Ghost_Rider Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 αγορασα το 2018 αυτοκινητο Ι.Χ στο ονομα μου δηλαδη 100% κυριοτητα για τις βολτες μου, να πηγαινω στη δουλεια μου κτλ.θα χρειαστει να συμπληρωσω τον κωδικο 719?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, Ghost_Rider είπε αγορασα το 2018 αυτοκινητο Ι.Χ στο ονομα μου δηλαδη 100% κυριοτητα για τις βολτες μου, να πηγαινω στη δουλεια μου κτλ.θα χρειαστει να συμπληρωσω τον κωδικο 719? ναι
maxdore217 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο φορολογούμενος με ΑΦΜ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ έχει κάνει ήδη δήλωση και δεν έχει δηλώσει ότι σας φιλοξενεί. Δεν μπορείτε να δηλώσετε φιλοξενία από αυτόν τον ΑΦΜ. Αν το διαβάζω καλά , Πρέπει δλδ να κάνει τροποποίηση ο πατέρας μου σωστά ? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από maxdore217
asdfnikos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, maxdore217 είπε Ο φορολογούμενος με ΑΦΜ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ έχει κάνει ήδη δήλωση και δεν έχει δηλώσει ότι σας φιλοξενεί. Δεν μπορείτε να δηλώσετε φιλοξενία από αυτόν τον ΑΦΜ. Αν το διαβάζω καλά , Πρέπει δλδ να κάνει τροποποίηση ο πατέρας μου σωστά ? Ναι.
CoOliO Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Παιδιά καλησπέρα..Πριν λίγο έκανα την φορολογική μου και μου έβγαλε επιστροφή 40κάτι ευρώ!!Αυτά τα λεφτά τα παίρνω άμεσα?
rus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, CoOliO είπε Παιδιά καλησπέρα..Πριν λίγο έκανα την φορολογική μου και μου έβγαλε επιστροφή 40κάτι ευρώ!!Αυτά τα λεφτά τα παίρνω άμεσα? Τα παιρνεις όποτε τα βαλουν στο λογ/σμο που δηλωσες (αγνωστο πότε).
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, CoOliO είπε Παιδιά καλησπέρα..Πριν λίγο έκανα την φορολογική μου και μου έβγαλε επιστροφή 40κάτι ευρώ!!Αυτά τα λεφτά τα παίρνω άμεσα? Ναι, στα καταθέτουν εντός 24ωρου στη τράπεζα! (φίλε, Ελλάδα είσαι, μπορεί να τα πάρεις σε μια βδομάδα, μπορεί σε 6 μήνες, μπορεί ποτέ όπως συνέβει σε μένα και έπρεπε να κάνω ξεχωριστή αίτηση στην εφορία).
CoOliO Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Είχα δηλώσει iban..Από εκεί και πέρα περιμένω έτσι?Δεν χρειάζεται να κάνω κάποια ενέργεια?
APPLEGEEK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, natural_sgf είπε Ναι, στα καταθέτουν εντός 24ωρου στη τράπεζα! (φίλε, Ελλάδα είσαι, μπορεί να τα πάρεις σε μια βδομάδα, μπορεί σε 6 μήνες, μπορεί ποτέ όπως συνέβει σε μένα και έπρεπε να κάνω ξεχωριστή αίτηση στην εφορία). εχω 1500 επιστροφη , περιμενω 1 μηνα τιποτα ακομα!
nikolas.stamb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Περίμενα και εγώ πριν 2 χρονια επιστροφή. Είχα δηλώσει iban και τα πάντα. Τα λεφτά μπήκαν μόνο όταν πήγα στην εφορία να ρωτήσω τι έγινε. Συμπλήρωσα εκεί μια δήλωση και μετά από μερικές μέρες μπήκαν. Συμβουλή μου: πηγαίνετε στην εφορία με μια φωτό του βιβλιαρίου σας. Αλλιώς κάνουν τους κινέζους. Ή στην τελική, πάρτε τους ένα τηλέφωνο, πριν πάτε.
APPLEGEEK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, nikolas.stamb είπε Περίμενα και εγώ πριν 2 χρονια επιστροφή. Είχα δηλώσει iban και τα πάντα. Τα λεφτά μπήκαν μόνο όταν πήγα στην εφορία να ρωτήσω τι έγινε. Συμπλήρωσα εκεί μια δήλωση και μετά από μερικές μέρες μπήκαν. Συμβουλή μου: πηγαίνετε στην εφορία με μια φωτό του βιβλιαρίου σας. Αλλιώς κάνουν τους κινέζους. Ή στην τελική, πάρτε τους ένα τηλέφωνο, πριν πάτε. παιρνω αμεσα θα τους..,γαμ.... ουδείς απανταει στα τηλ ωραια βρηκα αυτο https://www.aade.gr/polites/eisodima/enimerosi-ekkatharisis-dilosis-forologias-eisodimatos
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Όσον αφορά τώρα τα πιστωτικά εκκαθαριστικά ξεκίνησε από τον περασμένο Μάιο η πίστωση των χρημάτων που αντιστοιχούν στις επιστροφές. Ωστόσο μεγάλος αριθμός πιστώσεων αναμένεται προς τα τέλη Ιουλίου Σημειώνεται ότι για όσους δεν διαθέτουν λογαριασμό ή βρέθηκε σφάλμα κατά τον έλεγχο του IBAN, το ποσό επιστροφής θα είναι διαθέσιμο με την προσκόμιση στην τράπεζα της ειδοποίησης επιστροφής φόρου εισοδήματος Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
APPLEGEEK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Xacti είπε Όσον αφορά τώρα τα πιστωτικά εκκαθαριστικά ξεκίνησε από τον περασμένο Μάιο η πίστωση των χρημάτων που αντιστοιχούν στις επιστροφές. Ωστόσο μεγάλος αριθμός πιστώσεων αναμένεται προς τα τέλη Ιουλίου Σημειώνεται ότι για όσους δεν διαθέτουν λογαριασμό ή βρέθηκε σφάλμα κατά τον έλεγχο του IBAN, το ποσό επιστροφής θα είναι διαθέσιμο με την προσκόμιση στην τράπεζα της ειδοποίησης επιστροφής φόρου εισοδήματος εγω το εβαλα στην δηλωση κανονικα. αρα εαν ειναι κατι λαθος 8α ερθει σπιτι ειδοποίηση με χαρτακι?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε εγω το εβαλα στην δηλωση κανονικα. αρα εαν ειναι κατι λαθος 8α ερθει σπιτι ειδοποίηση με χαρτακι? Δεν κάνεις έναν κόπο να πεταχτείς μέχρι την τράπεζα παίρνοντας μαζί και την ειδοποίηση επιστροφής? Αν κι εγώ θα περίμενα μέχρι τέλος του μήνα πρώτα και αν δεν έμπαιναν μετά θα πήγαινα
APPLEGEEK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Xacti είπε Δεν κάνεις έναν κόπο να πεταχτείς μέχρι την τράπεζα παίρνοντας μαζί και την ειδοποίηση επιστροφής? Αν κι εγώ θα περίμενα μέχρι τέλος του μήνα πρώτα και αν δεν έμπαιναν μετά θα πήγαινα δεν εχει ερθει κατι απο που8ενα, με την κοπελα που μιλησα ειπε οτι 8α αργησει . εχω δηλωση κανονικα το ΙΒΑΝ μου ομως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα