RedAlert539 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Κλασσικό Borderlands με μερικά νέα στοιχεία εδώ κι εκεί. Κάτι που δεν το θεωρώ κακό. Δεν χρειάζεται κάθε φορά που βγάζεις sequel να κάνεις αναδόμηση του franchise από τη βάση του.Ειδικά όταν έχεις μια φόρμουλα που δουλέυει. Συνεχίζεις με αυτή και προσθέτεις μικρές βελτιώσεις εκεί που χρειάζεται. Τώρα για τα mtx σε game που είναι ήδη full-priced ΚΑΙ με paid dlc; Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι που δεν έχει χιλιοειπωθεί. Το άρμεγμα πάει σύννεφο..... 1
Zus Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Έχω πιάσει από την αρχή τα Borderlands εν αναμονή του 3. Μετά παίρνει κάπου το μάτι μου το Rage 2. Θυμάμαι ότι το 1 είχε μάπα κριτικές και λέω «κάτσε να δω τι έκαναν αυτοί μετά από τόσα χρόνια». Έκατσα και είδα πρώτη φορά στη ζωή μου 40 λεπτά gameplay. Τώρα με το ένα γράφω εδώ μέσα και με το άλλο τον κοπανάω στο τραπέζι. Day 1 αγορά κι ας με φάνε ζωντανό τα bugs. Α ρε 2k, 6 χρόνια μετά για να σε πάρει σβάρνα το Rage που ούτε να το φτύσουμε τότε... Μέχρι 15 ό,τι προλάβω από Borderlands μετά Rage μέχρι να σβήσει ο ήλιος! 1
RedAlert539 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, Zus είπε Έχω πιάσει από την αρχή τα Borderlands εν αναμονή του 3. Μετά παίρνει κάπου το μάτι μου το Rage 2. Θυμάμαι ότι το 1 είχε μάπα κριτικές και λέω «κάτσε να δω τι έκαναν αυτοί μετά από τόσα χρόνια». Έκατσα και είδα πρώτη φορά στη ζωή μου 40 λεπτά gameplay. Τώρα με το ένα γράφω εδώ μέσα και με το άλλο τον κοπανάω στο τραπέζι. Day 1 αγορά κι ας με φάνε ζωντανό τα bugs. Α ρε 2k, 6 χρόνια μετά για να σε πάρει σβάρνα το Rage που ούτε να το φτύσουμε τότε... Μέχρι 15 ό,τι προλάβω από Borderlands μετά Rage μέχρι να σβήσει ο ήλιος! Πραγματικά ελπίζω να το ευχαριστηθείς(Rage 2) και περιμένω εντυπώσεις. Από όσα βίντεο έχω δει το open world του μου φαίνεται ρηχό. Ταξίδεψε με το όχημα στο σημείο Χ, καθάρισε το μέρος από τους raiders/mutants πάρε τα xp και μετά πήγαινε στο σημείο Ψ. Rinse and repeat δηλ η φάση. Όπως όλα τα open world games της Avalanche. Ελπίζω να κάνω λάθος και να έχει περισσότερα να προσφέρει, κι όπως είπα περιμένω εντυπώσεις. Είχα ψηθεί να το αγοράσω αλλά μέχρι στιγμής κάτι με κρατάει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Hmmm... Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από GhostRiderLSOV
Zus Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Κούρασαν. Χέστηκα προσωπικά για το voice acting και τα λεφτά τους. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό που βλέπω εγώ προσωπικά είναι κατώτερο των προσδοκιών. Τελευταία ελπίδα το story. 1
antbyron Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μια χαρά φαίνονται τα γραφικά, αυτά έχει αγαπήσει ο κόσμος. Στο gameplay είδα κάποιες διαφορές, να δούμε στην πράξη όμως πως θα είναι. Από τα αγαπημένα παιχνίδια το borderland 2. Φυσικά ποτέ δεν αγοράζω day one AAA games. Θα περιμένω κάνα 1-2 χρόνια να πέσει η τιμή και να πάρω καμιά goty. 1
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ζαλάδα τι turn/strafe speed ήταν αυτό? Με gamepad έπαιζε ο τύπος σίγουρα. 2
seithan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 ξέρουμε εάν την ίδια σάπια μηχανή γραφικών θα χρησιμοποιήσουν ξανά;
panoc Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Η ίδια μηχανή είναι με βελτιώσεις / αλλαγές. Τι κακό έχει; 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 MINIMUM SPECS 1080p Gaming OS – Windows 7/8/10 (latest service pack) Processor – AMD FX-8350 (Intel i5-3570) Memory – 6GB RAM Graphics card – AMD Radeon™ HD 7970 (NVIDIA GeForce GTX 680 2GB) HDD – 75 GB RECOMMENDED SPECS 1440P Gaming OS – Windows 7/8/10 (latest service pack) Processor – AMD Ryzen™ 5 2600 (Intel i7-4770) Memory – 16GB RAM Graphics card – AMD Radeon™ RX 590 (NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB) HDD – 75 GB Borderlands 3 is optimized for AMD Radeon graphics cards, including ones based on the new RDNA gaming architecture, providing breathtaking visuals, amazing performance, ultra-responsive, silky smooth gameplay, and exciting features, including: Asynchronous Compute – Allows Radeon GPUs to execute multiple tasks at the same time. This GPU multithreading capability enables efficient graphics and visual effects workload distribution, resulting in higher framerates. AMD FidelityFX – Offers a dynamic sharpening filter to draw out detail in low-contrast areas for a sharper gaming experience. It provides a pleasing improvement in image clarity, counteracting the softening caused by other post-process effects. AMD Radeon FreeSync 2 HDR Technology – Radeon FreeSync is the most popular adaptive sync display technology available, with over 750 supported monitors tested and certified to deliver fluid, tear-free, artifact-free gaming. FreeSync 2 HDR introduces a new dimension of vibrancy to screens by enabling darker blacks and brighter whites without oversaturation or clipping. Multithreading of Command Buffers – Ensures more traffic from the AMD Ryzen processor reaches the AMD Radeon graphics card faster for higher performance, better graphics and reduced latency.
Aruil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Τελικά θα έχει pre-loading. Για όποιον το έχει πάρει, μπορείτε να το κατεβάσετε 48 ώρες νωρίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα