mpokwsths Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ποντίκι του τίτλου στα 37€ τελική τιμή. Λέει 1-2 μήνες για παράδοση (φάση skroutzo-μάγαζο 😂 ) αλλά μάλλον 3-4 εβδομάδες θα έλεγα από την εμπειρία μου. https://www.amazon.es/dp/B00ESVLW0O Ελλάδα 58€ + μεταφορικά. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από mpokwsths 7
lionheart75 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Το ποντίκι του τίτλου στα 37€ τελική τιμή. Λέει 1-2 μήνες για παράδοση (φάση skroutzo-μάγαζο 😂 ) αλλά μάλλον 3-4 εβδομάδες θα έλεγα από την εμπειρία μου. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση αλλά δεν θα πάρουμε, πήραμε πρόσφατα το G305! . . Μπράβο πάλι για την ανακάλυψη!
Tempor Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Καλο και ανετο ποντικι αλλα οχι για σοβαρο competitve fps λογω βαρους.
alfasss Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Αν και διαβασα μετριες κριτικές, τσίμπησα και γω ένα! ευχαριστώ TS
DownUNDERground Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, alfasss είπε Αν και διαβασα μετριες κριτικές, τσίμπησα και γω ένα! ευχαριστώ TS Όντως καλό είναι να δείτε κριτικές στο skroutz πριν προχωρήσετε.
radiohead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Άλλαξα το ποντίκι του τίτλου με το mx master γιατί ήθελα λευκό. Πληροφορω οτι έχει μεγαλύτερη αυτονομία και είναι πιο ποιοτικό οπότε στα 37 είναι η καλύτερη επιλογή . 4
paparockas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 https://www.germanos.gr/product/logitech-g602-wireless-gaming-mouse/20292873/ 40€, πλεον στο σκρουτζ ξεκιναει απο 52€ 1
dimoskoutr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τρίτος χρόνος με το συγκεκριμένο ποντίκι, εντυπώσεις επιεικώς ανάμεικτες...στο χέρι μου κάθεται πολύ καλά δεν έχω παράπονο (έχω μεγάλη παλάμη)...όταν βάλω καινούργιες μπαταρίες πάει μια χαρά χωρίς αντιληπτό lag από εμένα, αλλά...τρώει σαν τρελό τις μπαταρίες λέμε (αυτό γινόταν από τον πρώτο καιρό)...έχω δώσει τα λεφτά του ποντικιού σε μπαταρίες 3 χρόνια τώρα...αυτά στο save mode ε...γιατί στο game mode είναι μόνο για μέσα σε παιχνίδι να το βάζεις...δεν το προτείνω σε κανέναν γιατί υπάρχουν πια πολύ καλύτερα ποντίκια και σε sensor και σε διάρκεια μπαταριών...αν έβγαινε με τον hero sensor της logi φυσικά θα το έπαιρνα ξανά γιατί με βόλεψε πολύ στο πιάσιμο του. Αν το πάρετε (που δεν το εύχομαι) υπολογίστε και 20 ευρώ για τον γνωστό φορτιστή και 4ΑΑ μπαταρίες της panasonic που έρχονται πακέτο με τον φορτιστή. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από dimoskoutr 1
JackSparrow21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 46 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Τρίτος χρόνος με το συγκεκριμένο ποντίκι, εντυπώσεις επιεικώς ανάμεικτες...στο χέρι μου κάθεται πολύ καλά δεν έχω παράπονο (έχω μεγάλη παλάμη)...όταν βάλω καινούργιες μπαταρίες πάει μια χαρά χωρίς αντιληπτό lag από εμένα, αλλά...τρώει σαν τρελό τις μπαταρίες λέμε (αυτό γινόταν από τον πρώτο καιρό)...έχω δώσει τα λεφτά του ποντικιού σε μπαταρίες 3 χρόνια τώρα...αυτά στο save mode ε...γιατί στο game mode είναι μόνο για μέσα σε παιχνίδι να το βάζεις...δεν το προτείνω σε κανέναν γιατί υπάρχουν πια πολύ καλύτερα ποντίκια και σε sensor και σε διάρκεια μπαταριών...αν έβγαινε με τον hero sensor της logi φυσικά θα το έπαιρνα ξανά γιατί με βόλεψε πολύ στο πιάσιμο του. Αν το πάρετε (που δεν το εύχομαι) υπολογίστε και 20 ευρώ για τον γνωστό φορτιστή και 4ΑΑ μπαταρίες της panasonic που έρχονται πακέτο με τον φορτιστή. Είχα το ίδιο ποντίκι με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα από την πρώτη μέρα. Έτρωγε τις μπαταρίες σαν τρελό... Διάβασα ότι είναι σύνηθες πρόβλημα. Οπότε, έστειλα στην Logitech μεσω του support site τους και το δέχτηκαν αμέσως. Μου έστειλαν καινούργιο ποντίκι το οποίο ήταν μια χαρά αυτή τη φορά και δεν ζήτησαν καν το ελαττωματικό πίσω. Η Logitech έχει μακράν το καλύτερο support που έχω δει... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις