η ανάλυση της είναι καλύτερη..γιαυτό και θέλ την γνώμη σας??? Καλήτερη μια QLED or OLED για πέστε γνώμες
TzortzisJosh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, ksexilas είπε Την είδα χθες το βράδυ.... Παρόλα αυτά δεν ξέρω αν είναι "καλή" Με την δική μου είμαι ευχαριστημένος απλά τώρα με την 65..επειδή δεν ξέρω αν η ανάλυση της είναι καλύτερη..γιαυτό και θέλ την γνώμη σας??? Καλήτερη μια QLED or OLED για πέστε γνώμες Όπως έχει χιλιοειπωθεί, OLED > QLED. Η Qled είναι απλή LED. Η OLED είναι άλλη κατηγορία, εξόχως καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα