Προς το περιεχόμενο

cpu fan error σε Thermalright TRUE Spirit 120M (BW) Rev.A

giannhs13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα στην κοινοτητα ...αντιμετωπιζω ενα προβλημμα οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου κανει 4 μπιπ και μου λεει cpu fan error εχω την παραπανω ψυκτρα που αναφερω στο θεμα...ανοιγω τον υπολογιστη το κουτι βλεπω γυρναει κανονικα το φαν της ψυκτρας αλλα στο bios στην αρχη οταν ανοιγει ο υπολογιστης λεει cpu fan speed   n /a  και μετα πηγαινει 130 στροφες και σταθεροποιειται στις 600 με 630 αλλα το φανακι γυρναει κανονικα ..προβλημμα με θερμοκρασιες δεν εχω να το αφησω ετσι η να το αλλαξω αμεσα ..εχετε να μου προτεινεται ενα καλο αν χρειαζεται αλλαγη γυρω στα 10 με 15 ευρω διαθετω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι απλα το θεμα ειναι οτι δεν ειχα κανενα θεμα μεχρι τωρα 5 χρονια την εχω τωρα μου κανει νερα ...αυτη η επιλογη που βρισκεται ?

υγ  ::: βρηκα αυτη την ψυκτρα στο eshop  https://www.e-shop.gr/zalman-zm-df12-120mm-premium-dual-impeller-case-fan-p-PER.815028

και λεει  Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 120 x 120 x 27mm.

διαβασα τα χαρακτηρηστικα που λεει η μανησια που φοραει  120 x 120 x 25mm.   θα χωραει λες θα κουμπωνει?

Το fan, που προτείνεις ειναι dual impeller, το οποιο σημαινει αξιοπιστία και overkill. Βλεπεις εχει και μισο εκατομμύριο ώρες. Με λιγα λογια, αρχιζει και ανταγωνίζεται το προσδόκιμο ζωής πολλών από εμάς :P :P

Για πιο οικονομικό, θα πρότεινα αυτό. (και γενικότερα θα το πρότεινα απο το zalman)

Έχει και 4 pin για την μητρική και θα δουλεύει κανονικά.

Εαν με την αλλαγή του fan συνεχιστεί το ιδιο error, τοτε ενδεχεται να υπαρχει καποιο θεμα με το bios. Βαζεις το νεο fan, να εισαι καλυμμένος και απενεργοποιηθεί το cpu fan fail warning.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...