Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα το 2018 αυτοκινητο Ι.Χ στο ονομα μου δηλαδη 100% κυριοτητα για τις βολτες μου, να πηγαινω στη δουλεια μου κτλ.θα χρειαστει να συμπληρωσω τον κωδικο 719?

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ghost_Rider είπε

αγορασα το 2018 αυτοκινητο Ι.Χ στο ονομα μου δηλαδη 100% κυριοτητα για τις βολτες μου, να πηγαινω στη δουλεια μου κτλ.θα χρειαστει να συμπληρωσω τον κωδικο 719?

ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο φορολογούμενος με ΑΦΜ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  έχει κάνει ήδη δήλωση και δεν έχει δηλώσει ότι σας φιλοξενεί.

Δεν μπορείτε να δηλώσετε φιλοξενία από αυτόν τον ΑΦΜ. 

Αν το διαβάζω καλά , Πρέπει δλδ να κάνει τροποποίηση ο πατέρας μου  σωστά ? 

Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ.
2 ώρες πριν, maxdore217 είπε

Ο φορολογούμενος με ΑΦΜ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  έχει κάνει ήδη δήλωση και δεν έχει δηλώσει ότι σας φιλοξενεί.

Δεν μπορείτε να δηλώσετε φιλοξενία από αυτόν τον ΑΦΜ. 

Αν το διαβάζω καλά , Πρέπει δλδ να κάνει τροποποίηση ο πατέρας μου  σωστά ? 

Ναι.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα..Πριν λίγο έκανα την φορολογική μου και μου έβγαλε επιστροφή 40κάτι ευρώ!!Αυτά τα λεφτά τα παίρνω άμεσα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CoOliO είπε

Παιδιά καλησπέρα..Πριν λίγο έκανα την φορολογική μου και μου έβγαλε επιστροφή 40κάτι ευρώ!!Αυτά τα λεφτά τα παίρνω άμεσα?

Τα παιρνεις όποτε τα βαλουν στο λογ/σμο που δηλωσες (αγνωστο πότε).

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, CoOliO είπε

Ναι, στα καταθέτουν εντός 24ωρου στη τράπεζα!

(φίλε, Ελλάδα είσαι, μπορεί να τα πάρεις σε μια βδομάδα, μπορεί σε 6 μήνες, μπορεί ποτέ όπως συνέβει σε μένα και έπρεπε να κάνω ξεχωριστή αίτηση στην εφορία).

Δημοσ.
8 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Ναι, στα καταθέτουν εντός 24ωρου στη τράπεζα!

(φίλε, Ελλάδα είσαι, μπορεί να τα πάρεις σε μια βδομάδα, μπορεί σε 6 μήνες, μπορεί ποτέ όπως συνέβει σε μένα και έπρεπε να κάνω ξεχωριστή αίτηση στην εφορία).

εχω 1500 επιστροφη , περιμενω 1 μηνα τιποτα ακομα!

Δημοσ.

Περίμενα και εγώ πριν 2 χρονια επιστροφή. Είχα δηλώσει iban και τα πάντα. Τα λεφτά μπήκαν μόνο όταν πήγα στην εφορία να ρωτήσω τι έγινε. Συμπλήρωσα εκεί μια δήλωση και μετά από μερικές μέρες μπήκαν. 

Συμβουλή μου: πηγαίνετε στην εφορία με μια φωτό του βιβλιαρίου σας. Αλλιώς κάνουν τους κινέζους.

Ή στην τελική, πάρτε τους ένα τηλέφωνο, πριν πάτε.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikolas.stamb είπε

Περίμενα και εγώ πριν 2 χρονια επιστροφή. Είχα δηλώσει iban και τα πάντα. Τα λεφτά μπήκαν μόνο όταν πήγα στην εφορία να ρωτήσω τι έγινε. Συμπλήρωσα εκεί μια δήλωση και μετά από μερικές μέρες μπήκαν. 

Συμβουλή μου: πηγαίνετε στην εφορία με μια φωτό του βιβλιαρίου σας. Αλλιώς κάνουν τους κινέζους.

Ή στην τελική, πάρτε τους ένα τηλέφωνο, πριν πάτε.

παιρνω αμεσα θα τους..,γαμ....

ουδείς απανταει στα τηλ ωραια 

βρηκα αυτο 

https://www.aade.gr/polites/eisodima/enimerosi-ekkatharisis-dilosis-forologias-eisodimatos

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά τώρα τα πιστωτικά εκκαθαριστικά ξεκίνησε από τον περασμένο Μάιο η πίστωση των χρημάτων που αντιστοιχούν στις επιστροφές. Ωστόσο μεγάλος αριθμός πιστώσεων αναμένεται προς τα τέλη Ιουλίου

Σημειώνεται ότι για όσους δεν διαθέτουν λογαριασμό ή βρέθηκε σφάλμα κατά τον έλεγχο του IBAN, το ποσό επιστροφής θα είναι διαθέσιμο με την προσκόμιση στην τράπεζα της ειδοποίησης επιστροφής φόρου εισοδήματος

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xacti είπε

Όσον αφορά τώρα τα πιστωτικά εκκαθαριστικά ξεκίνησε από τον περασμένο Μάιο η πίστωση των χρημάτων που αντιστοιχούν στις επιστροφές. Ωστόσο μεγάλος αριθμός πιστώσεων αναμένεται προς τα τέλη Ιουλίου

Σημειώνεται ότι για όσους δεν διαθέτουν λογαριασμό ή βρέθηκε σφάλμα κατά τον έλεγχο του IBAN, το ποσό επιστροφής θα είναι διαθέσιμο με την προσκόμιση στην τράπεζα της ειδοποίησης επιστροφής φόρου εισοδήματος

εγω το εβαλα στην δηλωση κανονικα.

αρα εαν ειναι κατι λαθος 8α ερθει σπιτι ειδοποίηση με χαρτακι?

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

εγω το εβαλα στην δηλωση κανονικα.

αρα εαν ειναι κατι λαθος 8α ερθει σπιτι ειδοποίηση με χαρτακι?

Δεν κάνεις έναν κόπο να πεταχτείς μέχρι την τράπεζα παίρνοντας μαζί και την ειδοποίηση επιστροφής? Αν κι εγώ θα περίμενα μέχρι τέλος του μήνα πρώτα και αν δεν έμπαιναν μετά θα πήγαινα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xacti είπε

Δεν κάνεις έναν κόπο να πεταχτείς μέχρι την τράπεζα παίρνοντας μαζί και την ειδοποίηση επιστροφής? Αν κι εγώ θα περίμενα μέχρι τέλος του μήνα πρώτα και αν δεν έμπαιναν μετά θα πήγαινα

δεν εχει ερθει κατι απο που8ενα, με την κοπελα που μιλησα ειπε οτι 8α αργησει .

εχω δηλωση κανονικα το ΙΒΑΝ μου ομως....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...