Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

δεν εχει ερθει κατι απο που8ενα, με την κοπελα που μιλησα ειπε οτι 8α αργησει .

Τι να έρθει? Τι θα αργήσει? 

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xacti είπε

Τι να έρθει? Τι θα αργήσει? 

εκκαθαριση

δεν εχει βγει ακομα ειπαν , θα αργήσει μου ειπε.

και ειδοποίηση δεν ξερω καν πως έρχεται , χύμα ολα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

εκκαθαριση

δεν εχει βγει ακομα ειπαν , θα αργήσει μου ειπε.

και ειδοποίηση δεν ξερω καν πως έρχεται , χύμα ολα

Μόνος σου θα μπεις στο taxis. Δεν έρχεται τίποτα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xacti είπε

Μόνος σου θα μπεις στο taxis. Δεν έρχεται τίποτα. 

και τι θα δω ? που ? λινκ?

μονο αυτο βρηκα

Αποτελέσματα Αναζήτησης
Είδος δήλωσης : Αρχική
Αποτέλεσμα εκκαθάρισης : Πιστωτικό
Ημερομηνία εκκαθάρισης : 11/06/2019
Το επιστρεφόμενο ποσό θα είναι διαθέσιμο στις :  

Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων θα ενημερωθείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα για την επιστροφή του φόρου.
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

και τι θα δω ? που ? λινκ?

μονο αυτο βρηκα

Αποτελέσματα Αναζήτησης
Είδος δήλωσης : Αρχική
Αποτέλεσμα εκκαθάρισης : Πιστωτικό
Ημερομηνία εκκαθάρισης : 11/06/2019
Το επιστρεφόμενο ποσό θα είναι διαθέσιμο στις :  
Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων θα ενημερωθείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα για την επιστροφή του φόρου.

Αν δεν καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που βλέπεις και τι γράφει τα οποία είναι όσο πιο απλά γίνεται δεν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο. Καλή συνέχεια ☺

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xacti είπε

Αν δεν καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που βλέπεις και τι γράφει τα οποία είναι όσο πιο απλά γίνεται δεν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο. Καλή συνέχεια ☺

δεν λεει κατι . απλα λεει θα ενημερωθώ χαίρω πολυ.

αλλα στην εφορια ειπαν θα αργησει πολυ

Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση..Πέρυσί πήρα την πάπια στο όνομα μου από τον πατέρα μου για 500 ευρώ..Το δήλωσα κανονικά φέτος!!Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι..Έπρεπε η συναλλαγή να γίνει τραπεζικά επειδή είναι 500 ευρώ? Ευχαριστώ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CoOliO είπε

Παίδες μια ερώτηση..Πέρυσί πήρα την πάπια στο όνομα μου από τον πατέρα μου για 500 ευρώ..Το δήλωσα κανονικά φέτος!!Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι..Έπρεπε η συναλλαγή να γίνει τραπεζικά επειδή είναι 500 ευρώ? Ευχαριστώ..

Νομιζω οχι εφοσον η συναλλαγη ειναι μεταξυ ιδιωτων. Το 500αρικο τραπεζικα ισχυει αν το αγοραζες απο καταστημα(επιχειρηση).

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα μια ερωτηση...στον πινακα 6 που δηλωνουμε τα ενοικια οσοι πληρωνουμε νοικι εχει το ονομα του ιδιοκτητη, το αφμ του, τα τετραγωνικα, τους μηνες ενοικιασης και διπλα ειναι ο κωδικος 811 που λεει ποσο ενοικιου. Αυτο συμπληρωνεται αν ανοιξεις τον υποπινακα απο το κιτρινο κουτακι που εχει τον ιδιοκτητη.

Η ερωτηση ειναι στο ποσο ενοικιου που θα βγει στον 811 βαζω το ενοικιο πχ 250 η το συνολικο ποσο δηλαδη 3000? Εειδη καιστις οδηγιες δεν το ξεκαθαριζει και απο προηγουμενες χρονιες που δεν εδινα σημασια σε αυτο (φετος εφαγα τη φλασια) ειδα οτι αλλοτε εβαζα  ποσο μηνα  και αλλοτε συνολο  του ετους και φετος θελω να το κανω σωστα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, christosx13 είπε

Η ερωτηση ειναι στο ποσο ενοικιου που θα βγει στον 811 βαζω το ενοικιο πχ 250 η το συνολικο ποσο δηλαδη 3000?

Όσα έχεις δώσει συνολικά μέσα στο έτος

Δημοσ.

Καλησπέρα , έχω μια ερώτηση καθώς ο λογιστής μου είπε δεν χρειάζεται.

Είμαι προστατευόμενο μέλος ( <25 ετών), ωστόσο πέρσι μέσω ενός προγράμματος δούλεψα 3 μήνες με σύμβαση ορισμένου χρόνου και είχα εισόδημα.

Μου έδωσαν εκκαθάριση μισθοδοσίας.

Το σωστό είναι να δηλωθούν , ο λογιστής λέει δεν χρειάζεται λόγω ότι είμαι προστατευόμενος μέλος και με καλύπτει το εισόδημα των γονιών.

Μέχρι περσι έκανα ξεχωριστά δήλωση λόγω κατοχής γηπέδων. 

Επιπλέον είχα και κάποια ιατρικά έξοδα , έλεγα να τα δηλώσω .

Δημοσ.
Στις 16/7/2019 στις 11:22 ΠΜ, nikolas.stamb είπε

Περίμενα και εγώ πριν 2 χρονια επιστροφή. Είχα δηλώσει iban και τα πάντα. Τα λεφτά μπήκαν μόνο όταν πήγα στην εφορία να ρωτήσω τι έγινε. Συμπλήρωσα εκεί μια δήλωση και μετά από μερικές μέρες μπήκαν. 

Συμβουλή μου: πηγαίνετε στην εφορία με μια φωτό του βιβλιαρίου σας. Αλλιώς κάνουν τους κινέζους.

Ή στην τελική, πάρτε τους ένα τηλέφωνο, πριν πάτε.

Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος ειναι αν δικαιουστε επιστροφη φορου και δε εχει μπει ακομα.. δηλωστε ενα παρον στη εφορια... με ταυτοτητα - αφμ - και βιβλιαρειο.

Ειχα κανει απο τους πρωτους τη δηλωση και η λογιστρια με ειπε οτι δικαιουμαι επιστροφη 200 ευρώ. Μεχρι προχθες τιποτα και πηγα τη Δευτερα απο εφορια..

και με το που βαρεσαν τα στοιχεια μου στο συστημα υπεγραψα μια δηλωση, εδωσα βιβλιαρειο iban και μπηκαν χθες !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎16‎/‎7‎/‎2019 στις 11:26 ΠΜ, APPLEGEEK είπε

ουδείς απανταει στα τηλ ωραια 

βρηκα αυτο 

https://www.aade.gr/polites/eisodima/enimerosi-ekkatharisis-dilosis-forologias-eisodimatos

Αυτό το λινκ δυστυχως αφορα μονο τις τρέχουσες δηλωσεις, ενω υπαρχουν ατομα οπως εγω που τους χρωστανε από προπερσι(ένα μερος του ποσού).

Εν τω μεταξυ η χρηση του λινκ είναι ελευθερη, δηλαδη βαζεις τον αφμ οποιουδηποτε και σου βγαζει αν/τι χρωστάει. Και μετα σου λενε για "προσωπικα δεδομενα"...

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, rus είπε

Αυτό το λινκ δυστυχως αφορα μονο τις τρέχουσες δηλωσεις, ενω υπαρχουν ατομα οπως εγω που τους χρωστανε από προπερσι(ένα μερος του ποσού).

Εν τω μεταξυ η χρηση του λινκ είναι ελευθερη, δηλαδη βαζεις τον αφμ οποιουδηποτε και σου βγαζει αν/τι χρωστάει. Και μετα σου λενε για "προσωπικα δεδομενα"...

Δεν σε βγάζει ποσα.Αλλα Και πάλι ειναι μια μικρή τρύπα Στο Σύστημα.

Επεξ/σία από asdfnikos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...