Προς το περιεχόμενο

Borderlands 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Inside X είπε

Το PC Gamer για μένα το έθαψε. Γιατί?

Also this: https://kotaku.com/borderlands-3s-review-situation-sure-is-strange-1837989454

Τι διάολο?

Φοβούνται μη σπάσει πριν την ώρα του και αντικατασταθεί το EGS spyware από Cracker spyware.😎

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ilos είπε

Φοβούνται μη σπάσει πριν την ώρα του και αντικατασταθεί το EGS spyware από Cracker spyware.😎

Εντάξει καταλαβαίνω ότι κάνεις πλάκα αλλά δλδ. εδώ υπάρχει ζουμί. ΠΟΛΥ ζουμί.

Τόσο άχρηστοι είναι που δεν μπορούν να στείλουν review codes στο EGS  και στείλανε πακέτο τον client?

Θα το ανακαλύψω που θα πάει - δεν τα αφήνω εγώ αυτά έτσι.

Επεξ/σία από Inside X
  • Moderators
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Tο pc geymer  εβαλε 63 γιατι δεν εχει αρκετο gey romance και social justice warriors :P Δηλαδη comedy looter shooter ειναι τι επρεπε να εχει; 

Between the bugs, the extended non-jokes, the self-aggrandizing jabs at game design trends, and a few cameos I won't spoil but that made me audibly groan, Borderlands 3 has a lot in common with Gearbox fan events as of late. There's a lot of loud, extended posturing while holding what everyone really came for hostage. It's a shame, because Tales from the Borderlands found a delicate balance of absurdity, self-awareness, and genuine heart. A better Borderlands is possible, it's just not Borderlands 3. 

Ε οκ, να δούμε και άλλα reviews κι αν πράγματι είναι έτσι, μπορούμε και να περιμένουμε. Αλλά θα κοιτάξω κάνα stream για weapons αν κάτσουν με το σύστημά που έχουν βάλει, τσάμπα είνα άλλωστε. :P

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Snoob είπε

Γενικά, δεν δίνω καμία σημασία στη βαθμολογία των χρηστών.

Όσο θα πάνε τα "Steam fanboys" να βάλουν μηδενικά, άλλο τόσο θα πάνε τα "Epic fanboys" να  βάλουν δεκάρια. 

Περισσότερη σημασία δίνω στις απόψεις ανθρώπων με τους οποίους έχω μια διαχρονική ταύτιση απόψεων, παρά στις στρατιές του 10 και του 0.

Προσωπικές εντυπώσεις, όταν φύγει από το exclusive. 

bingo. για να μη παρεξηγηθεί κανείς, ειναι εξισου αστεια κ τα 10αρια κ τα 0. διαβάζεις δε κάτι μαργαριτάρια τύπου "αθλια ιστοριά και χαρακτήρες" με 0.7 ωρες παιχνιδιου ο άλλος. 

ειναι ενοχη απολαυση το να τα διαβαζω ολα αυτα κ να γελάω με την αστειοτητα των άκρων :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά από ότι έχω καταλάβει τα έχουν βάλει με το humor του παιχνιδιού, αλλά εδώ που τα λέμε Άγγλοι, Αμερικάνοι (πλειοψηφία των reviewers) δεν είναι και benchmark για αυτό το χαρακτηριστικό του ανθρώπινου είδους....

Diablo σε FPS είναι το παιχνίδι... Αν έχει καλό loot θα το αγοράσω.

Στο PVP θέλω να ρίξω τον @ilos να δω τι περίεργο loot/όπλο θα ρίξει όταν ψοφήσει. 😅

Εκεί είναι όλα τα λεφτά στο game.

PvP?

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inside X είπε

Βασικά από ότι έχω καταλάβει τα έχουν βάλει με το humor του παιχνιδιού, αλλά εδώ που τα λέμε Άγγλοι, Αμερικάνοι (πλειοψηφία των reviewers) δεν είναι και benchmark για αυτό το χαρακτηριστικό του ανθρώπινου είδους....

Diablo σε FPS είναι το παιχνίδι... Αν έχει καλό loot θα το αγοράσω.

Στο PVP θέλω να ρίξω τον @ilos να δω τι περίεργο loot/όπλο θα ρίξει όταν ψοφήσει. 😅

Εκεί είναι όλα τα λεφτά στο game.

PvP?

Στο B2 mechromancer έπαιζα κλασικά shamfleet anarchy build (0 skill).😂

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω παιξει ξανα BL αλλα αυτο δειχνει πολυ διασκεδαστικο, νομιζω θα το αγορασω. Μετα το Division 1&2 νομιζω ειναι οτι πρεπει!

Δεν μπορω με τιποτα να αποφασισω τι χαρακτηρα να ξεκινησω. Ολοι ειναι ωραιοι!

Δημοσ.

Εκανα ενα refresh τα 1 & 2 το καλοκαιρι, και  θα χωθώ στο 3.

Εχω κανει Pre-order απο το cdkeys από τον Ιουλιο,  αλλα ακομα δεν ηρθε το κλειδί.. :D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...