Sir_Teraflop Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Ήρθα για τα Gifs και απογοητεύτηκα! Sony Fans now: 😂
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, Malthador είπε Implying ότι υπάρχουν και κακά Sony κινητά. Έχεις δίκιο, ούτε ένα κινητό με τρύπα στο δόξα πατρί δεν έχουν, που πάνε οι άσχετοι. Εμένα το XZ1 που δεν έχει τρύπα η notch ντρέπομαι να το ακουμπήσω στο τραπέζι. 😜 Είναι "πίσω" γιατί δεν ακολουθεί την αποτυχημένη μόδα. 5 ώρες πριν, Kwsths67 είπε τηλεκοντρολ λεει! θεος. Η αλλιώς φωτόσπαθο. 😂 1 ώρα πριν, cpgr είπε Δεν ειναι τοσο καλα οσο προδιαγραφονται να ειναι...πχ στερεο ηχεια οκ και απο ενταση-ποιοτητα τι?.. τιποτα, καμερα σουπερ ντουπερ ? ισως και απο σοφτγουερ ? μηδεν.. κλπ Αν δεν εχεις χρησιμοποιησει απλ δοκιμασε για να δεις τι εστι ποιοτικο σοφτγουερ... Πρωην ατοχος Ζ4 (η απολυτη αποτυχια της σονυ, αν και το ποιο ομορφο κινητο που εχει βγαλει ποτε..) και πλεον με το αιφον δε με νοιαζει καν τι και πως γτ ολα τρεχουν οπως πρεπει χωρις να σκεφτομαι αν και πότε θα δουλεψει σωστα κατι... Normal ένταση έχουν,ίσως θα μπορούσαν να έχουν λίγο παραπάνω.Η ποιότητα και η κάμερα επίσης normal,κυρίως υστερούν σε φωτογραφία,οχι σε βίντεο. Το software μπορεί να είναι φτωχό αλλά είναι smooth. Εχουν το πλεονέκτημα του καλού software support.Μην συγκρίνεις όμως android με IOS.
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Misokatsu64 είπε Ημουνα Ιαπωνια τελευταια φορα το 2009, ειχα κατσει σε μια καντινα να φαω doner και πιανω συζητηση με εναν τυπα οπου ο τυπος ητανε engineer στην Sony, μου εχει πει αρκετα πραγματα το ποσο ανοργανωτα ητανε τα πραγματα καποιες φορες, δεν μπορουσαν να ακολουθησουν τις τασεις τις αγορας και οτι το PS3 κοντεψε να τους διαλυσει. Τον απελυσαν το 2007 μαζι με αλλους 35000 υπαλληλους. Τον Hirai παντως δεν τον ειχε σε ιδιαιτερη εκτιμηση. Η φαση ητανε οτι ειχε στειλει βιογραφικο στην Samsung και τον δεχτηκανε αλλα ο ιδιος ητανε 50-50 για να παει. με το PS3 κανανε τα ιδια λαθη που εκανε η MS με το XBX1 στην επομενη γενια. πληρωσανε ασχημα την αλαζονεια τους, αλλα μαθανε απο το παθημα τους. κριμα για τον Crazy Ken ομως, πηρε ποδι μετα την αποτυχια της κονσολας του.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 "It's Ridge Racer! ..... Riiiiidge Racer!!!!"
pacahontas III milagros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Την κατεστρεψε την εταιρεια. Που ηταν τα 90's και τα 00' η sony που φανταζε τοτε σαν τη σημερινή apple και που την εφερε απο το 2012 που ανελαβε ceo ο άχρηστος αυτός. Στα τσακιδια δε θα λείψει σε κανενα Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από pacahontas III milagros 2 1
aris1986 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Χαχα κλαίω με ορισμενα σχόλια σας! 1 ώρα πριν, pacahontas III milagros είπε Την κατεστρεψε την εταιρεια. Που ηταν τα 90's και τα 00' η sony που φανταζε τοτε σαν τη σημερινή apple και που την εφερε απο το 2012 που ανελαβε ceo ο άχρηστος αυτός. Στα τσακιδια δε θα λείψει σε κανενα Έτσι χαρακίρι πρέπει να κάνει live. Τι σύνταξη και κουραφεξαλα. Μας στέρησε την δεύτερη Apple να καμαρωναμε καθισμένοι στον καναπέ με χοληστερίνη και τριγλυκερίδια τρώγοντας Doritos. Εισαι διάνοια!!!!1!111 ΔΓΙΑΔΩΣΤΕ 1
pacahontas III milagros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, aris1986 είπε Χαχα κλαίω με ορισμενα σχόλια σας! Έτσι χαρακίρι πρέπει να κάνει live. Τι σύνταξη και κουραφεξαλα. Μας στέρησε την δεύτερη Apple να καμαρωναμε καθισμένοι στον καναπέ με χοληστερίνη και τριγλυκερίδια τρώγοντας Doritos. Εισαι διάνοια!!!!1!111 ΔΓΙΑΔΩΣΤΕ δηλαδή εγω τωρα πρέπει να απαντήσω βαση του μηνύματος τους τι εισαι συ? 😂 😂 😂 αστο καλύτερα...
alexioannou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δεν τον ξέρω τον κύριο ....... Ξέρω ότι είχα ένα sony walkman το 1982 που το είχα αγοράσει 17.000δρχ (2 μηνιατικα ,8000δρχ τον μήνα επερνα)το έχω ακόμα και λειτουργεί άψογα......... Προφανώς εβαλε το χεράκι του ο κυριος,και οι προκάτοχοι του για αυτό που έμαθα με τα προϊόντα τους: Κορυφαια ποιότητα !
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 15 hours ago, cpgr said: Δεν ειναι τοσο καλα οσο προδιαγραφονται να ειναι...πχ στερεο ηχεια οκ και απο ενταση-ποιοτητα τι?.. τιποτα, καμερα σουπερ ντουπερ ? ισως και απο σοφτγουερ ? μηδεν.. κλπ Αν δεν εχεις χρησιμοποιησει απλ δοκιμασε για να δεις τι εστι ποιοτικο σοφτγουερ... Πρωην ατοχος Ζ4 (η απολυτη αποτυχια της σονυ, αν και το ποιο ομορφο κινητο που εχει βγαλει ποτε..) και πλεον με το αιφον δε με νοιαζει καν τι και πως γτ ολα τρεχουν οπως πρεπει χωρις να σκεφτομαι αν και πότε θα δουλεψει σωστα κατι... Έχω διαφορετική άποψη, προφανώς έχουμε διαφορετικές ανάγκες. Είχα Ζ3 μετά πήγα σε Ζ5 και πλέον έχω ξεμείνει με το Mate 9 που θέλω να το εκπαραθυρώσω. Δεν υπάρχει σύγκριση σε επιδόσεις, τουλάχιστον εμπειρικά τοποθετώ το Mate 9 πολλά σκαλιά πιο χαμηλά με μεγαλύτερο μείον την έλλειψη στερεοφωνικών ηχείων. Ναι, έχει καλύτερη ένταση, αλλά τι να το κάνω άμα βλέπω βίντεο και ο ήχος ακούγεται απόκοσμος; Για το S/W μάλλον κάποιο λάθος κάνεις, η Sony έχει εξαιρετικό support στην αναβάθμιση των συσκευών της. iPhone είχα πολλά χρόνια πριν, το 3GS, όταν το Android δεν πήγαινε ούτε για βρούβες. Πλέον για διάφορους λόγους δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω iOS, δεν καλύπτει τις ανάγκες μου. Εάν έχεις βολευτεί με iOS, φυσικά και δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να γυρίσεις σε Android. 13 hours ago, AntiCambeR said: Εμένα το XZ1 που δεν έχει τρύπα η notch ντρέπομαι να το ακουμπήσω στο τραπέζι. 😜 Είναι "πίσω" γιατί δεν ακολουθεί την αποτυχημένη μόδα. Μα είναι στανταράκι, σε κάθε είδηση συσκευής της Sony τα πρώτα σχόλια που διάβαζες είναι «τι bezels είναι αυτά». Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για notch, bezels, κυρτές οθόνες και τέτοια, προφανώς θα πρέπει να κοιτάξει αλλού. Αν ενδιαφέρεται για stereo, αδιαβροχοποίηση, S/W support κλπ θα πρέπει να λάβει υπόψιν του τη Sony. 1
tsibosp Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, 16 maioy είπε στα τσακίδια και ακόμα παραπέρα κατέστρεψε την καλύτερη εταιρεία Κατεστρεψε την καλυτερη εταιρεια μας λεει εδω με την βαρυγδουπη δηλωση της ημερας ο φιλος για τον ανθρωπο που εσωσε την εταιρεια απο την πτωχευση και εσπασε ρεκορ κερδοφοριας. Δεν κανετε μερικοι ουτε για πελατες σε σουπερμαρκετ! 1 1
aris1986 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε δηλαδή εγω τωρα πρέπει να απαντήσω βαση του μηνύματος τους τι εισαι συ? 😂 😂 😂 αστο καλύτερα... Εγώ είμαι γυμναστηριακός πάντως. Απλά μπαίνω λίγο στην θέση σας.
billydonkgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Διαβάζω τον τίτλο της είδησης. Πηγαίνω σφαίρα στο ψιλικατζιδικο και αγοράζω pop corn, coca-cola και ένα freddo espresso για να ανοίξει το μάτι... Ρε γράψτε κάνα σχολείο να γελάσουμε!!! Ένα τσιγάρο με το ζόρι έκανα και δεν πρόλαβα να ανοίξω τα pop corn.... Γράψτε καλύτερα καμία είδηση για Xbox να μπούνε μέσα οι sonakides να βγάλουν τη χολή τους, για να γελάσουμε λιγάκι... Η να μας ανέβει η πίεση... Όχι για μένα, για τα καημένα τα pop corn μου 😁😃😋😎☺😏
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα