plakalis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, μόλις μετακόμισα σε android και έχω απορία. Σαφαρι ήμουν με adblock και δεν έβλεπα καθόλου διαφημίσεις. Τώρα στον chrome στο αντροιντ είναι άπειρες σε όλα τα σάιτ. Τι μπορώ να κάνω; Παίζει κάποιο εξτενσιον? Μην μου πείτε για άλλο browser.
plakalis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Άψογος. Προσπαθούσα με το adblock που έχω στο desktop αλλά δεν έβγαζα άκρη. Άλλη μια ερώτηση! Το nova launcher αξιζει; Η θα έχω bugs η τπτ τέτοια θέματα; 1
papp0us Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, plakalis είπε Άψογος. Προσπαθούσα με το adblock που έχω στο desktop αλλά δεν έβγαζα άκρη. Άλλη μια ερώτηση! Το nova launcher αξιζει; Η θα έχω bugs η τπτ τέτοια θέματα; Αν δεν έχει Oneplus, τότε ειναι μάλλον ο καλύτερος Launcher που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
adi32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, plakalis είπε Το nova launcher αξιζει; Nova και ξερο ψωμι Στο Android το μονο που πρεπει να αγορασει καποιος ειναι αυτο και μετα το poweramp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα