voltmod Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 H Samsung έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video που δείχνει τις δοκιμές που πραγματοποιεί για την ανθεκτικότητα τόσο της εύκαμπτης, αναδιπλούμενης οθόνης όσο και του μηχανισμού αναδίπλωσης στο Galaxy Fold. Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία φαίνεται πως θέλει μέσω του βίντεο να διαψεύσει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για την αντοχή της οθόνης του Galaxy Fold και να πείσει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην εμφανιστεί «τσάκιση», κάτι που θα έβλαπτε την οθόνη που βρίσκεται στο εσωτερικό, από τις πολλές αναδιπλώσεις. Για τις δοκιμές αντοχής, η Samsung χρησιμοποιεί ειδικές μηχανές, και όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το κενό που σχηματίζεται όταν «κλείνει» η συσκευή είναι σχετικά μικρό. Η Samsung υπόσχεται ότι το Galaxy Fold μπορεί να αντέξει για τουλάχιστον 200 χιλιάδες αναδιπλώσεις. Έτσι, ακόμα και αν ο χρήστης ανοίγει και κλείνει την συσκευή του 100 φορές την ημέρα, θα χρειαστεί να περάσουν περίπου πέντε χρόνια για να προκύψει κάποιο πρόβλημα, αν προκύψει. Το Galaxy Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου στις ΗΠΑ με τιμή $1980. Στις 3 Μαΐου θα κυκλοφορήσει και στην Ευρωπαϊκή αγορά. The Verge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Κατά την άποψή μου, είναι το μέλλον των κινητών, όταν γίνουν πολύ λεπτά 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gougouftas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Εγω που θα την ανοιγοκλεινω 1000 φορες την ημερα ουτε χρονο δεν θα μου κρατησει... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Samsung εγγυηση δεν σπάει δεν χαλαει 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Gougouftas είπε Εγω που θα την ανοιγοκλεινω 1000 φορες την ημερα ουτε χρονο δεν θα μου κρατησει... Λέγεται ιδεοψυχαναγκασμός. Και εγώ ανοιγοκλείνω το φως στην κουζίνα 10 φορές για να μην πεθάνει η μάνα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Σ'αυτά τα βίντεο με μοντάζ πραγματικά πως να πιστέψουμε δεν ξέρω. Σε 1 χρόνο θα ξέρουμε την αλήθεια! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δεν είναι άσχημο, αλλά βαριέμαι να ξεδιπλώνω το κινητό. Προτιμώ "απλό" κινητό με το fingerprint sensor και το γρήγορο άνοιγμα με ένα απλό άγγιγμα. Πάντως για 2 χιλιάρικα είναι ακριβούτσικο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 "...πωλείται Galaxy Fold, ελληνικο, σαν καινουργιο, με μόλις 16.000 αναδιπλώσεις..." 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Παπάκια για γατούλες θα το πιάσω εγώ με της χοντροχερουκλες μου θα μου πέσει και καμιά δυο φορές κάτω , σε ένα χρόνο θα το έχω κάνει δυο κινητά 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Κατά την άποψή μου, είναι το μέλλον των κινητών, όταν γίνουν πολύ λεπτά Κοιτα δινεις που δινεις 2000ε δωσε και λιγα ακομη για ενα personal training με σωστη διατροφη και καθημερινη γυμναστικη... σιγα το προβλημα εκει κολλας?...:P Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από cpgr 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfaster Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Κατά την άποψή μου, είναι το μέλλον των κινητών, όταν γίνουν πολύ λεπτά Kαι ποιος θα τα αγοράσει για να γίνουν το μέλλον με 2 χιλιάρικα? ο κόσμος δεν αγοράζει ούτε note 9 day 1000 ουτε iphone. θα αγοράσει μια τυρόπιτα 2000 χιλιάρικα? και μην ξεχνάμε πως τα κινητά δεν πέφτουν σε τιμή, ισα ισα κάθε χρόνο ανεβαίνει και 100 euro. Φαντάσου το αντίστοιχο κινητό σε 4 χρονια απο τωρα. θα κοστίζει 3 χιλιαρικα. Σίγουρα θα υπάρξουν και φθηνά μοντέλα, αλλα προς το παρόν αυτά τα κινητά απευθύνοται σε άλλο κόσμο. Μόδα είναι δεν είναι το μέλλον. Το ότι διπλώνει δεν το κάνει μέλλον το κάνει κινητό που διπλώνει και τίποτα άλλο. Aμα το μέλλον είναι στο διπλωμα τελειωσαν τα κινητά τοτε. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από asdfaster 1 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Η Samsung φημίζεται για τους ελέγχους στις συσκευές της, ειδικά μετά το φιάσκο με τα note 7 έχει θεσπίσει αυστηρά ποιοτικά κριτήρια. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από Istros 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris Andriopoulos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Istros είπε Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από Chris Andriopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Chris Andriopoulos είπε μόνο εκρήγνυται Last year 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, Gougouftas είπε Εγω που θα την ανοιγοκλεινω 1000 φορες την ημερα ουτε χρονο δεν θα μου κρατησει... Καλά χαλάρωσε λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα