Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, με χτύπησαν ενώ είχα το αυτοκίνητο παρκαρισμένο. Δυστυχως δεν άφησαν στοιχεία επικοινωνιας και πρέπει να αναλάβω την επισκευή εγώ. Παραθέτω φωτογραφια από τη χτύπημα. Πρόκειται για bmw 116 του 2016. Ξέρουμε ποσό θα μπορούσε να πάει η επισκευή; Και κανένα καλό φανοποιείο; Ευχαριστώ!

BD8557A5-FC86-4090-91A1-E241EEB5E9F4.png

Δημοσ.

~300€ για γνήσια δουλειά κανένα 170€ για τσαπατσουλιες με χρώμα και βερνίκι που βάζουν στα κορεατικα.

Γενικά το βερνίκι και το χρώμα των BMW είναι ακριβό, βέβαια είναι άλλης ποιότητας. Δεν είναι το ίδιο που θα βάλει κάποιος σε ένα Kia Toyota honda.

Εφόσον δεν ξέρεις κανέναν γνωστό να το πας να σου κάνει σωστή δουλειά να το πας σε αντιπροσωπεία επίσημη. Αμαρτία είναι σε 2-3 χρόνια να ξεχωρίζει η διαφορά του χρώματος εκεί.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, KostasRer είπε

Καλησπέρα, με χτύπησαν ενώ είχα το αυτοκίνητο παρκαρισμένο. Δυστυχως δεν άφησαν στοιχεία επικοινωνιας και πρέπει να αναλάβω την επισκευή εγώ. Παραθέτω φωτογραφια από τη χτύπημα. Πρόκειται για bmw 116 του 2016. Ξέρουμε ποσό θα μπορούσε να πάει η επισκευή; Και κανένα καλό φανοποιείο; Ευχαριστώ!

BD8557A5-FC86-4090-91A1-E241EEB5E9F4.png

Αν το αυτοκινητο το εχεις στην πενα και στο σημειο δεν εχει σπασει-φυγει το βερνικι μπορει να φτιαχτει με την μεθοδο pdr. Δηλαδη στο φτιαχνει χωρις βαψιμο..!!! Το πεταει εξω και με ειδικα εργαλεια το φερνει στην αρχικη του κατασταση!!!

Μπορεις να στειλες την φωτο-email ωστε να παρεις προσφορες..

Αθηνα εισαι?

• Like 1
Δημοσ.

Φοβάμαι ότι το PDR δε θα είναι εφικτό γτ έχει μείνει και σημάδι. Ίσως σε αυτή τη φωτό να είναι λίγο πιο ξεκάθαρο. Αθήνα είμαι, ναι.

FECD4D8D-236C-4AA3-80F6-5245CB6BFD0F.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πολύ 100€ 

Ένα κομμάτι είναι. Τι 300αρες διαβάζω. Από 60€ το κομμάτι παίρνουν οι πιο φθηνοί. 

Επεξ/σία από panoskatos
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spyrossss είπε

Pdr και μετά τοπική βαφή σε κάποιο από τα γνωστά μαγαζιά chipsaway,paintbull κτλ.

Αυτο αν δεν εχει προσβαση απο την μεσα μερια.. θα το πεταξει με τα καρφακια.. Μετα τοπικη βαφη και το σωστο βερνικι σε ολη την επιφανεια..!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

είχα και εγώ ένα παρόμοιο χτύπημα και όλοι έλεγαν ότι θέλει βαφή. Ευτυχώς για μένα γύρισε ο Γιακούμπ και άνοιξε μαγαζί στην Θεσσαλονίκη.

Παιδιά το έκανε αγνώριστο δεν καταλαβαίνεις τίποτα, ούτε με λάμπα και σε λογικό κόστος.

Δεν κάνω διαφήμιση απλά επαινώ την δουλειά του.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ https://www.theopro.gr/

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Αν θέλει βάψιμο γύρω στα 200 υπολόγισε (είχα αντίστοιχη ζημιά που πήρε και λίγο πόρτα και πήγε 300).

Ακριβώς, 100 βάψιμο και 100 φαναρτζοδουλειά. 

Με τη μέθοδο pdr επειδή δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ δεν ξέρω πόσο θα βγει.

Βρήκα αυτόν εδώ με άριστες κριτικές και κάποιος μέσα λέει ότι του έφτιαξε χτύπημα σε νεύρο όπως το δικό σου

Δημοσ.

Γενικα πρωτα απο ολα για pdr οπως ειπαν πολοι

Αν χρειαζετε βαφη να ειναι οσο το δυνατον μικροτερη και οχι πχ ολοκληρη πορτα/φτερο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, imr είπε

Γενικα πρωτα απο ολα για pdr οπως ειπαν πολοι

Αν χρειαζετε βαφη να ειναι οσο το δυνατον μικροτερη και οχι πχ ολοκληρη πορτα/φτερο

το σημειο που ειναι στο συγκεκριμενο αμαξι απαιτεί βάψιμο σε ολο το φτερό και τους μαρσπιεδες-πανω μέρος της πορτας για να μη φαίνεται ασχημα...

οποτε pdr μονοδρομος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, paylidis είπε

το σημειο που ειναι στο συγκεκριμενο αμαξι απαιτεί βάψιμο σε ολο το φτερό και τους μαρσπιεδες-πανω μέρος της πορτας για να μη φαίνεται ασχημα...

οποτε pdr μονοδρομος

Ναι καλυτερα να το φερει αν γινετε χωρις βαφη και να μεινει ενα σημαδι

Εαν ειναι βαμενο ολοκληρο το φτερο μπορει να χασει και σε μεταπωληση (ειδικα αν δεν γινει καλη δουλεια)

Επεξ/σία από imr
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, imr είπε

Ναι καλυτερα να το φερει αν γινετε χωρις βαφη και να μεινει ενα σημαδι

Εαν ειναι βαμενο ολοκληρο το φτερο μπορει να χασει και σε μεταπωληση (ειδικα αν δεν γινει καλη δουλεια)

Εαν ειναι σωστά βαμμενο δε φαινεται καν... Στο δικο μου, μου ειχε κανει μια γρατζουνια ένα μηχανακι προ επταετίας κ ειχε βαφτει το ειχα ξεχασει κιολας τελείως και ζορίστηκε κ ο λαμαρινας στον έλεγχο που έκανα τώρα που το πουλησα κ με ρώτησε ωστε να βεβαιωθεί αν ειναι βαμμενο ή οχι... Το είχα φτιάξει βεβαια στην αντιπροσωπεία με τα σωστα χρώματα κλπ...

απο την άλλη τον προφυλακτηρα μπροστα που τον είχε βαψει ένας αλμπανης συνεργαζόμενος της ασφαλιστικής τον καταλαβαινα και εγω ότι ήταν σκατα βαμμένος (και ήταν και αντιπροσωπεία τρομαρα του, όχι Bmw βεβαια)...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Εαν ειναι σωστά βαμμενο δε φαινεται καν... Στο δικο μου, μου ειχε κανει μια γρατζουνια ένα μηχανακι προ επταετίας κ ειχε βαφτει το ειχα ξεχασει κιολας τελείως και ζορίστηκε κ ο λαμαρινας στον έλεγχο που έκανα τώρα που το πουλησα κ με ρώτησε ωστε να βεβαιωθεί αν ειναι βαμμενο ή οχι... Το είχα φτιάξει βεβαια στην αντιπροσωπεία με τα σωστα χρώματα κλπ...

απο την άλλη τον προφυλακτηρα μπροστα που τον είχε βαψει ένας αλμπανης συνεργαζόμενος της ασφαλιστικής τον καταλαβαινα και εγω ότι ήταν σκατα βαμμένος (και ήταν και αντιπροσωπεία τρομαρα του, όχι Bmw βεβαια)...

Το προβλημα ειναι οτι οι περισοτερες αντιπροσωπειες ειναι χειροτερες απο τους εξωτερικους φαναρτζιδες στην φανοποιοια (εκτος αν κανουν αντικατασταση του φτερου πχ)

Για group τουλαχιστον που το ειχα ψαξει ειχα ακουσει τερατα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...