Προς το περιεχόμενο

H Samsung επιδεικνύει την αντοχή της οθόνης του Galaxy Fold σε βίντεο

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι το ιδιο το μελλον.. Οι λιγοι εκλεκτοί που θα το αποκτησουν νομίζω πως θα ξετρελαθουν

Για εμας τους μεροκαματιαρηδες ελληνες θέλει τρια τέσσερα χρονια υπομονη να πέσει στο χιλιαρικο και η προφητεια λεει οτι θα γινει mainstream σε αυτη τιμη που ανεφερα  οταν θα βγει το iphone fold οποτε και θα σταματήσουν να βγαινουν μη fold κινητα όπως σε μια νυχτα σταματησαν να βγαινουν τα 16:9

Mεχρι λοιπον να πέσει στην τιμη που ειπα μπορείτε απλα να κατεβασετε το εξαιρετικο wallpaper 

Thank me later for the tip! 

https://techmaniacs.gr/katevaste-apo-edo-ta-wallpapers-toy-samsung-galaxy-fold/

Επεξ/σία από pacahontas III milagros
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

24 λεπτά πριν, JcD είπε

Το s10+ προ-παραγγελία με τα ακουστικά των 150 ευρώ δώρο έβγαινε ποιο φθηνό από το περυσινό s9+ 😁

Σοβαρέψου το s9+ προπαραγγελία έβγαινε φθηνότερο του s10+ μπορείς να μπεις και στο site τις samsung να το δεις επίσης..... τι αρλούμπες λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Σοβαρέψου το s9+ προπαραγγελία έβγαινε φθηνότερο του s10+ μπορείς να μπεις και στο site τις samsung να το δεις επίσης..... τι αρλούμπες λες.

Πόσο έβγαινε δηλαδή? 979 δεν βγήκε πρώτη τιμή? Μάλλον εσύ λες αρλούμπες!

Επεξ/σία από JcD

4 ώρες πριν, asdfaster είπε

Kαι η ferrari ξεκίνησε με 600 χιλιάδες και έφτασε στις 300 τι σημαίνει αυτό? συγκρίνεις δυο διαφοτερικα πράγματα..... δεν με νιαζει τι κάνει η oled tv εδώ λέμε για την αναδιπλούμενη τυρόπιτα τον 2000 χιλιάρικων... αλλο η oled tv αλλο το fodable... Tα κινητά όσο και να προχωρα η τεχνολογία ακριβαίνουν πάντως. Εχεις δει καμια ναυαρχίδα να κάνει λιγότερο από ότι έκανε η περσινή? γιατί εγώ δεν έχω δει καμια....  ο μέσος κόσμος παίρνει Samsung A5 και j7. Δεν ισχύει το όσο προχωρα φθηναίνει... όσο προχωρα ακριβαίνει...

Βεβαια το τωρινο Α5 σε specs ειναι καλυτερο απο ενα s7 ισως και s8 και κοστιζει πολυ λιγοτερο, εννοειτε οτι οι ναυαρχιδες θα ειναι ακριβες οταν κυκλοφορουν , αντιπροσωπευουν την καλυτερη τεχνολογια της εποχης 1-2 χρονια μετα ομως βλεπεις την τεχνολογια τους σε κινητα στο 1/3 της τιμης τους .Μην τα θελουμε ολα δικα μας οι εταιρειες δεν το κανουν για την ψυχη της μανας τους και το r&d ειναι ακριβο και αυτα τα κινητα δεν απευθυνεται για τον μεσο Ελληνα του 2019 γι αυτους οπως ειπες υπαρχει το Α5 στα 300 $ με τεχνολογια που οταν κυκλοφορησε εκανε 800 και 900 $

Οποιον τομεα και αν κοιταξεις η καινουργια τεχνολογια ειναι παντα ακριβη και οσο περνανε τα χρονια πεφτει η τιμη της ,ακριβαινουν οι νεες τεχνολογιες που την αντικαθισταναι καθως χρειαζονται ακομα πιο μεγαλο κεφαλαιο για να βρεθουν και να αναπτυχθουν

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, GiannisK45 είπε

ποιός ανοίγει το κινητό του 100φορές την ημέρα;

.....το κοίταξα από περιέργεια, διαβάζοντας τι σχόλιο σου.

Μέχρι 96 φορές, εγώ...κ αυτό χωρίς να ασχολούμαι ιδιαίτερα πολύ (δηλαδή παιχνίδια-social networking etc δεν χρησιμοποιώ) .... αλλά είναι σημαντικό εργαλείο για την δουλειά μου.

Screenshot_20190330-072838__01.jpg

Επεξ/σία από TechnoState
  • Confused 1

18Ωρες την μέρα x 60 λεπτά = 1080 λεπτα / 100 ανοιγματα την μέρα = 10,8

Δηλαδή ένα άνοιγμα καθε 11 λεπτά.

Αυτό νομίζω ονομάζεται ψυχαναγκασμός.

Επισκέπτης

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει σχολια στο ινσομνια.

Σχολια απο τεχνογνωστες με Σαολιν κινητα του κατοσταευρου.

Η Samsumg βιάστηκε γιατι θα την προλάβαινε καμια Lg η κανενας Κινεζος. Με την τωρινη τεχνολογια ειναι αβολο και χοντροκομμενο. Απλα πειραματικο. Οσο για την τιμη, αυτοι που δινουν χιλιαρικο για ενα s10 η iphoneX θα δωσουν και 2 αν τους πεισει. Ειναι οι ιδιοι που εχουν mac και τηλεοραση των 3+  χιλιαδων και αμαξια των 40 και 50+ χιλιαδων. Δε μιλαμε για εξωτερικο μόνο πχ Αμερικη που τους τα δινουν με ετήσιο συμβολαιο 200 ευρώ.

Ελάτε Νότια Προαστια Αθηνας που βλεπεις αμαξια των 40 και 50  χιλιαδων καθε 5 βήματα. Οποτε ασκοπο να λεμε εαν θα πωληθουν. Εδω δε ξερω εαν θα φτασουν για την αγορά τα κομμάτια που ερχονται.

Παντως τα foldable όπως και τα ηλεκτρικα αυτοκίνητα ειναι το μελλον οταν θα βγουν οι νεου τυπου μπαταριες (solid state) οι οποιες θα ειναι 5 φορες μικροτερες,  θα φορτιζουν σε 5-10  λεπτα και θα εχουν τη 5πλάσια χωρητικότητα. Αυτο ομως θα γινει τουλαχιστον σε 3 με 5 χρονια απο τωρα.

Μεχρι τότε τα foldable θα ειναι σα παντόφλες. Όσο για την ποιοτητα και την αντοχη, πηρα note edge (το πρωτο κινητο με ευκαμπτη οθονη)

Αρχικη τιμη 950 ευρω.

Μεσα σε 2 χρόνια του εχω αλλαξει 2 φορες οθόνη και 3 φορες μητρικη. Ευτυχως μεσα στο διάστημα που ισχυε η εγγυηση. Το μαθημα ηταν οτι καινουργιο βγαινει δε τρεχεις να το παρεις.

Το αφηνεις να ωριμασει πρωτα.

Σιγουρα μετα το Note 7 η Samsung βελτιωσε την ποιοτητα και τους ελεγχους...αλλα εχω δει και το s8 και το s9 βιτρινας σε καταστημα, με καμμενη οθονη απο την χρηση σε μολις ενα τριμηνο.

659382437_2019-03-3020_38_39.jpg.c43c1ffb1e6776f254fd7e9de069a4af.jpg

Τελος θα βγουν xiaomi και αλλοι  Κινέζοι με το δικο τους foldable στα μισα λεφτα. Ηδη η Motorola ανακοινωσε οτι ετοιμαζει το δικο της foldable ονοματι Razer που θα ξεκιναει με snapdragon 710 στα 700 ευρω και με τον 855 στα 1000.

• Like 1

Στις 29/3/2019 στις 7:30 ΜΜ, possiz είπε

Αδιάφορο το 95% της γης που χρησιμοποιεί windows. Ωραίο ανέκδοτο. 

Εννοώ είναι χλιαρό ως προς το πόσο του αρέσει .Δεν τρελάθηκαν δηλαδή από την εμπειρία χρήσης....

1 ώρα πριν, jimarass26 είπε

Εννοώ είναι χλιαρό ως προς το πόσο του αρέσει .Δεν τρελάθηκαν δηλαδή από την εμπειρία χρήσης....

Γιατί έχουν δει και καλύτερη αλλά είπαν άσε, ας καθήσουμε εδώ. Μην λέμε τώρα ότι μας έρχεται... 

Στις 30/3/2019 στις 7:32 ΠΜ, TechnoState είπε

.....το κοίταξα από περιέργεια, διαβάζοντας τι σχόλιο σου.

Μέχρι 96 φορές, εγώ...κ αυτό χωρίς να ασχολούμαι ιδιαίτερα πολύ (δηλαδή παιχνίδια-social networking etc δεν χρησιμοποιώ) .... αλλά είναι σημαντικό εργαλείο για την δουλειά μου. 

Screenshot_20190330-072838__01.jpg

ναι εντάξει, κι εγώ το έχω για εργαλείο, ούτε games ούτε τπτ, αλλά extreme μου φαίνεται γιατί αυτό σημαίνει 100φορές/16h ενεργός = 6,25φορές/h = ανοίγεις το κινητό ανά 9'

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...