Προς το περιεχόμενο

Borderlands 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oποτε μια χαρα θα μας κατσει ενα χρονο μετα, ολο το πακετο σε τιμη χωμα απο κλειδαδικο και για steam ή/και GOG :)

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

BTW ξεκλειδώνει σήμερα και η goty "remastered" edition για το πρώτο τζάμπα σε όσους το έχουν στο steam. Καλό move tbh από gearbox για να ζεστάνει τους fans.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ilos είπε

BTW ξεκλειδώνει σήμερα και η goty "remastered" edition για το πρώτο τζάμπα σε όσους το έχουν στο steam. Καλό move tbh από gearbox για να ζεστάνει τους fans.

Εγώ είχα πάρει την Borderlands 2 Handsome Jack έκδοση παλιότερα από steam. Θα έχω τσάμπα την νέα έκδοση που θα είναι HD ?

Επεξ/σία από omega
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SPANK είπε

Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω τα borderlands να πάρω το 1 ή το 2 για αρχή ?

Παίξε κατευθείαν το 2 αν δεν σε ενδιαφέρει η ιστορία πολύ. Αν και στο 2 στην αρχή σου κάνει μια εισαγωγή για την ιστορία του πρώτου που σημαίνει ότι δεν χάνεις πολλά.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SPANK είπε

To 2 ειναι καλυτερο απο ολες τις αποψεις απο τη μεχρι τωρα τριλογια.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, omega είπε

Εγώ είχα πάρει την Borderlands 2 Handsome Jack έκδοση παλιότερα από steam. Θα έχω τσάμπα την νέα έκδοση που θα είναι HD ?

Αυτή δεν είχε μόνο το 2 και το pre-sequel? Άρα όχι. Όσοι έχουν την 1 παίρνουν την remastered, ανεξάρτητα κιόλας αν έχουν αγοράσει τα DLC νομίζω.

Δημοσ.

Eν το μεταξυ διαβαζω αντικρουομενα πραγματα, καποιοι αναφερουν οτι και τα 3 (1-2-pre) θα βγουν remastered, καποιοι αναφερουν remastered μονο το 1 και στα αλλα 2 θα βγουν HD textures.

Υπομονη μεχρι τις 20.00 που θα ανοιξει στο steam.

Δημοσ.

Η remastered του 1 πάντως θα έχει μερικές χτυπητές διαφορές, με κυριότερες το UI, το minimap αλλά και σωστό fov slider.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως overall και το 1 ηταν εξαιρετικα δυνατο και καλοφτιαγμενο και νομιζω οτι θα στεκεται καλα και σημερα.

και το μοντελο με τα οπλα απειρως καλυτερο του δυο. τα οπλα και το φαρμαρισμα τους σαφως πιο fun απο του 2ου.

αξιζει να το παιξει καποιος για μενα.

αλλα οτι μπορει να ξεκινησει απ το 2 αν για καποιο λογο δε θελει να παιξει το πρωτο μπορει

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

και τα 2 παρε, και παιξτα με τη σειρα, θα περασεις τελεια και υπολογιζε πολλες ωρες για να κανεις/δεις τα παντα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω λιωσει ολα τα borderlands (ΝΑΙ ακομα και το presequel) αλλα μετα τα δυο τρειλερ κατι μου βρομαει. Θυμιζει λιγο far cry new dawn η ατμοσφαιρα και δεν μου φαινεται να εχει στορυ!

Οταν τα προηγουμενα εχουν κατι να δειξουν σεναριακα, οταν ακομα και τα επεισοδια της telltale ηταν γαματα, αν το τρια δεν εχει αντιστοιχο στορυ ή εστω να ειναι τιμιο... we are skagged!

Οσο για το epic store, εμετος. Αν θελαμε exclusives σε pc θα ειχαμε κονσολες

Επεξ/σία από gavros10
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...