kataramenos32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Καλησπερα σας. Έχω ένα galaxy note 4 το οποίο ενώ συνδέεται σε δίκτυο μετά από λίγο αποσυνδέεται και ζητάει πάλι τον κωδικό. Το κάνει γενικά σε όλα τα wifi. Έχω κάνει factory reset από recovery και wipe cache αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα
tz_aristotelis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Επίσης το κάνει σε όλα τα δίκτυα η μόνο σε συγκεκριμένο? Σε άλλο μόντεμ ρούτερ το πηγές?
kataramenos32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Επίσης το κάνει σε όλα τα δίκτυα η μόνο σε συγκεκριμένο? Σε άλλο μόντεμ ρούτερ το πηγές? 28 λεπτά πριν, kataramenos32 είπε Καλησπερα σας. Έχω ένα galaxy note 4 το οποίο ενώ συνδέεται σε δίκτυο μετά από λίγο αποσυνδέεται και ζητάει πάλι τον κωδικό. Το κάνει γενικά σε όλα τα wifi. Έχω κάνει factory reset από recovery και wipe cache αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα
saruman123 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Χρησιμοποίησε αυτό και δες Spoiler https://play.google.com/store/apps/details?id=org.wahtod.wififixer&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwifi+fixer&pcampaignid=APPU_1_4GaeXNnYAcqh6QTEq7uIAw
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Aν ολα αποτυχουν, φλασαρε παλι το firmware/rom και δες αν συμβαινει παλι (εννοειται χωρις να εγκαταστησεις εφαρμογες κλπ). Αν συνεχιζει, τοτε παιζει να ειναι θεμα hardware. Εννοειται τα παραπανω αν εισαι official, αμα εχεις βαλει καμια custom rom ενδεχεται να ειναι και κανενα bug της, δες το κι αυτο.
kataramenos32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Στοκ ρομ φοραει πανω αλλα θα δοκιμασω να την ξαναπερασω. Θα τα δοκιμασω ολα και θα σας πω, ευχαριστω πολυ
kataramenos32 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Φλασαρα ξανα την ρομ και φαινεται να εστρωσε προς το παρον 1
κουξκουκ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Θετικό αυτό, τρέχει ακόμα χωρίς πρόβλημα αυτή η συσκευή;
kataramenos32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Στις 31/3/2019 στις 11:14 ΜΜ, κουξκουκ είπε Θετικό αυτό, τρέχει ακόμα χωρίς πρόβλημα αυτή η συσκευή; Για τα χρονια της μια χαρα παει,αλλα το εχω δωσει στη μητερα μου ουτως η αλλως που δεν κανει και τρελη χρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα