mezger Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, meletis_m είπε Καλησπέρα , έχω μια ερώτηση καθώς ο λογιστής μου είπε δεν χρειάζεται. Είμαι προστατευόμενο μέλος ( <25 ετών), ωστόσο πέρσι μέσω ενός προγράμματος δούλεψα 3 μήνες με σύμβαση ορισμένου χρόνου και είχα εισόδημα. Μου έδωσαν εκκαθάριση μισθοδοσίας. Το σωστό είναι να δηλωθούν , ο λογιστής λέει δεν χρειάζεται λόγω ότι είμαι προστατευόμενος μέλος και με καλύπτει το εισόδημα των γονιών. Μέχρι περσι έκανα ξεχωριστά δήλωση λόγω κατοχής γηπέδων. Επιπλέον είχα και κάποια ιατρικά έξοδα , έλεγα να τα δηλώσω . Εννοείται ότι πρέπει να δηλωθούν, δεν είναι το νόημα να σε "καλύπτει" κάποιο εισόδημα, εφόσον είσαι ενήλικος και είχες έστω ένα ευρώ υποχρεούσαι να κάνεις. Υπάρχει ρίσκο αν δεν κάνεις, φαίνεται το εισόδημα στο taxis και μπορεί να σε καλέσουν αργότερα να την υποβάλλεις (με πρόστιμο 100 ευρώ). Απο κει και πέρα εφόσον κάνεις δήλωση θα έχεις σαν ατομικό εισόδημα 3000 το ελάχιστο και θα προστεθεί στο οικογενειακό, οπότε αν παιρνετε κάποιο επίδομα (Α21, στεγασης, φοιτητικό στεγαστικό κ.ο.κ) πρέπει να δεις πως θα το επηρεάσει. Ιατρικά έξοδα δεν δηλώνονται κάπου ιδιαίτερα και δεν δίνουν έκπτωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Έχει κανείς ιδέα γιατί η εκκαθάριση των εργοσήμων εργατών γης (προσοχή, όχι αγροτών) δεν έχει γίνει ακόμα;
daPro Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Πριν ένα μήνα ακριβώς έγινε η εκκαθάριση κ έχω επιστροφή κάτι ψηλά..(2 μεροκάματα) Ξέρει κανείς πότε θα μπούνε?Στο γγπσ περιμενω μια εβδομάδα ενημέρωση/email
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, daPro είπε Πριν ένα μήνα ακριβώς έγινε η εκκαθάριση κ έχω επιστροφή κάτι ψηλά..(2 μεροκάματα) Ξέρει κανείς πότε θα μπούνε?Στο γγπσ περιμενω μια εβδομάδα ενημέρωση/email 11.6 εκανα την δηλωση τιποτα ακομα
daPro Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε 11.6 εκανα την δηλωση τιποτα ακομα https://www1.gsis.gr/webtax2/incomefp2/login.done Εδώ τπτ?
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, daPro είπε https://www1.gsis.gr/webtax2/incomefp2/login.done Εδώ τπτ? δεν ανοιγει...
daPro Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε δεν ανοιγει... Δεν ανοίγει η σελίδα?εμένα με όπερα μια χαρα..αλλά δεν έχω απάντηση. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από daPro
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, daPro είπε Δεν ανοίγει η σελίδα?εμένα με όπερα μια χαρα τιποτα...
GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε Έχει κανείς ιδέα γιατί η εκκαθάριση των εργοσήμων εργατών γης (προσοχή, όχι αγροτών) δεν έχει γίνει ακόμα; Τι εννοείς εκκαθάριση ? Δεν φαίνονται στο Ε1 ?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 24 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τι εννοείς εκκαθάριση ? Δεν φαίνονται στο Ε1 ? Εκκαθάριση εισφορών ΕΦΚΑ μέσω εργοσημου. Οχι, δε φαινονται τώρα. Είναι ένα πεδίο που συμπληρώνεται αυτόματα.
artist1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ποσες φορες μπορω να κανω ελεγχο πριν την οριστικη υποβολη; Επισης αν πχ εχω προστιμο ή επιστροφη θα μου το εμφανίσει κατα τον ελεγχο σιγουρα; Επισης μου βγαζει error οταν παταω να μπω στο Ε1. Το Ε9 αφου δεν εχει αλλαξει κατι στα περουσιακα μου στοιχεια το αφηνω ως εχει και εχω υποχρεωση μονο να υποβαλω Ε1 σωστα; Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από artist1
artist1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) .. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από artist1
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μπήκε σήμερα το χρήμα....1500 σχεδόν από Επιστροφή
raconteurs Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, απ οτι κατάλαβα απ όσα διάβασα... στον κωδικο 049 πρεπει να βάλω όλο το ποσό (δαπανες) που εμφανίζει το πινακακι (ούτως ή άλλως χωρίς ενοικια κτλ τα εμφανιζει σε μενα τουλαχιστον). Σωστα? Επίσης το γεγονός οτι οι δαπάνες μου είναι μεγαλύτερες κατά 300ε απο το φορολογητέο εισόδημα μου , δημιουργεί πρόβλημα? α και δεν εχω τπτ αλλο που να μπερδευει την υποθεση τεκμηρια κτλ. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από raconteurs
GREGORYMO Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, raconteurs είπε Καλησπερα, απ οτι κατάλαβα απ όσα διάβασα... στον κωδικο 049 πρεπει να βάλω όλο το ποσό (δαπανες) που εμφανίζει το πινακακι (ούτως ή άλλως χωρίς ενοικια κτλ τα εμφανιζει σε μενα τουλαχιστον). Σωστα? Επίσης το γεγονός οτι οι δαπάνες μου είναι μεγαλύτερες κατά 300ε απο το φορολογητέο εισόδημα μου , δημιουργεί πρόβλημα? α και δεν εχω τπτ αλλο που να μπερδευει την υποθεση τεκμηρια κτλ. Άστο, ως έχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα