GBorb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Ηρθε η ωρα να αλλαξω το microsoft Lumia 535 Αναγκαστικα παω σε Android μιας και τα iphone τα θεωρω πολυ κλειστο λειτουργικο και υπερκοστολογημενα. Η αγορα θα γινει απο Ελλαδα και μονο και θα πραγματοποιηθει την Τεταρτη που μας ερχεται. Δεν εχω απαιτησεις τρελες καθως δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο. Θελω να εχει τιμια καμερα μονο. Ιντερνετ, viber, skype κτλ ξερω οτι οποιο και να παρω θα τα καταφερει. Σκεφτηκα το Xiaomi Note 7 που η τιμη του ειναι κατω απο το οριο που εχω θεσει. Θα ηθελα το pro αλλα τελικα δεν ερχεται Ελλαδα. Εχετε καποιο αλλο να προτεινετε?
saruman123 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δες το Nokia 8 μιας και έχει stock android και είναι 5,3" για να μην ξεφύγεις και πολύ στο μέγεθος. 1
GBorb Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Τελικα πηρα το Xiaomi Redmi Note 7 Κανενα tip σχετικα με εφαρμογες κτλ? Καπου διαβασα για το gcam οτι βελτιωνει τις φωτογραφιες. Αληθευει?
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Αληθεύει αλλά εδώ την "πάτησες" γιατί θέλει ξεκλείδωμα και ρουταρησμα και δεν ξέρω αν έχει βγει για το συγκεκριμένο. Ενώ στο Nokia 8 που σου είχα πει δεν θα είχες θέμα και θα την έβαζες σαν μια απλή εφαρμογή.
GBorb Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Στις 5/4/2019 στις 9:03 ΜΜ, saruman123 είπε Αληθεύει αλλά εδώ την "πάτησες" γιατί θέλει ξεκλείδωμα και ρουταρησμα και δεν ξέρω αν έχει βγει για το συγκεκριμένο. Ενώ στο Nokia 8 που σου είχα πει δεν θα είχες θέμα και θα την έβαζες σαν μια απλή εφαρμογή. Και όμως χωρις root κτλ εβαλα την gcam και δουλευει αριστα https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/
Donalhioy Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, GBorb είπε Και όμως χωρις root κτλ εβαλα την gcam και δουλευει αριστα https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/ ειναι ευκολο να ανεβασεις καμια φωτο....και κυριως σε χαμηλο φωτισμο.. 1
GBorb Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Στις 22/4/2019 στις 3:30 ΜΜ, Donalhioy είπε ειναι ευκολο να ανεβασεις καμια φωτο....και κυριως σε χαμηλο φωτισμο.. Δεν ειχα χρονο αλλα θα το κανω αυριο. Ακομα και σχεδον στο απολυτο σκοταδι βγαζει φωτο.
spanios148 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 εγώ θα σας έλεγα το Elephone το S7 6 ιντσών οθόνη φωτογραφική κάμερα 21 megapixel Όσο για το δικό σας το παλιό επειδή χάλασε το δικό μου το δίνετε
vrwmiaris Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Στις 5/5/2019 στις 1:59 ΜΜ, spanios148 είπε εγώ θα σας έλεγα το Elephone το S7 6 ιντσών οθόνη φωτογραφική κάμερα 21 megapixel Όσο για το δικό σας το παλιό επειδή χάλασε το δικό μου το δίνετε Έχω εγώ ένα νοτε 5 , το θες α;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα