Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Implying ότι υπάρχουν και κακά Sony κινητά. 

Έχεις δίκιο, ούτε ένα κινητό με τρύπα στο δόξα πατρί δεν έχουν, που πάνε οι άσχετοι. 

Εμένα το XZ1 που δεν έχει τρύπα η notch ντρέπομαι να το ακουμπήσω στο τραπέζι.  😜

Είναι "πίσω" γιατί δεν ακολουθεί την αποτυχημένη μόδα.

5 ώρες πριν, Kwsths67 είπε

τηλεκοντρολ λεει! θεος.

Η αλλιώς φωτόσπαθο. 😂

1 ώρα πριν, cpgr είπε

Δεν ειναι τοσο καλα οσο προδιαγραφονται να ειναι...πχ στερεο ηχεια οκ και απο ενταση-ποιοτητα τι?.. τιποτα, καμερα σουπερ ντουπερ ? ισως και απο σοφτγουερ ? μηδεν.. κλπ

Αν δεν εχεις χρησιμοποιησει απλ δοκιμασε για να δεις τι εστι ποιοτικο σοφτγουερ...
Πρωην ατοχος Ζ4 (η απολυτη αποτυχια της σονυ, αν και το ποιο ομορφο κινητο που εχει βγαλει ποτε..) και πλεον με το αιφον δε με νοιαζει καν τι και πως γτ ολα τρεχουν οπως πρεπει χωρις να σκεφτομαι αν και πότε θα δουλεψει σωστα κατι...

Normal ένταση έχουν,ίσως θα μπορούσαν να έχουν λίγο παραπάνω.Η ποιότητα και η κάμερα επίσης normal,κυρίως υστερούν σε φωτογραφία,οχι σε βίντεο.

Το software μπορεί να είναι φτωχό αλλά είναι smooth.

Εχουν το πλεονέκτημα του καλού software support.Μην συγκρίνεις όμως android με IOS.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Misokatsu64 είπε

Ημουνα Ιαπωνια τελευταια φορα το 2009, ειχα κατσει σε μια καντινα να φαω doner και  πιανω συζητηση με εναν τυπα οπου ο τυπος ητανε engineer στην Sony, μου εχει πει αρκετα πραγματα το ποσο ανοργανωτα ητανε τα πραγματα καποιες φορες, δεν μπορουσαν να ακολουθησουν τις τασεις τις αγορας και οτι το PS3 κοντεψε να τους διαλυσει. Τον απελυσαν το 2007 μαζι με αλλους 35000 υπαλληλους. Τον Hirai παντως δεν τον ειχε σε ιδιαιτερη εκτιμηση. Η φαση ητανε οτι ειχε στειλει βιογραφικο στην Samsung και τον δεχτηκανε αλλα ο ιδιος ητανε 50-50 για να παει.

με το PS3 κανανε τα ιδια λαθη που εκανε η MS με το XBX1 στην επομενη γενια. πληρωσανε ασχημα την αλαζονεια τους, αλλα μαθανε απο το παθημα τους. κριμα για τον Crazy Ken ομως, πηρε ποδι μετα την αποτυχια της κονσολας του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την κατεστρεψε την εταιρεια. Που ηταν τα 90's και τα 00' η sony που φανταζε τοτε σαν τη σημερινή apple και που την εφερε απο το 2012 που ανελαβε ceo ο άχρηστος αυτός. 

Στα τσακιδια δε θα λείψει σε κανενα

Επεξ/σία από pacahontas III milagros
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Χαχα κλαίω με ορισμενα σχόλια σας!

1 ώρα πριν, pacahontas III milagros είπε

Την κατεστρεψε την εταιρεια. Που ηταν τα 90's και τα 00' η sony που φανταζε τοτε σαν τη σημερινή apple και που την εφερε απο το 2012 που ανελαβε ceo ο άχρηστος αυτός. 

Στα τσακιδια δε θα λείψει σε κανενα

Έτσι χαρακίρι πρέπει να κάνει live. Τι σύνταξη και κουραφεξαλα. Μας στέρησε την δεύτερη Apple να καμαρωναμε καθισμένοι στον καναπέ με χοληστερίνη και τριγλυκερίδια τρώγοντας Doritos. Εισαι διάνοια!!!!1!111 

ΔΓΙΑΔΩΣΤΕ

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aris1986 είπε

Χαχα κλαίω με ορισμενα σχόλια σας!

Έτσι χαρακίρι πρέπει να κάνει live. Τι σύνταξη και κουραφεξαλα. Μας στέρησε την δεύτερη Apple να καμαρωναμε καθισμένοι στον καναπέ με χοληστερίνη και τριγλυκερίδια τρώγοντας Doritos. Εισαι διάνοια!!!!1!111 

ΔΓΙΑΔΩΣΤΕ

δηλαδή εγω τωρα πρέπει να απαντήσω βαση του μηνύματος τους τι εισαι συ? 😂 😂 😂 

αστο καλύτερα... 

Δημοσ.

Δεν τον ξέρω τον κύριο .......

Ξέρω ότι είχα ένα sony walkman το 1982 που το είχα αγοράσει 17.000δρχ (2 μηνιατικα ,8000δρχ τον μήνα επερνα)το έχω ακόμα και λειτουργεί άψογα.........

Προφανώς εβαλε το χεράκι του ο κυριος,και οι προκάτοχοι του για αυτό που έμαθα με τα προϊόντα τους:

Κορυφαια ποιότητα !

• Moderators
Δημοσ.
15 hours ago, cpgr said:

Δεν ειναι τοσο καλα οσο προδιαγραφονται να ειναι...πχ στερεο ηχεια οκ και απο ενταση-ποιοτητα τι?.. τιποτα, καμερα σουπερ ντουπερ ? ισως και απο σοφτγουερ ? μηδεν.. κλπ

Αν δεν εχεις χρησιμοποιησει απλ δοκιμασε για να δεις τι εστι ποιοτικο σοφτγουερ...
Πρωην ατοχος Ζ4 (η απολυτη αποτυχια της σονυ, αν και το ποιο ομορφο κινητο που εχει βγαλει ποτε..) και πλεον με το αιφον δε με νοιαζει καν τι και πως γτ ολα τρεχουν οπως πρεπει χωρις να σκεφτομαι αν και πότε θα δουλεψει σωστα κατι...

Έχω διαφορετική άποψη, προφανώς έχουμε διαφορετικές ανάγκες. Είχα Ζ3 μετά πήγα σε Ζ5 και πλέον έχω ξεμείνει με το Mate 9 που θέλω να το εκπαραθυρώσω. Δεν υπάρχει σύγκριση σε επιδόσεις, τουλάχιστον εμπειρικά τοποθετώ το Mate 9 πολλά σκαλιά πιο χαμηλά με μεγαλύτερο μείον την έλλειψη στερεοφωνικών ηχείων. Ναι, έχει καλύτερη ένταση, αλλά τι να το κάνω άμα βλέπω βίντεο και ο ήχος ακούγεται απόκοσμος; Για το S/W μάλλον κάποιο λάθος κάνεις, η Sony έχει εξαιρετικό support στην αναβάθμιση των συσκευών της.

iPhone είχα πολλά χρόνια πριν, το 3GS, όταν το Android δεν πήγαινε ούτε για βρούβες. Πλέον για διάφορους λόγους δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω iOS, δεν καλύπτει τις ανάγκες μου. Εάν έχεις βολευτεί με iOS, φυσικά και δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να γυρίσεις σε Android.

13 hours ago, AntiCambeR said:

Εμένα το XZ1 που δεν έχει τρύπα η notch ντρέπομαι να το ακουμπήσω στο τραπέζι.  😜

Είναι "πίσω" γιατί δεν ακολουθεί την αποτυχημένη μόδα.

Μα είναι στανταράκι, σε κάθε είδηση συσκευής της Sony τα πρώτα σχόλια που διάβαζες είναι «τι bezels είναι αυτά». Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για notch, bezels, κυρτές οθόνες και τέτοια, προφανώς θα πρέπει να κοιτάξει αλλού. Αν ενδιαφέρεται για stereo, αδιαβροχοποίηση, S/W support κλπ θα πρέπει να λάβει υπόψιν του τη Sony.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, 16 maioy είπε

στα τσακίδια και ακόμα παραπέρα  κατέστρεψε την καλύτερη εταιρείαgood bye GIF

Κατεστρεψε την καλυτερη εταιρεια μας λεει εδω με την βαρυγδουπη δηλωση της ημερας ο φιλος για τον ανθρωπο που εσωσε την εταιρεια απο την πτωχευση και εσπασε ρεκορ κερδοφοριας. Δεν κανετε μερικοι ουτε για πελατες σε σουπερμαρκετ!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε

δηλαδή εγω τωρα πρέπει να απαντήσω βαση του μηνύματος τους τι εισαι συ? 😂 😂 😂 

αστο καλύτερα... 

Εγώ είμαι γυμναστηριακός πάντως. Απλά μπαίνω λίγο στην θέση σας. 

Δημοσ.

Διαβάζω τον τίτλο της είδησης. Πηγαίνω σφαίρα στο ψιλικατζιδικο και αγοράζω pop corn, coca-cola και ένα freddo espresso για να ανοίξει το μάτι...

Ρε γράψτε κάνα σχολείο να γελάσουμε!!!

Ένα τσιγάρο με το ζόρι έκανα και δεν πρόλαβα να ανοίξω τα pop corn....

Γράψτε καλύτερα καμία είδηση για Xbox να μπούνε μέσα οι sonakides να βγάλουν τη χολή τους, για να γελάσουμε λιγάκι... Η να μας ανέβει η πίεση...

Όχι για μένα, για τα καημένα τα pop corn μου :)

😁😃😋😎😏

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...