teoqq Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Έως 400€. 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Δεν χρησιμοποιώ κάποιες "special" εφαρμογές, αρκετό σερφάρισμα στο chrome,instagram,youtube, αρχεία excel/pdf για τη δουλειά ανοίγω. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Θέλω να το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου, δηλαδή να βγάζω φωτογραφίες προϊόντων τις οποίες τις ανεβάζω στο e-shop οπότε να έχει μέτρια και πάνω κάμερα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν θα ήθελα να κάνω και εδώ δοκιμές, όχι ότι μου είναι κάτι το δύσκολο αλλά θα ήθελα πλέον να καταλήξω σε κάτι stable 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι τόσο 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Όλα μου τα κινητά ήτα μέχρι 4000 οπότε δεν έχω θέμα στο να κρατάει 1 μέρα το κινητό. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και τα 2 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Θα ήθελα να πω ότι τώρα έχω το Nubia M2 το οποίο το πήρα 130€ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εδώ και 15 μήνες. Το κινητό όμως θα το δώσω στη γυναίκα διότι βγάζει καλές φωτογραφίες για το λόγο που το θέλει οπότε λέω πλέον να πάρω κάτι "ακριβό" και να το έχω για χρόνια. Γενικά δεν αλλάζω συχνά κινητό, τα κινητά μου ήταν 130-160€ και τα κρατάω 3-4 χρόνια. Πήρε το μάτι μου τώρα μια προσφορά το oneplus 6 στα 352€ από το banggood, τα αξίζει ; Θα το έχω το κινητό για καμιά 2-3 χρόνια; Εννοείται πως κάνω το συγκεκριμένο νήμα για να ακούσω και τις προτάσεις σας . Σας ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από teoqq
saruman123 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Εκτός από τις special εφαρμογές τα άλλα είναι κενά.....
teoqq Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εκτός από τις special εφαρμογές τα άλλα είναι κενά..... Πάτησα το enter από λάθος και έκανε δημοσίευση το νήμα. Μόλις το ολοκλήρωσα
mphxths Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δεν εχω ιδεα απο το τι παιζει εκει εξω και ειναι vfm , αλλα μου ρχονται τρια στο μυαλο : 1.huawei p20 2.samsung s8/s8+ 3.samsung s9 Με ολα παιρνεις ρεστα , εκτος του s9 που απο ο,τι βλεπω ειναι στα 420 και δεν ξερω αν αξιζει λογω μπαταριας , και προτιμοτερο θα ηταν το s9+ που ομως ξεφευγει σε τιμη. Απο αλλες μαρκες δεν ξερω τι γινεται..οποιος εχει αποψη την λεει...
shooterg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι ακριβό. https://www.skroutz.gr/s/17025989/Xiaomi-Redmi-Note-7-64GB.html https://www.skroutz.gr/s/14052501/Nokia-7-Plus-Dual-64GB.html
teoqq Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από την κάμερα του κινητού του αδερφού μου, Oneplus 5T και για αυτό κοιτάω πολύ στενά το 6ρι. Πιστεύετε είναι αρκετά τα λεφτά χωρίς λόγο; Δηλαδή το Xiamoi Redmi Note 7 είναι 150€ πιο κάτω...
saruman123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δες το Lg g7. Έχει όμως δύο αρνητικά. Μικρή μπαταρία (την μέρα την βγάζει)και η αργή υποστήριξη σε αναβαθμίσεις. Στα θετικά έχει. IP-68/MIL-STD 810 προστασία, Ultrabright οθόνη φωτεινότητας εώς και 1000 nits, snapdragon 845, 4/64GB με επεκτάσιμη μνήμη, θύρα ακουστικών με τετραπλό DAC, ράδιο, NFC, διπλή κάμερα με απλό και UltraWide φακό, boombox ηχείο, ασύρματη φόρτιση, SAR στα πατώματα, και USB Type-C θύρα με USB 3.1. Στα 319€ νομίζω είναι καλή επιλογή.
darksoul93 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Το κακό είναι ότι αν πάρεις OnePlus από banggood δε θα έχεις επίσημη εγγύηση οπότε αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις το κινητό θα είναι ένα ρίσκο αυτό
KRITH Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ΠΑΡΕ ΤΟ ONEPLUS 6 ΑΠΟ ΔΩ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 419 ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ https://www.amazon.de/OnePlus-Smartphone-15-Zoll-Touch-Display-Mirror-Black/dp/B07CHQHFDZ Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από KRITH
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα