Tilemaxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μπορεί το Twitter να προσέφερε ένα υποτυπώδες night mode στα κινητά από το 2016, όμως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα μπλέ-γκρίζο interface, σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιβαρύνει λιγότερο την όραση. Πλέον,, το Twitter προσφέρει ένα πραγματικό "μαύρο" dark mode με όνομα "Lights Out" για το iOS app, όπου οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν αυτόματη ενεργοποίηση του dark mode μετά την δύση του Ηλίου, ένα χαρακτηριστικό που υπήρχε ήδη δύο χρόνια πριν για την εφαρμογή Twitter στο Android Για όσους προτιμούσαν το μπλέ-γκρίζο φόντο, θα εξακολουθεί να υπάρχει στην εφαρμογή ως επιλογή με το όνομα "Dim". To Twitter εξηγεί ότι η επιλογή του "Lights Out" δεν εκπέμπει καθόλου φως προς τα μάτια του χρήστη (ειδικά σε αυτούς με OLED οθόνες), κάτι το οποίο βοηθά στην μείωση της καταπόνησης των ματιών, όπως στην μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, το Lights Out mode είναι ήδη διαθέσιμο για το iOS app, ενώ Android και desktop version αναμένεται να λάβουν την ενημέρωση "σύντομα". Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τέλεια. Τώρα του μένει να βρει χρήστες και όλα καλά. Επιτέλους τα botακια θα χρησιμοποιούν ένα πιο σκουρόχρωμο interface για να μη κουράζεται ο αλγόριθμος τους. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από Μακιαβέλλι 2 1 3
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Τέλεια. Τώρα του μένει να βρει χρήστες και όλα καλά. Επιτέλους τα botακια θα χρησιμοποιούν ένα πιο σκουρόχρωμο interface για να μη κουράζεται ο αλγόριθμος τους. 11o* σε επισκεψιμότητα παγκοσμίως (8o** στην Αμερική), μια θέση κάτω από το Amazon, όταν για παράδειγμα το Reddit (aka. The Front Page of the Internet) είναι στη θέση 20 (και το Twitch στην 26). Δεν το λες και άδειο από χρήστες *https://www.alexa.com/topsites **https://www.alexa.com/topsites/countries/US
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, argipent είπε 11o* σε επισκεψιμότητα παγκοσμίως (8o** στην Αμερική), μια θέση κάτω από το Amazon, όταν για παράδειγμα το Reddit (aka. The Front Page of the Internet) είναι στη θέση 20 (και το Twitch στην 26). Δεν το λες και άδειο από χρήστες *https://www.alexa.com/topsites **https://www.alexa.com/topsites/countries/US Και χαμηλά είναι! Είναι πολλά τα bot argi! 1 3
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Και χαμηλά είναι! Είναι πολλά τα bot argi! Δεν είμαι υπερασπιστής του Twitter, βασικά ούτε καν το χρησιμοποιώ, δεν έχω καν λογαριασμό, αλλά μήπως έχεις καθόλου data για τα bots και όλα αυτά που υποστηρίζεις; ή είναι απλά η λογική του ελληνάρα που τα ξέρει όλα; Φιλικά πάντα
Koukoz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Τέλεια. Τώρα του μένει να βρει χρήστες και όλα καλά. Επιτέλους τα botακια θα χρησιμοποιούν ένα πιο σκουρόχρωμο interface για να μη κουράζεται ο αλγόριθμος τους. Ο "πλανητάρχης" χρησιμοποιεί αυτό το μέσο για να ασκήσει πολιτική. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να κοιμάται ήσυχο το Twitter. Φυσικά και δεν συγκρίνεται με Facebook και Instagram σε δημοτικότητα, αλλά μην λέμε και ότι μας κατέβει. 2 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Δεν είμαι υπερασπιστής του Twitter, βασικά ούτε καν το χρησιμοποιώ, δεν έχω καν λογαριασμό, αλλά μήπως έχεις καθόλου data για τα bots και όλα αυτά που υποστηρίζεις; ή είναι απλά η λογική του ελληνάρα που τα ξέρει όλα; Φιλικά πάντα Φυσικά και δεν εχει. Τι ειναι αυτα τα data και τα επιχειρηματα που ζητας; Ο έλληνας ο σωστός πετάει μια κοτσανα και τελος. Ακου data. Λες και μιλαμε για σοβαρο ανθρωπο
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Δεν είμαι υπερασπιστής του Twitter, βασικά ούτε καν το χρησιμοποιώ, δεν έχω καν λογαριασμό, αλλά μήπως έχεις καθόλου data για τα bots και όλα αυτά που υποστηρίζεις; ή είναι απλά η λογική του ελληνάρα που τα ξέρει όλα; Φιλικά πάντα Μια μαλακια είπαμε μωρέ! Πολύ τοις μετρητοίς τα παίρνετε! 1
stafaf Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μια χαρά είναι το twitter. Γρήγορο, "τηλεγραφικό" σχεδόν, εμένα μου ταιριάζει. Οκ δεν έχει τους κ@λους που έχει το insta αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. 1 1
kirileman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Επιτέλους, θα μπορούμε να διαβάζουμε τα tweets για το Μάστερ Σεφ all night long! 1
foniki_melitzana Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, kirileman είπε Επιτέλους, θα μπορούμε να διαβάζουμε τα tweets για το Μάστερ Σεφ all night long! Μπορείς να διαβάζεις ό,τι επιλέξεις να διαβάσεις στο τουίτερ. Αν θες να διαβάζεις για Μάστερ Σεφ, διαβάζεις για Μάστερ Σεφ. Αν θες να διαβάσεις για αγώνες, διαβάζεις για αγώνες. Αν θες να μαθαίνεις ειδήσεις την ώρα που συμβαίνουν, μπορείς και μάλιστα πολύ καλύτερα απ'ότι τα παραδοσιακά μέσα (ραδιόφωνο, τηλεόραση, websites). Το τουίτερ είναι το μέσο. Το πως το αξιοποιεί ο καθένας είναι δικό του θέμα 3 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 To Facebook να δούμε πότε θα βάλει... 2 1
george1807 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Τέλεια. Τώρα του μένει να βρει χρήστες και όλα καλά. Επιτέλους τα botακια θα χρησιμοποιούν ένα πιο σκουρόχρωμο interface για να μη κουράζεται ο αλγόριθμος τους. Ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου το χρησιμοποιούμε άρα κάνεις. Κλασική αθάνατη ελληνική λογική. 1
freegr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Καιρός ήταν επιτέλους και θα το δοκιμάσω αργότερα να το δούμε, είδα ότι και ο chrome έχει επιλογή, όπως κι άλλες εφαρμογές όπως το evernote, messenger κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα