Προς το περιεχόμενο

H Samsung επιδεικνύει την αντοχή της οθόνης του Galaxy Fold σε βίντεο

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Samsung έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video που δείχνει τις δοκιμές που πραγματοποιεί για την ανθεκτικότητα τόσο της εύκαμπτης, αναδιπλούμενης οθόνης όσο και του μηχανισμού αναδίπλωσης στο Galaxy Fold.

Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία φαίνεται πως θέλει μέσω του βίντεο να διαψεύσει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για την αντοχή της οθόνης του Galaxy Fold και να πείσει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην εμφανιστεί «τσάκιση», κάτι που θα έβλαπτε την οθόνη που βρίσκεται στο εσωτερικό, από τις πολλές αναδιπλώσεις.

Για τις δοκιμές αντοχής, η Samsung χρησιμοποιεί ειδικές μηχανές, και όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το κενό που σχηματίζεται όταν «κλείνει» η συσκευή είναι σχετικά μικρό.

fold2.gif.128201c0d4d994b48b3229e43d447254.gif

Η Samsung υπόσχεται ότι το Galaxy Fold μπορεί να αντέξει για τουλάχιστον 200 χιλιάδες αναδιπλώσεις. Έτσι, ακόμα και αν ο χρήστης ανοίγει και κλείνει την συσκευή του 100 φορές την ημέρα, θα χρειαστεί να περάσουν περίπου πέντε χρόνια για να προκύψει κάποιο πρόβλημα, αν προκύψει. Το Galaxy Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου στις ΗΠΑ με τιμή $1980. Στις 3 Μαΐου θα κυκλοφορήσει και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

The Verge

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, Gougouftas είπε

Εγω που θα την ανοιγοκλεινω 1000 φορες την ημερα ουτε χρονο δεν θα μου κρατησει...

Λέγεται ιδεοψυχαναγκασμός. Και εγώ ανοιγοκλείνω το φως στην κουζίνα 10 φορές για να μην πεθάνει η μάνα μου... :P

Δεν είναι άσχημο, αλλά βαριέμαι να ξεδιπλώνω το κινητό. Προτιμώ "απλό" κινητό με το fingerprint sensor και το γρήγορο άνοιγμα με ένα απλό άγγιγμα.

Πάντως για 2 χιλιάρικα είναι ακριβούτσικο.

• Like 2

Παπάκια για γατούλες θα το πιάσω εγώ με της χοντροχερουκλες μου θα μου πέσει και καμιά δυο φορές κάτω , σε ένα χρόνο θα το έχω κάνει δυο κινητά 

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Κατά την άποψή μου, είναι το μέλλον των κινητών, όταν γίνουν πολύ λεπτά

Κοιτα δινεις που δινεις 2000ε δωσε και λιγα ακομη για ενα personal training με σωστη διατροφη και καθημερινη γυμναστικη... σιγα το προβλημα εκει κολλας?...:P

Επεξ/σία από cpgr
  • Confused 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Κατά την άποψή μου, είναι το μέλλον των κινητών, όταν γίνουν πολύ λεπτά

Kαι ποιος θα τα αγοράσει για να γίνουν το μέλλον με 2 χιλιάρικα? ο κόσμος δεν αγοράζει ούτε note 9 day 1000 ουτε iphone. θα αγοράσει μια τυρόπιτα 2000 χιλιάρικα? και μην ξεχνάμε πως τα κινητά δεν πέφτουν σε τιμή, ισα ισα κάθε χρόνο ανεβαίνει και 100 euro. Φαντάσου το αντίστοιχο κινητό σε 4 χρονια απο τωρα. θα κοστίζει 3 χιλιαρικα. Σίγουρα θα υπάρξουν και φθηνά μοντέλα, αλλα προς το παρόν αυτά τα κινητά απευθύνοται σε άλλο κόσμο. Μόδα είναι δεν είναι το μέλλον. Το ότι διπλώνει δεν το κάνει μέλλον το κάνει κινητό που διπλώνει και τίποτα άλλο. Aμα το μέλλον είναι στο διπλωμα τελειωσαν τα κινητά τοτε.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Samsung φημίζεται για τους ελέγχους στις συσκευές της, ειδικά μετά το φιάσκο με τα note 7 έχει θεσπίσει αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 2
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...