stefanidisg Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Νομίζω, πρέπει να πας στη ΔΟΥ. Αν καταθέτω σε ΔΟΥ στη πόλη που μένω την προηγούμενη χρονιά και μεταφέρθω σε άλλη πόλη καταθέτω κατευθείαν στην καινούρια πόλη στην ΔΟΥ την φορολογική; Η πρέπει να ακολουθήσω άλλη διαδικασία;
chsam Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Άμα θέλω να το δηλώσω για αλλαγή ΔΟΥ τι πρέπει να κάνω ; Να δηλωσεις τον γαμο/συμβιωση εννοεις ή απλα αλλαγη διευθυνσης και ΔΟΥ; Για το πρωτο μονο στο μητρωο της εφοριας.Το δευτερο γινεται απο σενα πολυ απλα στο taxis, στον λογαριασμο σου και αλλαγη στοιχειων μητρωου. 3 ώρες πριν, stefanidisg είπε Αν καταθέτω σε ΔΟΥ στη πόλη που μένω την προηγούμενη χρονιά και μεταφέρθω σε άλλη πόλη καταθέτω κατευθείαν στην καινούρια πόλη στην ΔΟΥ την φορολογική; Η πρέπει να ακολουθήσω άλλη διαδικασία; Οταν λες καταθετεις εννοεις πας εσυ εκει;Γιατι online δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο περα απο την αλλαγη διευθυνσης στα στοιχεια μητρωου του λογαριασμου σου στο taxis.Και μετα την υποβαλλεις και θα εμφανιζεται η νεα ΔΟΥ.
stefanidisg Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, chsam είπε Να δηλωσεις τον γαμο/συμβιωση εννοεις ή απλα αλλαγη διευθυνσης και ΔΟΥ; Για το πρωτο μονο στο μητρωο της εφοριας.Το δευτερο γινεται απο σενα πολυ απλα στο taxis, στον λογαριασμο σου και αλλαγη στοιχειων μητρωου. Οταν λες καταθετεις εννοεις πας εσυ εκει;Γιατι online δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο περα απο την αλλαγη διευθυνσης στα στοιχεια μητρωου του λογαριασμου σου στο taxis.Και μετα την υποβαλλεις και θα εμφανιζεται η νεα ΔΟΥ. Όταν λέω καταθέτω εννοώ online , όταν μπαίνω όμως στο gsis στον λογαριασμό μου για αλλαγή μητρώου πατω νέα αίτηση και αλλαγή την διεύθυνση η οποία όταν υποβληθεί δεν μπορεί να αλλάξει πάλι μετά. Η γίνετε να ξανααλαξει ;
chsam Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stefanidisg είπε Όταν λέω καταθέτω εννοώ online , όταν μπαίνω όμως στο gsis στον λογαριασμό μου για αλλαγή μητρώου πατω νέα αίτηση και αλλαγή την διεύθυνση η οποία όταν υποβληθεί δεν μπορεί να αλλάξει πάλι μετά. Η γίνετε να ξανααλαξει ; Καταρχην αφου την αλλαξεις θελει μια δυο εργασιμες για να εγκριθει(τυπικο).Φυσικα κ την αλλαζεις οποτε θες εκτος κ αν το παρακανεις κ δημιουργηθει θεμα,που δεν ισχυει σε φυσιολογικους ανθρωπους κ καταστασεις.Εγω την εχω αλλαξει δυο φορες τα τελευταια εξι χρονια χωρις κατι παραπανω απο το online. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από chsam
XronisR Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,γιατί τον φόρο που μας κρατάνε κάθε μήνα από την δουλειά μας μας τον προσθέτουνε σαν εισόδημα;Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από XronisR
chsam Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, XronisR είπε Καλησπέρα,γιατί τον φόρο που μας κρατάνε κάθε μήνα από την δουλειά μας μας τον προσθέτουνε σαν εισόδημα;Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Που το ειδες αυτο;Εισαι σιγουρη;Σε εμενα τουλαχιστον δεν συμβαινει αυτο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, XronisR είπε Καλησπέρα,γιατί τον φόρο που μας κρατάνε κάθε μήνα από την δουλειά μας μας τον προσθέτουνε σαν εισόδημα;Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Ναι φαινεται στις καθαρες αποδοχες (301 κωδικος νομιζω) αλλα και εκει που λεει ΦΜΥ που παρακρατηθηκε .
GREGORYMO Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 49 λεπτά πριν, XronisR είπε Καλησπέρα,γιατί τον φόρο που μας κρατάνε κάθε μήνα από την δουλειά μας μας τον προσθέτουνε σαν εισόδημα;Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Έτσι συμβαίνει!!! Από το ΕΙΣΟΔΗΜΑ σου πληρώνεις τον ΦΟΡΟ ! Να στο πω πιο απλά. Πληρώνεσαι 100€ και ο εργοδότης σου παρακρατα 10€ και σου δίνει 90€, το εισόδημα σου πόσο είναι? 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Έτσι συμβαίνει!!! Από το ΕΙΣΟΔΗΜΑ σου πληρώνεις τον ΦΟΡΟ ! Να στο πω πιο απλά. Πληρώνεσαι 100€ και ο εργοδότης σου παρακρατα 10€ και σου δίνει 90€, το εισόδημα σου πόσο είναι? Και αφαιρειται σε τυχον φορο που θα προκυψει ή και επιστερφεται ο ΦΜΥ .
adi32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Κάποιος μαθητής που συμπλήρωσε μόλις τα 18 πρέπει να βγάλει αφμ και να υποβάλει δήλωση?
rus Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, XronisR είπε Καλησπέρα,γιατί τον φόρο που μας κρατάνε κάθε μήνα από την δουλειά μας μας τον προσθέτουνε σαν εισόδημα;Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Γιατι δηλώνουμε το μικτο. 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι φαινεται στις καθαρες αποδοχες (301 κωδικος νομιζω) Στον 301 υπαρχει και ο φορος μεσα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, rus είπε Στον 301 υπαρχει και ο φορος μεσα. Ακριβως. 6 ώρες πριν, adi32 είπε Κάποιος μαθητής που συμπλήρωσε μόλις τα 18 πρέπει να βγάλει αφμ και να υποβάλει δήλωση? Για κατω από 3000 ευρω εισοδημα νομιζω πως όχι αλλα καλο είναι να υποβαλλει εστω μηδενικες δηλωσεις . ΑΦΜ θα χρειστει και άλλο εκτος από εφορια όπως για να βγαλει διπλωμα οδηγησης.
XronisR Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, chsam είπε Που το ειδες αυτο;Εισαι σιγουρη;Σε εμενα τουλαχιστον δεν συμβαινει αυτο. Ναι είμαι σίγουρος.Ειναι τα καθαρά ποσά(δηλαδή αυτά που πληρωνόμαστε μισθοί και δωρα/) και ο φόρος. Επειδή σε εμένα είναι 1500€ ο φόρος από τους μισθούς. 8 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Έτσι συμβαίνει!!! Από το ΕΙΣΟΔΗΜΑ σου πληρώνεις τον ΦΟΡΟ ! Να στο πω πιο απλά. Πληρώνεσαι 100€ και ο εργοδότης σου παρακρατα 10€ και σου δίνει 90€, το εισόδημα σου πόσο είναι? Στην τσέπη είναι 90,στη δηλώση είναι 100.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, chsam είπε Να δηλωσεις τον γαμο/συμβιωση εννοεις ή απλα αλλαγη διευθυνσης και ΔΟΥ; Για το πρωτο μονο στο μητρωο της εφοριας.Το δευτερο γινεται απο σενα πολυ απλα στο taxis, στον λογαριασμο σου και αλλαγη στοιχειων μητρωου. Θέλω να δηλώσω ότι συγκατοικώ και για να μην πληρώσει ο άλλος τεκμήριο πρέπει να φαίνεται ότι είμαστε παντρεμένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα