Προς το περιεχόμενο

Borderlands 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρέπει να ήταν τεράστια εμπορική "επιτυχία" και να πήγαν πάρα πολύ καλά οι πωλήσεις του στο EpicStore,

για να πέφτει η τιμή του στο μισό μόλις 6 μήνες από την πρώτη κυκλοφορία του. 

Μην μιλήσουμε για το Metro Exodus που στον πρώτο χρόνο η ονομαστική του τιμή έπεσε ήδη κατά 20% (40 ευρώ από 50) και είχε κάτι εκπτώσεις 40%.

Παραδείγματα προς αποφυγή.

Δημοσ.

Αξίζει παιδιά για πείτε γνώμες οσοι το παίξατε ;

Έχω παίξει τα προηγούμενα και τα απόλαυσα , τώρα που ήρθε στο steam έλεγα να το πάρω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Αξίζει παιδιά για πείτε γνώμες οσοι το παίξατε ;

Έχω παίξει τα προηγούμενα και τα απόλαυσα , τώρα που ήρθε στο steam έλεγα να το πάρω 

Εννοείτε ρε Spank αξίζει από την στιγμή που απόλαυσες τα προηγούμενα, το ίδιο game είναι απλά αναβαθμισμένο σχεδόν στα πάντα. Aμα έχεις και παρέα πάρτο με κλειστά ματια. Τα DLC δεν τα έπαιξα ακόμα, δεν έχω ιδέα άμα αξίζουν.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει παίξει κανείς τα dlc ? Λέτε αξίζει το season pass στα 30 ευρώ ?? 

Τελείωσα το βασικό παιχνίδι , πέρασα πολυ καλά αν κ δε μου έκανε την αίσθηση που μου έκαναν τα 2 πρώτα 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιζοντας το παιχνιδι αυτες τις μερες βλεπω οτι γενικα εχει και αλλα θεματα περα απο την ιστορια/χαρακτηρες που ειναι all over the place(κοινως οχι οτι το καλυτερο).

Εχουν κυριολεκτικα κανει σαλατα  τα οπλα και συγκεκριμενα τα στατιστικα τους. Δεν γινεται να ανεβαινεις level και το damage των οπλων τις περισσοτερες φορες να ειναι το ιδιο ή χειροτερο απο αυτο σε χαμηλοτερα level,ακομα και των legendary.

Οκ θελανε να μην γεμιζει η οθονη με νουμερα οπως σε προηγουμενα παιχνιδια,αλλα και παλι το scale των οπλων με τα levels ειναι λαθος. Οκ αναφερομαι προφανως σε οχι end game levels αλλα και παλι μεγαλο fail.

Ακομα και τα οπλα που μπορεις να αγορασεις με Eridium στον Earl,ζητανε παρα πολυ και απο stats ειναι και αυτα χαλια.

Οσο για το performance,εξακολουθει να ειναι οχι οτι το καλυτερο μετα απο τοσους μηνες.

Ελεγα να δοκιμασω και τα dlc,αλλα δεν διαβασα τα καλυτερα λογια(περαν απο το Heist)αρα θα περιμενω σε μελλοντικα μεγαλυτερη εκπτωση.

Το μονο μεγαλο θετικο της υποθεσης ειναι οτι το gameplay του παραμενει απολαυστικο οπως παλια,αλλα κατα τα αλλα για μενα προσωπικα ισως το θεωρω το χειροτερο απο τα 2 πρωτα και ισως καλυτερο απο το pre sequel.

Δημοσ.

Έχω λιώσει τα προηγούμενα Borderlands και θέλω να πάρω τώρα το 3 μιας και έχω τελειώσει όσα παιχνίδια ήθελα...

Με αυτά που διαβάζω πραγματικά με αποθαρρύνουν όλα... οριακά δεν έχει νόημα να ασχοληθώ... αλλά είναι Borderlands... 

Δεν γίνεται, κάποια θετικά θα έχει, κάπου θα αξίζει τα 35 ευρώ που κοστίζει η super deluxe έκδοση 🤣

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, gavros10 είπε

Έχω λιώσει τα προηγούμενα Borderlands και θέλω να πάρω τώρα το 3 μιας και έχω τελειώσει όσα παιχνίδια ήθελα...

Με αυτά που διαβάζω πραγματικά με αποθαρρύνουν όλα... οριακά δεν έχει νόημα να ασχοληθώ... αλλά είναι Borderlands... 

Δεν γίνεται, κάποια θετικά θα έχει, κάπου θα αξίζει τα 35 ευρώ που κοστίζει η super deluxe έκδοση 🤣

Θα σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα μιας και τα εχεις παιξει και τα προηγουμενα. Θυμασαι πχ που ξεκλειδωνες καποιους ποντους πχ ''αν φας 50ατομα με πιστολι΄'',ή ''κανε 50 headshots'' που σου εδινε διαφορα bonus/stats. και στο 3 το εχουν αυτο,με την μονη διαφορα οτι ενω ξεκλειδωνεις συνεχεια αυτα τα perks,μπορεις να τα κανεις use μονο αφου τελειωσεις το κεντρικο story.

Γενικα το παιχνιδι τωρα που εχει πεσει σε εκπτωση και ειναι κανονικα και στο steamΙ(ειδικα για οποιον του αρεσαν και τα προηγουμενα)εννοειται οτι τα αξιζει τα λεφτα του.

Εχει το ιδιο καλο gameplay/gunplay(αν και η Siren προσωπικα δεν μου πολυ αρεσει ετσι οπως την κανανε στο 3),εχει παλιους γνωστους χαρακτηρες(lilith,maya,zero,Tannis κλπ),εχει και μπολικες περιοχες/περιεχομενο για να βγαλει κλασσικα πολλες ωρες(λογικα και το ιδιο end game ειδικα για παρεα),α και φυσικα παρα πολυ Loot. 

Απλα δεν ειναι το ενα βημα πιο περα που θα περιμενε καποιος μετα απο τοσα χρονια και ειδικα για συνεχεια του κατα πολλους καλυτερου της σειρας 2. Και σιγουρα οι 2 κεντρικοι κακοι δεν πλησιαζουν ουτε για αστειο τον Jack. 

Γιαυτο το λογο και βλεπεις και παρα πολυ λιγη συμμετοχη στο θεμα του(πρεπει να ειμαι ο 2ρος που το τελειωσε και εγραψε στο θεμα εδω).

Βεβαια για μενα προσωπικα ειναι 10φορες καλυτερο απο το looter shooter division 2.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...