Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα να αλλαξω το microsoft Lumia 535

Αναγκαστικα παω σε Android μιας και τα iphone τα θεωρω πολυ κλειστο λειτουργικο και υπερκοστολογημενα.

Η αγορα θα γινει απο Ελλαδα και μονο και θα πραγματοποιηθει την Τεταρτη που μας ερχεται.

Δεν εχω απαιτησεις τρελες καθως δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο. Θελω να εχει τιμια καμερα μονο.

Ιντερνετ, viber, skype κτλ ξερω οτι οποιο και να παρω θα τα καταφερει.

Σκεφτηκα το Xiaomi Note 7 που η τιμη του ειναι κατω απο το οριο που εχω θεσει. Θα ηθελα το pro αλλα τελικα δεν ερχεται Ελλαδα.

Εχετε καποιο αλλο να προτεινετε?

Δημοσ.

Δες το Nokia 8 μιας και έχει stock android και είναι 5,3" για να μην ξεφύγεις και πολύ στο μέγεθος.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα πηρα το Xiaomi Redmi Note 7

Κανενα tip σχετικα με εφαρμογες κτλ?

Καπου διαβασα για το gcam οτι βελτιωνει τις φωτογραφιες. Αληθευει?

Δημοσ.

Αληθεύει αλλά εδώ την "πάτησες" γιατί θέλει ξεκλείδωμα και ρουταρησμα και δεν ξέρω αν έχει βγει για το συγκεκριμένο.

Ενώ στο Nokia 8 που σου είχα πει δεν θα είχες θέμα και θα την έβαζες σαν μια απλή εφαρμογή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/4/2019 στις 9:03 ΜΜ, saruman123 είπε

Αληθεύει αλλά εδώ την "πάτησες" γιατί θέλει ξεκλείδωμα και ρουταρησμα και δεν ξέρω αν έχει βγει για το συγκεκριμένο.

Ενώ στο Nokia 8 που σου είχα πει δεν θα είχες θέμα και θα την έβαζες σαν μια απλή εφαρμογή.

Και όμως χωρις root κτλ εβαλα την gcam και δουλευει αριστα

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/

Δημοσ.
Στις 22/4/2019 στις 3:30 ΜΜ, Donalhioy είπε

ειναι ευκολο να ανεβασεις καμια φωτο....και κυριως σε χαμηλο φωτισμο..  

Δεν ειχα χρονο αλλα θα το κανω αυριο. Ακομα και σχεδον στο απολυτο σκοταδι βγαζει φωτο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ θα σας έλεγα το Elephone το S7 6 ιντσών οθόνη φωτογραφική κάμερα 21 megapixel Όσο για το δικό σας το παλιό επειδή χάλασε το δικό μου το δίνετε

Δημοσ.
Στις 5/5/2019 στις 1:59 ΜΜ, spanios148 είπε

εγώ θα σας έλεγα το Elephone το S7 6 ιντσών οθόνη φωτογραφική κάμερα 21 megapixel Όσο για το δικό σας το παλιό επειδή χάλασε το δικό μου το δίνετε

Έχω εγώ ένα νοτε 5 , το θες α;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...