tsofras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, adi32 είπε Οι σχιστοματηδες φημίζονται για την κακογουστιά αλλά τώρα το παραχεσαν. Σα να το έσκασε από το madmax είναι και σαν αυτά τα καμουφλαρισμενα νέα μοντέλα που βγάζουν μυστικά οι εταιρείες Κάθε μοντέλο καταφέρνουν και το βγάζουν πιο άσχημο από το προηγούμενο. Συμφωνώ και ειδικά η Honda κάθε μοντέλο είναι χειρότερο απο το προηγούμενο , ούτε επίτηδες να το έκαναν. Απο την άλλη επειδή είναι honda , μπορεί και να το αγόραζα αν ήθελα αξιοπιστία και σπορ αίσθηση οδήγησης. Αν και δεν το έχω οδηγήσει , ότι review έχω διαβάσει για το τελευταίο αναφέρει ότι έχει ωραία θέση και αίσθηση σπορ οδήγησης. 1
christopher0016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, mp123 είπε Όταν ειμουν πιο νέος αυτό ήθελα η το opc Corsa. Άντε να γίνω λίγο καγκουρας. Στο θέμα μας να πω ότι αν ήθελα γρήγορο αυτοκίνητο με λίγα λεφτά θα έβρισκα ένα rx8 Cosmo με κανένα 6000 αλλά πολύ προσεγμένο..Ένα rebuilt η μηχανη 2500 ευρώ .λάστιχα .αμορτισέρ .όλα μαζί κάπου στα 12000.επειδη το είχα άμα το δουλεύεις σωστά δεν βγάζει τίποτα ζημιές.το μόνο μτχ που θα εμπιστευομουν..κανένα άλλο. Ωραίο αμάξι πάντα μεταχειρισμένα έπαιρνα από αυτοκίνητα μέχρι μηχανές σήμερα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα .. παρά της κλασσικές φθορές που βγάζουν όλα τα αυτοκίνητα. Αλλά πάντα κοιτούσα να είναι σε καλή κατάσταση προσεγμένα.δεν έκανα οικονομία σε λάδια κτλπ σέρβις στην ώρα τους κανένα όχημα δεν με πρόδωσε ποτέ από σοβαρή μηχανική βλάβη. Μόνο το Citroen ax που είχε κάψει φλάντζα ήταν ένα προβλημά που το είχαν όλα τα TU μοτέρ κάθε 100 150κ έκαιγαν φλάντζα 2
CarlitoGR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Ο φιλος σου να κανει λιγο υπομονη και να παρει αυτο 2
tsofras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε Ο φιλος σου να κανει λιγο υπομονη και να παρει αυτο Γιατί ξέρουμε τιμη? Άσε που θα είναι και 2λιτρο Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από tsofras
CarlitoGR Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, tsofras είπε Γιατί ξέρουμε τιμη? Άσε που θα είναι και 2λιτρο 2L hybrid όμως,όσο για την τιμή σίγουρα θα εχει κανα 30αρι το λιγοτερο
GIANNIS400 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια τελικα κατέληξε στο honda ο φιλος, να πω την αληθεια μου αρεσε το fr εξωτερικα άλλα μόλις μπήκα μεσα στο honda άλλαξα γνώμη, καλυτερη πγιοτητα και πολυ ποιο kinky 😃, τωρα βεβαια "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα", την Δευτερα θα παει να κανει τα χαρτια, τελικα βαζει και αλλα χρηματα και θα παει μόνο σε 3800 η χρηματοδοτηση, σε αυτο το χρωμα το διαλεξε https://www.leithhonda.com/new-Raleigh-2019-Honda-Civic+Sedan-Sport+CVT-2HGFC2F86KH506233 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από GIANNIS400
sargus Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Είναι αμαξαρα και θα το κατά ευχαριστηθεί! Να του πεις ότι όσοι το έχουμε πάρει, το έχουμε ερωτευτεί!! 1
GIANNIS400 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, sargus είπε Είναι αμαξαρα και θα το κατά ευχαριστηθεί! Να του πεις ότι όσοι το έχουμε πάρει, το έχουμε ερωτευτεί!! φανταζομαι θα ειναι σταθερο στον δρομο και φωτια στις προσπεράσεις
sargus Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Καλά δεν το συζητάμε. Είμαι στα 200 και θέλω να αφήσω το τιμόνι γιατί δε νιώθω κανένα ζόρι! Πάντως, εγώ έχω το χατς και αν θυμάμαι καλά, το σενταν είναι λίγο πιο μαλακό στις αναρτήσεις του και στο γενικότερο στήσιμο.
BTL Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε Παιδια τελικα κατέληξε στο honda ο φιλος, να πω την αληθεια μου αρεσε το fr εξωτερικα άλλα μόλις μπήκα μεσα στο honda άλλαξα γνώμη, καλυτερη πγιοτητα και πολυ ποιο kinky 😃, τωρα βεβαια "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα", την Δευτερα θα παει να κανει τα χαρτια, τελικα βαζει και αλλα χρηματα και θα παει μόνο σε 3800 η χρηματοδοτηση, σε αυτο το χρωμα το διαλεξε https://www.leithhonda.com/new-Raleigh-2019-Honda-Civic+Sedan-Sport+CVT-2HGFC2F86KH506233 Γνωρίζεις μήπως τελική τιμή; Οι τιμές που παίζουν στο site ισχύουν ή όταν πας απο κοντα φτάνεις στα 30Κ€; Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από BTL
sargus Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Ισχύουν. Βάλε όμως καμία 600αρα ακόμα (μεταφορικά, προετοιμασία αυτοκινήτου, τέλη κυκλοφορίας κτλ.) για να είναι με το κλειδί στο χέρι που λέμε. Αν και καμιά φορά κάνουν έκπτωση σε αυτά.
GIANNIS400 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, BTL είπε Γνωρίζεις μήπως τελική τιμή; Οι τιμές που παίζουν στο site ισχύουν ή όταν πας απο κοντα φτάνεις στα 30Κ€; Αυτα που ηθελε τα ειχε σε αυτα τα λ7, τωρα αμα αρχιζεις και βάζεις ηλιοροφες + + +, παει 30κ
GrigM Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Βαριέμαι να διαβάσω μέχρι και τη σελίδα 11 ΑΛΛΑ αν πήγαινα για γρήγορο αμάξι, χωρίς συγκεκριμένη κατηγορία (fastback, sedan, exotic κλπ) κ όριο κυβικών στο μυαλό, σε αυτά τα λεφτά υπάρχει η πανέμορφη BMW Z4 με λιγότερα από 50.000χλμ. Σε πιο μικρά κ φθηνά, από αμαξια που έχω οδηγήσει, έχω να προτείνω Mini Cooper S (αλλά χτυπάει στη κατανάλωση) κ Opel Corsa OPC. Ζώνη πάντα και πάνω από ένα ποτήρι αλκοόλ, ποτέ..θα ήθελα να πω κλείνοντας.
panoskatos Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Στις 30/3/2019 στις 5:31 ΜΜ, zio10 είπε Πως γίνεται να κάνει τέτοιο διαχωρισμό η χιουντάι και να το δίνει αυτό με ένα χρόνο εγγύηση;! Είναι μεταχειρισμένο , δεν εισάγεται επίσημα το αμάξι. Εχουν εισαχθεί μόνο δυο κομμάτια λογικά βάζει την εγγύηση η αντιπροσωπεία για να δελεάσει τον αγοραστή . Σε γενικές γραμμές πρόκειται για καλή περίπτωση αλλά αν έχεις σχεδόν το μοναδικό αυτοκίνητο σε μια χώρα μπορει να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα. Αν σου σπάσει ενα φανάρι, ενας καθρέφτης ας πουμε θα χρειαστεί να περιμένεις κάμποσο. 1
karaLRS Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Στις 4/4/2019 στις 12:28 ΠΜ, sargus είπε Καλά δεν το συζητάμε. Είμαι στα 200 και θέλω να αφήσω το τιμόνι γιατί δε νιώθω κανένα ζόρι! Πάντως, εγώ έχω το χατς και αν θυμάμαι καλά, το σενταν είναι λίγο πιο μαλακό στις αναρτήσεις του και στο γενικότερο στήσιμο. να το αφήσεις το τιμόνι να κάνει δουλειά και ο Δαρβίνος 😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα