LIGHT1NG Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, babs8 είπε ο i9 ποσο επεσε? θα πεσει κ αλλο? ειδα 500 ευρω εχει κ θυμαμε ειχε κανα χιλιαρικο. 600 περίπου ξεκίνησε αν θυμάμαι καλά..
babs8 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 γτ θυμαμε πολυ μεγαλυτερη τιμη? ισως το μπερδευω με τις 2080. σε αυτη τη φαση που καλοκαιρι βγαινουν amd επεξεργαστες με πολλες υποσχεσεις και καρτες μεχρι τον σεπτεμβριο δεν ξερω τι να διαλεξω. λεω μητρικη-επεξεργαστη-καρτα να τα αφησω για το τελος. θελω κατι που θα αντεξει στον χρονο και να μεινω σε 1 πλατφορμα, να μην αλλαζω απο intel σε amd ανα 2 χρονια.
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, babs8 είπε γτ θυμαμε πολυ μεγαλυτερη τιμη? ισως το μπερδευω με τις 2080. σε αυτη τη φαση που καλοκαιρι βγαινουν amd επεξεργαστες με πολλες υποσχεσεις και καρτες μεχρι τον σεπτεμβριο δεν ξερω τι να διαλεξω. λεω μητρικη-επεξεργαστη-καρτα να τα αφησω για το τελος. θελω κατι που θα αντεξει στον χρονο και να μεινω σε 1 πλατφορμα, να μην αλλαζω απο intel σε amd ανα 2 χρονια. Οι ζεν 3 θα είναι καλή σειρά και εγώ θα αλλάξω γιατί έχω έναν φίλο που θέλει ανταλλαγή με το τωρινό μου, οι ιντελ γενικά τα σταματάει πχ Ζ270 μέχρι 7 γενιά ιντελ τώρα με την 370-390 λογικά θα βγάλουν την 470-490 μέχρι την 11 γενιά ΜΑΞ και μετά φτου και πάλι απτή αρχή ενώ η amd κρατάει λίγο περισσότερο διότι ψάχνει ακόμα και κοινό ειδικά ο επεξεργαστής που λένε 12c24t με max boost 5ghz είναι μπορώ να πω πολυυυ καλό και ελπίζω να γίνει,τότε θα υπάρχει τρελός ανταγωνισμός αν η amd πάει 5ghz+ ήταν κάτι δύσκολο εως αδύνατο. Κάτι άσχετο είπες ποιο πριν οτι δεν σε ενδιαφέρει το oc αν ναι δεν υπάρχει λόγος να πάρεις επεξεργαστή από την ιντελ με το Κ στο τέλος αν και πιστεύω αργά η γρήγορα θα ζητήσεις oc.
babs8 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 και η καρτα που εχω τωρα OC εκδοση ειναι αλλα δεν με ενδιαφερει το oc. ψαχνω απλα, στα λεφτα που θελω να δωσω, την καλυτερη επιλογη. εαν δεν μου αρεσουν οι επιδοσεις σε καποιο παιχνιδι, κατεβαζω options ή κανω αναβαθμιση (οπως τωρα). θελω να ειναι ολα εργοστασιακα, τα "πειραγματα" δεν μαρεσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα