Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Χθες καταλάθος έσβησα ένα αρχείο ηχογράφησης από το κινητό μου (xiaomi redmi note 4). Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ανακτήσω; Δεν έχω κάνει root τη συσκευή μου. 

Δημοσ.

Γενικά ό,τι αποθηκεύεται σε flash storage και διαγράφεται, δύκολα ανακτάται. Εγώ πάντως όσο το έχω ψάξει δεν έχω βρει τρόπο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είχα χρησιμοποιήσει αυτό με επιτυχία:

Δημοσ.
6 ώρες πριν, koftis650 είπε

Είχα χρησιμοποιήσει αυτό με επιτυχία:

Το χρησιμοποίησες για recovery αρχείων; Το άρθρο λέει ότι στην ανάκτηση δεδομένων ήταν αναποτελεσματικό. 

4 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το κατέβασα, αλλά δεν μπορώ να βρω το κινητό (το έχω συνδέσει με usb στον υπολογιστή). Μου βρίσκει μόνο τους σκληρούς δίσκους του υπολογιστή. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

@broxopios

Έκανα restore φωτογραφίες και videos από local flash και sddisk με επιτυχία. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, broxopios είπε

Το κατέβασα, αλλά δεν μπορώ να βρω το κινητό (το έχω συνδέσει με usb στον υπολογιστή). Μου βρίσκει μόνο τους σκληρούς δίσκους του υπολογιστή. 

Έχεις ενεργοποιήσει Εντοπισμό σφαλμάτων»  (USB Debugging)?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το s/w σου παρέχει root/unroot (δες υποστηριζόμενες συσκευές γενικότερα του dr.fone):

https://drfone.wondershare.com/guide/android-root.html

Αλλά μπορεί να γίνει και χωρίς root (που στην πράξη βασικά δεν είναι ακριβώς αυτό, αλλά auto root και auto unroot) :

https://drfone.wondershare.com/android-recovery/recover-deleted-files-android-without-root.html

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι δωρεάν.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 30/3/2019 στις 12:49 ΠΜ, broxopios είπε

Το χρησιμοποίησες για recovery αρχείων; Το άρθρο λέει ότι στην ανάκτηση δεδομένων ήταν αναποτελεσματικό. 

Αν δεν μπορεσεις να κανεις το κινητο σου να συνδεθει σαν usb storage δεν προκειται να το δεις ποτε στο recuva και σε ομοιες εφαρμογες με το σαπιο mtp πρωτοκολλο που συνδεεται.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρήκα με το Photo recovery and Video Recovery μεσω του κινητού όλες τις φωτογραφίες που είχα χάσει αλλά δεν με αφήνει να τις κάνω επαναφορά - recovery στο κινητό , τι πρέπει να κάνω ώστε να μπορέσεω να κάνω επαναφορά ;  B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...