Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.

αγορασα προσφατα ενα laptop hp pavilion power 15-cb003nv.

Εχω το εξης προβλημα οτι ο επεξεργαστης δεν ανεβαζει ποτε πανω απο 30% και κανει το laptop παρα πολυ αργο. Δοκιμασα μια λυση που λενε να πειραξεις το registry. Ναι μεν παει μεχρι 100% μετα αλλα απο οτι ειδα απλα βγαζει τα driers απο τον επεξεργαστη και παει το ιδιο αργα με πριν. Υπαρχει καποια λυση ?

- Type "regedit"

- Browse to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Intelppm and set the 'Start' value to '4' (=> disabled).

Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Wazie είπε

Καλησπερα στην παρεα.

αγορασα προσφατα ενα laptop hp pavilion power 15-cb003nv.

Εχω το εξης προβλημα οτι ο επεξεργαστης δεν ανεβαζει ποτε πανω απο 30% και κανει το laptop παρα πολυ αργο. Δοκιμασα μια λυση που λενε να πειραξεις το registry. Ναι μεν παει μεχρι 100% μετα αλλα απο οτι ειδα απλα βγαζει τα driers απο τον επεξεργαστη και παει το ιδιο αργα με πριν. Υπαρχει καποια λυση ?

- Type "regedit"

- Browse to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Intelppm and set the 'Start' value to '4' (=> disabled).

μαλλον εισαι σε προφιλ εξοικονομηση ενεργειας με κατασταση μεγιστων επιδοσεων cpu 30%,δες στον πινακα ελεγχου στις ρυθμισεις ενεργειας τι προφιλ εισαι κ δοκιμασε προφιλ εξισορροπηση.

Δημοσ.

To εχω δοκιμασει και αυτο φιλε μου. Να κανω και κανουριο πλανο ενεργειας με μεγιστες επιδοσεις. Να πειραξω και καπου στις ρυθμισεις να ειναι μεγιστη η ισχυς του επεξεργαστη. Δεν εχει δουλεψει τπτ απο αυτα :( κολλημενο παντα στο 30% max η 0.79mhz

30.jpg

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει συνήθως στα dell καθώς αναγνωρίζει τον φορτιστή ως μη γνήσιο και του κάνει ένα μόνιμο under clock.

Πιθανα και η hp να ακολουθεί τον πρωτοπόρο του είδους (dell στα κέρδη).

Δοκίμασε αν έχεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό και ψάξε το λίγο στο Google

Καλή λύση και φτηνή είναι να πας κάπου και να δοκιμάσεις κάποιον συμβατό φορτιστή. Εάν δουλεύει κανονικά τον αγοράζεις, εάν όχι λες ευχαριστώ και συνεχίζουμε διάγνωση.

Εγγύηση υπάρχει; Εάν ναι συμβουλεύω να το στείλεις εκεί για έλεγχο. Ίσως επειδή είναι hp και η εγγύηση του είναι αμφίβολη, θα πρότεινα ένα format μην περιμένω άδικα καιρό. Εάν συνεχιστεί και μετά το φορμάτ δεν είναι θέμα λογισμικού αλλά hardware όπου εκεί το service είναι μονόδρομος.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω αρχικα για τις απαντησεις.

Γυρισα σημερα απο την δουλεια και εχω φαει 3 ωρες να δω τι παιζει και δοκιμαζοντας σχεδον τα παντα εκτος απο.... 

το να βγαλω το βυσμα του φορτιστη. Μολις το εβγαλα το λαπτοπ απο την φορτιση ξυπνησε το λαπτοπ. Αρα η παιζει να τα εφτυσε η να μου εδωσε λαθος φορτιστη το παιδι που το αγορασα.

τωρα απλα δεν ξερω τι φορτιστη να παρω. 120Watt 18,5v. Η 150w 9,5v 7.7a , δεν μπορω να βρω κατι στο ιντερνετ που να ειμαι σιγουρος

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Wazie είπε

Γυρισα σημερα απο την δουλεια και εχω φαει 3 ωρες να δω τι παιζει και δοκιμαζοντας σχεδον τα παντα εκτος απο.... 

το να βγαλω το βυσμα του φορτιστη. Μολις το εβγαλα το λαπτοπ απο την φορτιση ξυπνησε το λαπτοπ. Αρα η παιζει να τα εφτυσε η να μου εδωσε λαθος φορτιστη το παιδι που το αγορασα.

τωρα απλα δεν ξερω τι φορτιστη να παρω. 120Watt 18,5v. Η 150w 9,5v 7.7a , δεν μπορω να βρω κατι στο ιντερνετ που να ειμαι σιγουρος

Από θερμοκρασίες πως τα πάει το λάπτοπ?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Wazie είπε

Ψάξε το στο ίντερνετ, να δεις σε ποια λάπτοπ μπαίνει ο 150w και σε ποια ο 120w. αποκλείεται μέσω του μοντέλου να μην μπορείς να βρεις φορτιστή. Στη χειρότερη πάρε στην hp και ρώτα πόσο κάνει ο αυθεντικός. Και όταν σου πουν και τιμή ρώτα πόσα watt είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...