Προς το περιεχόμενο

Lifan 50cc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αλάνια.Το λοιπόν έχω ένα lifan50cc μηχανάκι πολύ προσεγμένο και αρκετά όμορφο άσχετο αυτό όμως. Λοιπόν το μηχανάκι είχε τελική γύρω στα 72km με εμένα πάνω μόνο που είμαι 73 κιλά.Με δικάβαλο πήγαινε στα 60.Λοιπόν πρόσφατα έβαλα μια εξάτμιση motorsport μικρή μπούκα γιατί η μανατή τρύπισε. Και λαστιχάκια aspira 60/70.Να σημειώσω ότι πάνω έχει καρμπυρατέρ 16 mikuni.Το λοιπόν η εκκίνηση στο μηχανάκι έχει φτιάξει πάρα πολύ με την εξάτμιση αλλά εκεί που πήγαινε γύρω στα 70km τώρα με το ζόρι πιάνει τα 60.Τι φάση ρε αλάνια????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Xrhstos_power95 είπε

Καλησπέρα αλάνια.Το λοιπόν έχω ένα lifan50cc μηχανάκι πολύ προσεγμένο και αρκετά όμορφο άσχετο αυτό όμως. Λοιπόν το μηχανάκι είχε τελική γύρω στα 72km με εμένα πάνω μόνο που είμαι 73 κιλά.Με δικάβαλο πήγαινε στα 60.Λοιπόν πρόσφατα έβαλα μια εξάτμιση motorsport μικρή μπούκα γιατί η μανατή τρύπισε. Και λαστιχάκια aspira 60/70.Να σημειώσω ότι πάνω έχει καρμπυρατέρ 16 mikuni.Το λοιπόν η εκκίνηση στο μηχανάκι έχει φτιάξει πάρα πολύ με την εξάτμιση αλλά εκεί που πήγαινε γύρω στα 70km τώρα με το ζόρι πιάνει τα 60.Τι φάση ρε αλάνια????

Καλησπέρα, κέρδισες ροπή χαμηλά αλλά έχασες στις ψηλές στροφές.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, κέρδισες ροπή χαμηλά αλλά έχασες στις ψηλές στροφές.

Ναι κάτι κατάλαβα καμιά λύση παίζει?Σκέφτομαι να το κάνω 72cc να αλλάξω μόνο τα κυλινδροπίστονα φοράει motorsport και 16 καρμπυρατερ με φιλτροχοάνη. Πόσο θα κοστίσει το κιτ 72cc κάνα 35 αρι?

Επεξ/σία από Xrhstos_power95
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Xrhstos_power95 είπε

Ναι κάτι κατάλαβα καμιά λύση παίζει?Σκέφτομαι να το κάνω 72cc να αλλάξω μόνο τα κυλινδροπίστονα φοράει motorsport και 16 καρμπυρατερ με φιλτροχοάνη. Πόσο θα κοστίσει το κιτ 72cc κάνα 35 αρι?

Κάπου εκεί, άντε 50. Μόνο σου θα τα βαλεις;

Δημοσ.

Μηπως εχει κοφτη η εξατμιση; Κατι του στυλ δαχτυλιδι-περιοριστη ; 
Μην ριξεις λεφτα στο 50αρι το μοτερ τζαμπα θα τα πεταξεις. Παρε ενα αλλο. Αν θες κατι φτηνο παρε παλι λιφαν το 110.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/3/2019 στις 12:40 ΜΜ, Sheogorath είπε

Κάπου εκεί, άντε 50. Μόνο σου θα τα βαλεις;

Εννοείται μόνος.

Στις 30/3/2019 στις 3:25 ΜΜ, JimasGR είπε

Μηπως εχει κοφτη η εξατμιση; Κατι του στυλ δαχτυλιδι-περιοριστη ; 
Μην ριξεις λεφτα στο 50αρι το μοτερ τζαμπα θα τα πεταξεις. Παρε ενα αλλο. Αν θες κατι φτηνο παρε παλι λιφαν το 110.

Δεν ξέρω τώρα δεν νομίζω να έχει κόφτη η συγκεκριμένη εξάτμιση.motorsport μικρή μπούκα είναι.δεν θέλω να το κάνω πολλά κυβικά.έχω το αυτοκίνητο για άλλες δουλειές.απλά θέλω να πηγαίνει λίγο καλύτερα έστω και με 80km

Επεξ/σία από Xrhstos_power95
Δημοσ.

Τελικά το έκανα 72cc και έβαλα και ένα καρμπυρατέρ 18 shark.τώρα το στρώνω και το πηγαίνω σε χαμηλές στροφές.Αλλά έχω δει διαφορά ήδη σε εκκίνηση και ήχο.πιστεύω να βαράει 80km και θα είμαι ευχαριστήμενος.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...