Deep2deep Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε 31/7 Ναι, μπαίνουν τόκοι. Ναι, μπορείς και online με κάρτα. Ευχαριστω, ονλινε που? Taxisnet? Οπως τον ενφια?
CheOnWeb Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 4 minutes ago, Deep2deep said: Ευχαριστω, ονλινε που? Taxisnet? Οπως τον ενφια? Taxisnet, αριστερά εκεί που λέει «Στοιχεία Οφειλών Εκτός Ρύθμισης και Πληρωμή». 1
infini Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Οι αγορές μέσω Internet από χώρες της ΕΕ υπολογίζονται για να συπληρωθεί το ποσό των αποδείξεων για το αφορολόγητο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, infini είπε Οι αγορές μέσω Internet από χώρες της ΕΕ υπολογίζονται για να συπληρωθεί το ποσό των αποδείξεων για το αφορολόγητο; Αν εγιναν με χρηση καρτας ναι . 1
asdfnikos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν εγιναν με χρηση καρτας ναι . με Την χρήση ελληνικής κάρτας .
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, asdfnikos είπε με Την χρήση ελληνικής κάρτας . Σωστα !!!
eidikos33 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 εγω που εχω επιστροφη 5 ευρω ποτε θα γινει η εκκαθαριση της δηλωσης? εκανα αιτηση για το κοτ και μου λεει το εξης Στοιχεία Έγκρισης Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου: Η εκκαθάριση είναι προσωρινή και θα ακολουθήσει εκκαθάριση με τα οικονομικά στοιχεία του 2018
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα