Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση  θέλω να αλλάξω τα φανάρια από το αυτοκίνητο πέρα από τα εργοστασιακά που βγαίνουνε πως μπορώ να ξέρω  τι αλλού τύπου φανάρια μπορούν να μπουν στο αυτοκίνητο;Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να αλλάξω όλη τη "μουρη" που λέμε για να ταιριάζει αυτό το φανάρι;πληροφοριακά έχω ένα Nissan sunny 93' 

Ευχαριστώ πολύ κι ελπίζω να έγινε κατανοητός 😋

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι aftermarket σε φανάρια για το αυτοκίνητο σου. 

Μούρη δεν μπορείς να αλλάξεις που να παίρνει άλλα φανάρια. 

Αν έχεις σπασμένα ή χαλασμένα φανάρια θα πρέπει να κοιτάξεις για μεταχειρισμένα. Δεν νομίζω να βρεις καινούργια από την αντιπροσωπεία της Nissan, είναι αρκετά παλιό μοντέλο. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panoskatos είπε

Δεν υπάρχει κάτι aftermarket σε φανάρια για το αυτοκίνητο σου. 

Μούρη δεν μπορείς να αλλάξεις που να παίρνει άλλα φανάρια. 

Αν έχεις σπασμένα ή χαλασμένα φανάρια θα πρέπει να κοιτάξεις για μεταχειρισμένα. Δεν νομίζω να βρεις καινούργια από την αντιπροσωπεία της Nissan, είναι αρκετά παλιό μοντέλο. 

Φαναρια θα βρει καινουργια απο το Θεοχαρακη, απλα θα κοστιζουν οσο το μισο αυτοκινητο τωρα και θα παθει κανα καρδιακο ακουγοντας την τιμη.

Δημοσ.

Χαχαχα φυσικά το να έπαιρνα κάποιο καινούριο θα ήταν πράγματι το καλύτερο αλλά προς τον παρόν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα το μοντέλο συγκεκριμένα είναι το n14 1600 με 111 ίππους  φουλ εξτρα .είναι αρκετά αξιόπιστο αν και παλιο και έχει μόνο 160χιλιαδες χιλιόμετρα.Απο φανάρια είναι εντάξει μεταχειρισμένα βρίσκω με 30 40 εύρο απλά έλεγα για κάτι διαφορετικό από τα κλασικά ευχαριστώ πάντως για τα σχόλια σας 😊😊

Δημοσ.

Που τους βρήκε τους 111? 90 είχε η έκδοση με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο καρμπυρατέρ, και 102 η έκδοση με τον ψεκασμό.

Όσο για τα φανάρια, μπορείς να βάλεις με λίγη πατέντα κάποια aftermarket φτιαγμένα για αμερικάνικα/μεξικάνικα B13, μόνο που αν δεις πόσο κάνουν θα σου φύγει η επιθυμία. Δες εδώ ένα παράδειγμα:

https://www.ebay.com/itm/Tsuru-V16-B13-1995-present-FACELIFTED-2D-4D-CCFL-Headlight-V1-CH-for-NISSAN-LHD-/132137716578

Δημοσ.

Χαχα οντως μου έφυγε η επιθυμία γι αυτά τα φανάρια αν και αρκετά ωραία τώρα άδεια γράφει 111 γι αυτό 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Sparkyp13 είπε

Χαχα οντως μου έφυγε η επιθυμία γι αυτά τα φανάρια αν και αρκετά ωραία τώρα άδεια γράφει 111 γι αυτό 

Εγώ πάλι δεν έχω δει άδεια του 93' να γράφει ιπποδύναμη... μάλλον κάτι άλλο αφορά αυτό το νούμερο.

Δημοσ.

Τι να πω φιλε μου ίσως να έχεις και δίκιο...Οπότε όπως είπες και πριν γι αλλαγή φαναριου μόνο με πατέντα έτσι;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Sparkyp13 είπε

Τι να πω φιλε μου ίσως να έχεις και δίκιο...

Όχι ίσως, σίγουρα είναι έτσι. Μόνο τα τελευταία χρόνια οι άδειες γράφουν ισχύ κινητήρα, και πάντα σε KW, ποτέ σε ίππους.

Αυτό είναι με τους 90:

spacer.png

και αυτό το ψεκαστό με τους 102:

12970443_4_b.jpg

10 λεπτά πριν, Sparkyp13 είπε

Οπότε όπως είπες και πριν γι αλλαγή φαναριου μόνο με πατέντα έτσι;

Α, το ξεπέρασες το πρόβλημα του κόστους και τώρα κολλάς στην πατέντα?

Όπως και να' χει ναι, μόνο με πατέντα, δεν έχω υπόψιν aftermarket φανάρια για N14 ώστε να ταιριάξουν ακριβώς.

Δημοσ.

Είσαι κατατοπιστικότατος φίλε μου κσι σ ευχαριστω.το μοτέρ μου είναι σαν τη πρώτη φωτογραφία.Φυσικα και δε το ξεπέρασα με τα λεφτά απλά λέω σε περίπτωση που ίσως βρεθεί κάτι πιο φθηνό μόνο με πατέντα 

Δημοσ.

Τότε έχεις το καρμπυρατεράτο και είσαι στα 90, και φυσικά λόγω καρμπυρατέρ καίει τα άντερα του από καύσιμο.

Αν θες τη γνώμη μου, θα σου πρότεινα να ξεχάσεις τα φανάρια και να κοιτάξεις να το αλλάξεις με κάτι νεώτερο.

Δημοσ.

Ο σχεδιασμός και το καλούπι / κουτί των εμπρός φωτιστικων έρχεται σε συνάρτηση με τον όλο σχεδιασμό του εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Καπό, γρίλιες, προφυλακτηρας ακόμα και με τα πλαϊνά φτερά. Τι πατέντα να γίνει?  Το μόνο εύκολο είναι οι εσωτερικές βάσεις και καλώδια. 

Ακατόρθωτο δεν είναι αλλά έχει δουλειά και δεν αξίζει τον κόπο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...